Faʻafefea ona maua lau faʻamatalaga VKontakte

O oe, i le avea ai ma se faʻaaogaina o le fesoʻotaiga lautele VKontakte, atonu na e feagai ma le manaʻomia e suʻe muamua ni meli i soʻo se vaega o le 'upega tafaʻilagi. E le gata i lea i le gasologa o le tusiga o le a matou taʻuina pe faapefea ona maua au faʻamatalaga, e tusa lava po o fea latou te nofo ai.

Faʻasalalauga aloaia

O le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ai e oe ona suʻeina ni faʻamatalaga i ni auala se lua, e faʻaaogaina taʻitasi ia tulaga faʻapitoa o le' upega tafaʻilagi.

Metotia 1: Vaega "Tala Fou"

O le auala sili ona vave e suʻe ai ni manatu, o le faʻaaogaina lea o se faamama faʻapitoa e maua mai i le faʻailoga i totonu o le vaega "Talafou". I lenei tulaga, e mafai ona e suʻe i le metotia e tusa lava pe i ai mataupu na e leʻi tuua ai faʻamatalaga pe leai foi.

  1. I le lisi autu, filifili le aitema "Talafou" pe kiliki i le logo VKontakte.
  2. I le itu taumatau, saili le lisi o folauga ma alu i "Faʻamatalaga".
  3. O iinei o le a tuʻuina atu ai faʻamaumauga uma na e tuʻuina atu ai se savali.
  4. Ina ia faafaigofie le faagasologa o suesuega, e mafai ona e faaaogaina le poloka "Filu"e ala i le le faʻaaogaina o ituaiga o faamaumauga.
  5. E mafai ona faʻaumatia soʻo se mea e ulufale ai i le itulau tuʻuina atu e ala i le faapipiiina o le kiore i luga o le ata "… " ma le filifilia o mea "Faʻasala ese mai faʻamatalaga".

I mataupu e tele naua faʻamatalaga o loʻo lafoina i lalo o le meli ua maua, e mafai ona e suʻe i se sailiga faʻatautaia.

  1. I lalo ole laina faʻailoga, kiliki i luga o le laina o le aso ma filifili "Lisi avanoa i le lisi fou".
  2. I luga o le itulau e amata, e tatau ona e taʻalo i totonu o le lisi atoa o faʻamatalaga seia oʻo lava i le iuga, faʻaaogaina le uili o le motusi kusi.
  3. A uma ona faʻamaeʻaina le faʻamalamalamaina o mea i luga o le komepiuta, ia lolomi le kulupu autu "Ctrl + F".
  4. Ulufale i le fanua e aliali mai le igoa ma le igoa ole igoa o loʻo faʻaalia ile itulau.
  5. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona toe faʻasalalauina oe i le faʻamatalaga muamua na maua i luga o le itulau na e muai tuua.

    Faʻaaliga: Afai o le faʻamatalaga na tuʻuina e se tagata faʻaaoga ma tutusa le igoa e tasi o oe, o le a faʻapea foi ona makaina le iuga.

  6. E mafai ona e vave fesuiai i le va o faʻamatalaga uma e maua e ala i le faʻaaogaina o laʻau i tafatafa o le fanua sailiili.
  7. O le filifiliga suʻesuʻe o le a avanoa pea seivagana ua e tuua le itulau ma le lisi o faʻamatalaga o faʻamatalaga.

E ala i le mulimuli ma mulimuli i faatonuga ma faʻaalia le tausiga lelei, o le ae le feagai ma faʻafitauli i lenei auala sailiili.

Metotia 2: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O lenei metotia, e ui lava e le ese mai le taimi muamua i le ala e galue ai, e mafai ai lava e oe ona suʻe na o faʻamatalaga pe afai e toe faʻafouina. O lona uiga, o le sailia o lau savali, i totonu o le vaega ma faʻamatalaga e tatau ona i ai muamua le mea e manaʻomia.

