Tikiai avetaʻavale mo le komepiuta ASUS X54H

Ina ia mautinoa le faagaoioia masani o le komepiuta, e le lava le faʻaeʻeina o se masini komepiuta. O le isi, o le laasaga faʻatagaina o le suʻeina lea o avetaavale. O le ASUS X54H tusi tusi, lea o le a talanoaina i lenei tusiga, e le o se faʻatagaga i lenei tulafono.

Avetaavale mo ASUS X54H

I le foia o se faafitauli pei o le faʻatulagaina o avetaavale, e mafai ona e alu i ni auala. O le mea autu e le o le sii mai o faila e fesiligia ma e le asiasi i masini masalosalo po o mea e le masani ai. O le isi, tatou te faamatalaina uma filifiliga talafeagai mo ASUS X54H, o ia mea uma e saogalemu ma mautinoa e aoga.

Metotia 1: Faʻamatalaga o le upega tafailagi

Faʻatasi ai ma le ASUS lautusi feaveai faatoa maua, o se CD faʻatasi ma avetaavale e masani ona aofia ai. O le mea moni, o loʻo aofia ai le polokalama faʻatautaia mo le faʻatulagaina o Windows faʻapipiʻi i luga o le masini. O se polokalama tutusa, ae sili atu "fou" ma ogatasi ma soʻo se OS, e mafai ona sii mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, matou te fautuaina le asiasi muamua.

ASUS X54H itulau lagolago

Manatua: I le ASUS, o loʻo i ai se komepiuta ma se index o le X54HR. Afai ei ai lenei faʻataʻitaʻiga, saili i le sailiga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le mulimuli i lenei fesoʻotaʻiga ona mulimuli ai lea i faatonuga o loʻo i lalo.

  1. O le sootaga oi luga o le a taitai atu ai i tatou i le vaega. "Avetaavale ma Meafaigaluega" itulau lagolago mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili. E manaʻomia le suʻeina i lalo, saʻo i lalo i le lisi pa'ū ma le fuaiupu "Faamolemole ia patino OS".
  2. E ala i le kiliki i luga o le avanoa filifilia, faʻamaonia se tasi o avanoa e lua e avanoa - "Windows 7 32-bit" poʻo "Windows 7 64-bit". O lomiga fou o le polokalama faʻaogaina e le o lisi, a faʻapea o le ASUS X54H e le oi ai le "fitu" faʻapipiʻi, alu saʻo i le auala 3 o lenei tusiga.

    Manatua: Filifiliga "Isi" e mafai ai ona e maua ni avetaʻavale mo le BIOS ma le EMI ma le Saogalemu, ae le faʻapipiʻiina i luga o le masini komepiuta, ma e na o se tagata poto masani e mafai ona faia le faʻatinoga lava ia.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le BIOS i luga o se komepiuta ASUS

  3. A maeʻa ona e faʻamautinoa le faʻaogaina o le polokalama, o le a maua se lisi o avetaʻavale o loʻo avanoa i lalo ole avanoa filifilia. I le le mafai, o le a faʻaalia a latou lomiga fou.

    I le poloka faʻatasi ai ma avetaʻavale taʻitasi, o le numera o lona faʻamaumauga, o le aso faʻasalaga ma le tele o le faila o loʻo sii mai o le a faʻaalia. I le taumatau o se faamau "Download"lea e te manaʻomia e kiliki e amata ai le download. O lea e tatau ona e faia i vaega taʻitasi.

    Faʻalagolago i tulaga o lau sailiga, o le a amataina le otometi pe o le ae manaʻomia le faʻamaonia, muamua faʻamaonia le faʻailoga e teu ai.

