Auala e sii mai ai se talosaga i luga o le iPhone

Ua toetoe lava o tagata faʻaoga komepiuta uma e maua le Initaneti. Faʻamatalaga mo faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo faʻatinoina e ala i se upega tafaʻilagi. O polokalame taitasi uma e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, ae ese mai i le atinaʻe ma isi mea faigaluega. O le asō o le a matou talanoa pe faapefea ona faʻapipiʻi se masini komepiuta i lau PC. O le a matou tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili ina ia oʻo lava i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o lenei faʻagasologa ua manuia.

Faʻamau i luga o lau komepiuta ni suʻesuʻega lauiloa

O le faʻaaogaina o polokalama uma o loʻo i lalo o loʻo i ai se faʻavae tutusa o le faʻatinoga, ae o tagata uma ei ai ona lava uiga. O le mea lea, ina ia aloese mai soʻo se faʻafitauli, matou te vave fautuaina oe e alu i le vaega ma le mea e te manaʻomia ma mulimuli i taʻiala o loʻo tuʻuina atu iina.

Opera

O atinaʻe atinaʻe e ofoina atu i tagata faʻapitoa e filifili se tasi o auala e lua o le faʻatulagaga, o ia mea uma o le a aoga i nisi o tulaga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le masini e fausia-inisiua e mafai ona toe faʻapipiʻiina e toe faʻafaʻatonu ai laina. Faitau e uiga i nei auala uma e tolu i auiliiliga atili i totonu o la tatou isi tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻatuina o le Opera browser i lau komepiuta

O loʻo i ai foi mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona fuafua pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le tele o filifiliga o Opera aʻo leʻi amata galue i ai. Feiloai ia i latou i sootaga nei.

Tagai foi:
Faʻafitauli i le faʻapipiʻi o le browser Opera: mafuaaga ma fofo
Opera Browser: Seti Web Browser Setup

Google chrome

Masalo o se tasi o sailiga lauiloa i le lalolagi o Google Chrome. E galue i luga o faiga faʻaaogaina sili ona lauiloa, faʻamaopoopo faʻamatalaga mai tala, lea e mafai ai ona faʻaoga le Initaneti e sili atu le faigofie. O le faʻaaogaina o lenei masini komepiuta i luga o se komepiuta e le mafua ai ni faigata, o mea uma e faia i ni nai laasaga. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Faʻamauina Google Chrome i lau komepiuta

E le gata i lea, o Chrome ua i ai se faaliliu-upu, o se faʻaopoopoga aloaia ma le tele o isi faʻaopoopoga. Faʻafouina fetuutuunaiga o faʻasalalau o le a mafai ai e oe ona faʻasalalau lau 'upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
O le a le mea e fai pe a le faʻapipiʻiina Google Chrome
Faʻasinomaga le Google Chrome Browser
Faʻapipiʻi se faaliliuʻupu i le Google Chrome browser
Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻaopoopoga i le Google Chrome browser

Yandex Browser

O le suʻega a Yandex e lauiloa i tagata e faʻaaogaina fale ma ua manatu o se tasi o le sili ona talafeagai. O lona faʻatulagaga e le o se mea e faigata, ma e mafai ona vaevae uma manua i ni laasaga faigofie se tolu. Muamua, o faila e sii mai i luga o le Initaneti, ona faʻapipiʻiina lea e faʻaaoga ai se masini faapitoa ma muamua le faatulagaina o laina. Taʻiala faʻapitoa i le faʻatinoga o nei faiga, faitau le tusiga mai le isi tusitala.

Faitau atili: Le auala e faʻapipiʻi ai le siaki Suega i lau komipiuta

Afai ei ai sou manaʻo e faʻaoga le masini o le Yandex Browser o se mea e le lelei, faafou pe faʻapipiʻi mea faʻaopoopo, oa matou tala i luga o sootaga nei o le a fesoasoani ia te oe i lenei mea.