  1. I luga o soʻo se itulau o le saite VKontakte, kiliki i luga o le faʻamalo ma le logo i luga o le meafaigaluega pito i luga.
  2. Iinei faʻaaoga le ki "Faʻaalia uma".
  3. Faʻaaoga le lisi o loʻo i le itu taumatau o le faʻamalama faʻamalo i le lisi "Tali".
  4. O lenei itulau o le a faʻaalia uma faamaumauga lata mai, lea na e tuua ai au faʻamatalaga. I lenei tulaga, o le faʻaalia o se pou i totonu o le lisi ua faʻamaonia e faalagolago lava i le taimi o lona faʻafouina, ae le o le aso o le lolomiga.
  5. Afai e te tape pe faʻavasega se faʻamatalaga i luga o lenei itulau, o le a tupu lava i lalo o le pou lava.
  6. Mo le faigofie, e mafai ona e faʻaogaina le sailiga o le sailiga muamua na taʻua, faʻaaoga upu mai le savali, aso, poʻo soʻo se isi lava upu autu e fai ma talosaga.

O lenei vaega o le tusitusiga tatou te faaiuina.

Telefoni feaveaʻi

E le pei o le 'upega tafaʻilagi, o le talosaga e na o le tasi le auala e maua ai le sailia o faʻamatalaga e ala i auala faʻavae Ae ui i lea, e tusa lava, afai o nisi mafuaaga e le lava ai au uiga masani, e mafai ona e suʻe i se talosaga lona tolu.

Metotia 1: Faʻamatalaga

O lenei metotia o se mea e ese ai i latou o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga, talu ai o le vaega o faʻamatalaga manaʻomia e tu saʻo i le itulau faʻaaliga. E le gata i lea, o sea faiga e mafai ona sili atu ona sili atu le talafeagai nai lo le mafai gafatia o le 'upega tafaʻilagi.

  1. I luga ole laupepa o lalo, kiliki i luga o le logo.
  2. I luga o le lau, faʻalautele le lisi "Faasilasilaga" ma filifili mea "Faʻamatalaga".
  3. O lenei la o le itulau o le a faʻaalia uma pou o loʻo e tuʻu ai faʻamatalaga.
  4. Ina ia alu i le lisi lautele o savali, kiliki i luga o le faʻamatalaga icon i lalo o le mea e manaʻomia.
  5. E mafai ona e suʻeina se faʻamatalaga patino e ala i le lolomiina o le tagata lava ia ma le matamataina o le itulau. E le mafai ona faatelevave pe faafaigofie lenei faagasologa.
  6. Ina ia soloia se faʻamatalaga pe le vaʻaia mai faʻamatalaga fou, faʻalautele le lisi "… " i le eria ma le pou ma filifili le filifiliga mai le lisi.

Afai e le fetaui oe i le filifiliga tuʻuina atu, e mafai ona faʻafaigofie le faagasologa e ala i le faʻaaoga i le auala lenei.

Metotia 2: Kate Mobile

O le telefoni feaveaʻi a Kate Mobile e masani tele i le tele o tagata faaaoga VKontakte ona o le mea moni o loʻo maua ai le tele o isi faʻaopoopoga, e aofia ai le tulaga le vaaia. E naʻo le numera o ia faʻaopoopoga e mafai ona taʻu mai se vaega vavae ese ma faʻamatalaga.

  1. E ala i le lisi muamua o le lisi "Faʻamatalaga".
  2. O iinei o le a tuʻuina atu ai faʻamaumauga uma na e tuʻuina ai savali.
  3. Kiliki i luga o le poloka ma soʻo se meli, filifili mai le lisi le mea "Faʻamatalaga".
  4. Mo le mauaina o lau faʻamatalaga, kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga saili i le pito i luga.
  5. Faʻatoʻa le fanua faʻasologa e tusa ai ma le igoa o loʻo faʻamaonia mai i le fesili o lau tusi.

    Manatua: E mafai ona e faʻaaoga upu faʻaulu mai le savali lava ia o se fesili.

  6. E mafai ona e amata le sailiga e ala i le kiliki i luga o le ata i le pito o le fanua e tasi.
  7. I le kiliki i luga o le poloka ma le sailiga sailiiliga, o le ae vaaia ai se lisi ma isi mea faaopoopo.
  8. E le pei o le aoga aloaia, o Kate Mobile vaega o feʻau e le mafai.
  9. Afai ua le atoatoa lenei uiga, e mafai ona e faʻaaogaina e ala i le lisi. "… " i le pito i luga.

I le tasi auala poʻo le isi, ia manatua o le sailiga e le gata i se tasi o au itulau, o le mafuaʻaga lea e ono i ai isi feau a le tagata i totonu o auga.