  4. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai atu mai le faʻasalalau o loʻo i luga, o avetaavale uma o loʻo teu i fale teu faamaumauga, o lea latou te manaʻomia ai le aveese mai. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a se meafaigaluega totonu o le ZIP poʻo se polokalama lona tolu e pei o le WinRAR, 7-Zip ma tutusa.
  5. Faʻamau i totonu o le pusa le faila faila (talosaga) ma le igoa Setup poʻo le AutoInst, e tatau ona i ai uma le extension EXE. Faalua-kiliki ina ia amata ai le faapipiiina, lea e te mulimuli ai i uunaiga.

    Manatua: O nisi o faila avetaʻavale o loʻo i ai faila mo le Windows 8, ae, pei ona uma ona matou tusia i luga, mo siata fou OS e sili atu le faʻaaogaina o se isi metotia.

  6. I le auala lava e tasi, e tatau ona e faʻaleleia isi avetaavale na sii mai i le itulau lagolago o le ASUS. E le manaʻomia le toe faʻafouina o le komepiuta i taimi uma, e ui lava i faufautua a le faufautua, ae a maeʻa le faʻatinoga atoa, e tatau ona faia lenei mea. A maea le faatinoina o nei mea faigofie, e tusa lava pe sili atu le taua ma le umi, o lau ASUS X54H o le a faʻapipiʻiina uma polokalama faʻapitoa.

Metotia 2: Faʻaaoga aloaia

Mo la latou komepiuta, e le gata o avetaavale a le ASUS, ae o isi polokalama faʻapitoa lea e mafai ai e oe faʻafaigofie le faʻaogaina o le masini ma faʻalogo lelei. E aofia ai le ASUS Live Update Utility, lea e faapitoa lona fiafia ia i tatou i le faʻavae o lenei autu. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei faʻaaoga, e mafai ona e faʻapipiʻi uma avetaʻavale i le ASUS X54H i ni nai kiliki. Sei o tatou taʻu atu pe faapefea ona faia.

  1. Muamua, e tatau ona siiina mai le Live Update Utility. E mafai ona e mauaina i luga o le itulau lagolago o le komepiuta o loʻo fesiligia, lea na talanoaina i luga. Ina ia amata, mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua ma le lua o le metotia muamua. Ona kiliki lea o le hyperlink "Faʻaalia Tagata Uma" "lea o loʻo i lalo o le faʻaogaina o le faʻavasegaina o le fanua.
  2. O lenei mea o le a mafai ai ona e mauaina uma avetaavale ma mea aoga mai ASUS. Faʻasolo i lalo le lisi i luga o le polokalama komepiuta i le poloka "Meafaigaluega"ona tusi loa lea i lalo o lenei lisi.
  3. Saili le ASUS Live Update Utility iina ma download i lau komepiuta e ala i le kiliki i le ala talafeagai.
  4. A uma ona sii mai le upusii ma le aoga, tuʻu i totonu o se isi pusa, fai le faila Setup e ala i le faaluaina o le LMB ma faia le faʻatulagaina. O le taualumaga e faigofie tele ma e le mafua ai ni faʻafitauli.
  5. A faʻaofi le ASUS Live Update Utility i le X54H, faʻalauiloa. I le faamalama autu, o le a e vaaia se lanu moana lanumoana e te manaʻomia e kiliki ina ia amataina ai se sailiga mo avetaavale.
  6. O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalu sina taimi, ma a maeʻa, o le a faʻamatalaina le numera o vaega o komipiuta ua maua ma ofoina atu e faʻapipiʻi i luga o se komepiuta. Fai lenei mea i le kiliki i luga o le faamau o loʻo faʻaalia i luga o le ata o loʻo i lalo.

    O le faʻaaogaina o le a faʻaalia nisi gaioiga i ona lava luga, ae o le a e faʻatali seiloga ua faʻapipiʻi avetaʻavale i luga o le ASUS X54H ma toe faʻafouina itulau tuai, ona toe faʻafou lea o le api.