Tagai foi:
Aiseā e lē faʻapipiʻi ai le siʻomeni
E faʻapefea ona faia le Yandex o le siakiina le faʻaaoga
Faʻasaoina o le Yandex Browser
Faʻaopoopoga i le Yandex Browser: faʻapipiʻi, faʻatulagaina ma le aveese

Mozilla firefox

O le faʻaaogaina o Mozilla Firefox o ni nai laasaga saʻo. Soo se tagata e faaaogaina o le a faigofie ona ia faia lenei faiga pe afai e mulimulitaia e ia faatonuga nei:

Alu i le Mozilla Firefox itulau download.

  1. Kiliki le fesoʻotaʻiga i luga pe ala i soʻo se 'upega tafaʻilagi i le itulau autu o le polokalama.
  2. Ina ia amata le download, kiliki i luga le lanu meamata lanu meamata.
  3. Afai e le amataina le download, kiliki i le laina "Kiliki ii"e toe faʻaaoga le talosaga.
  4. Faatali mo le sii mai o le faʻapipiʻi, ona e tamoe lea.
  5. I le taimi o le faʻapipiʻiina, aua le toe toe faʻaaogaina le komepiuta ma aua le taofia le fesoʻotaʻiga i le Initaneti ina ia mafai ona sii mai uma faila i le PC.
  6. A maeʻa, o le Mozilla Firefox start page o le a tatala ma e mafai ona e faʻaauau pea le faʻatulagaga.

Tagai foi:
Tweaking Mozilla Firefox browser e faaleleia ai le faatinoga
Faʻafefea ona faia Mozilla Firefox le mea e le faʻaaogaina ai le masini
Top Mozilla Firefox Browser Add-ons

Internet Explorer

Internet Explorer o le faʻasinomaga masani mo faʻaliliuga uma o Windows vagana ai le sefulu. Ole tele o faʻamatalaga e faʻasalalau faʻapitoa mo ia, ae e le o taimi uma latou te faʻapipiʻiina, o lea e tatau ona faia ma le lima. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i le itulau i luga o le Internet Explorer download

  1. Alu i le itulau aloaia lagolago a Microsoft ma faʻalautele Maua le Internet Explorer.
  2. Faʻamanino le faʻasologa o oloa pe afai e le otometi le fuafuaina o lenei parameter.
  3. Amata le downloadina o se upega tafaʻilagi e ala i le filifilia o le loloto talafeagai.
  4. Faʻasaʻo le faʻatonutonuina o le masini.
  5. Faitau faʻamatalaga mataalia, ona kiliki lea "Faʻamau".
  6. Faatali mo le faʻapipiʻiina e faʻatumu.
  7. E tatau ona toe amata le PC i le galue saʻo. E mafai ona e faia nei i le taimi nei pe mulimuli ane.

Tagai foi:
Internet Explorer: faafitauli faʻapipiʻi ma a latou fofo
Faʻatonu le Initaneti Explorer

Mata o Microsoft

Microsoft Edge o se vaega ua fausia i le Windows 10, ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta ma le faʻaogaina o le polokalama, ma ua filifilia loa o le suʻega faʻafano. E naʻo le fesoasoani o le faʻalavelave lavelave e mafai ona aveesea, e pei ona auiliiliina i mea o loʻo mulimuli mai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafefe pe aveesea le Microsoft browser

O le faʻatulagaga o ni kopi fou e faia faatasi ai ma faʻamatalaga o le OS lava ia, peitaʻi, afai e aveesea le 'upega tafaʻilagi poʻo le leai foi i le faʻapotopotoga, o le toe faʻaleleia na o le PowerShell e maua ai. Faitau le tusi lesona i lenei autu. "Metotia 4" o le isi oa matou tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe afai e le amataina Microsoft Edge

O loʻo i ai pea se numera tele o tagata suʻesuʻe, o lea afai e te leʻi mauaina se taʻiala talafeagai, mulimuli i se tasi o mea o loʻo i luga. Toeitiiti lava o gaoioiga uma lava e masani ma fetaui i se isi lava taʻavale i luga o le Initaneti. Faʻalogo i faatonuga na tuʻuina atu i luga o saite, i le faʻapipiʻi vaʻaia, ona mafai ai lea ona e faʻapipiʻi le masini i lau PC e aunoa ma ni faʻafitauli.

Tagai foi:
Faʻafouina o suʻesuʻega lauiloa
Faʻasao le Javascript i totonu o masini lauiloa