  7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e sili atu ona faigofie nai lo le amataina o lenei tusiga. Nai lo le suʻeina ma le faʻaleleia e le aunoa o taʻitaʻita taʻitasi, e mafai ona e faʻaaoga le ASUS Live Update Utility, o loʻo tuʻuina atu i le itulau lava e tasi o le ofisa aloaia. I le faaopoopo atu i ai, o le faʻaaogaina o le aoga o le a mataʻituina pea le tulaga o le komipiuta o le ASUS X54H ma, pe a talafeagai ai, o le a ofoina atu e faʻatulaga ni faʻamaumauga.

Metotia 3: Talosaga Avanoa

E le o tagata uma o le a maua le onosaʻi e sii mai ai faamaumauga mai le ofisa ASUS faʻapitoa i le taimi e tasi, aveese a latou anotusi ma faʻapipiʻi taʻitasi avetaʻavale ile komepiuta X54H. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le Windows 8.1 poʻo le 10, lea, pei ona matou maua i le auala muamua, e le lagolagoina e le kamupani. I ia tulaga, o polokalame lautele e galulue i luga o le mataupu faavae o Live Update Utility, ae sili atu ona faigofie ona faaaoga ma, e taua, e fetaui ma masini uma ma OS, sau e laveai. Ina ia iloa e uiga ia i latou ma filifili le tali sao, faitau le tusiga lenei.

Faitau atili: Talosaga mo le faʻapipiʻi ma le faʻafouina o avetaavale

Ua fautuaina le aufaipisinisi e le masani ai e filifili mo DriverMax poʻo DriverPack Solution, faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina e mafai ona e mauaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻia ma faʻafouina avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax
Faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverPack Solution

Metotia 4: ID ma nofoaga faapitoa

O talosaga faʻavaomalo mai le metotia na muamua faʻaalia ai masini uma ma masini komepiuta o se komepiuta po o le komepiuta, ona maua ai lea o le polokalama faʻatautaia i la latou 'upega tafaʻilagi ma sau mai ai. O ia galuega e mafai ona faia na o oe lava, lea e muamua ona e manaʻomia e suʻe ai ID ID, ona ave ai lea o le avetaavale na fuafuaina mo se tasi o nofoaga faapitoa. E uiga i le auala e mafai ai ona e "mauaina," pe faapefea ma le mea e faʻaoga atili ai, faʻamatalaina i se isi mea i luga o la matou upega tafaʻilagi. O le faʻatonuga o loʻo faʻatatau atu i ai e faʻaaoga foi i le ASUS X54H, poʻo fea lava o loʻo faʻapipiʻi ai Windows.

Faitau atili: Suʻe avetaavale mo masini e ala ile ID

Metotia 5: Faʻaaogaina o Meafaigaluega Faʻatino

E le o faʻamatalaga uma a le Windows e iloa o lenei masini komepiuta o loʻo i ai lana lava meafaigaluega mo le tausiga o meafaigaluega, lea e maua ai le mafai e faʻapipiʻi ma / poʻo le faʻafouina o avetaavale. "Pule Sili"lea e mafai ai ona e vaʻaia le vaega atoa o le "uʻamea" o le ASUS X54H, e mafai ai foʻi ona e faʻaogaina lau komepiuta ma le masini komepiuta talafeagai mo lana taotoga. O lenei faiga ua i ai ona toesea, ae o tulaga lelei e sili atu nai lo i latou. E mafai ona e aoao e uiga i ona ata uma ma tuusao le faatinoga o le algorithm i le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻamau ma toe faʻaleleia avetaavale e ala i le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e ave ai avetaavale mo le komepiuta ASUS X54H. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe. Ma le mea mulimuli, matou te matauina Auala 3, 4, 5 e lautele, o lona uiga, e talafeagai i soʻo se komepiuta po o le komepiuta, faʻapea foi a latou vaega taʻitasi.

Vaʻai foi: Suʻe ma faʻaleleia avetaʻavale mo le komepiuta ASUS X54C