Faʻafefea ona faʻatūina le fesoʻotaʻiga i le Yandex Browser


A o le lesitalaina o se tagata fou i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte, o le a vave ona tuʻuina atu i totonu o faʻamatalaga fou fou le faʻamaonia o le numera taʻitasi e iloagofie ai, lea, faatasi ai ma isi mea, e avea ma le faʻaaogaina o le tuatusi o le tuatusi o le tuatusi uepi a le tagata. Ae mo mafuaaga eseese, e mafai e se tagata o loʻo fesoasoani ona suia se seti o numera leai ni agaga i se igoa patino poo se igoa igoa.

Sui le tuatusi o le itulau VKontakte

O lea, seʻi o tatou taumafai faʻatasi e suia le tuatusi o lau faʻamatalaga VK. Ua saunia e le au atinaʻe o lenei fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga se avanoa mo soʻo se tagata faʻaaogaina. E mafai ona e fatuina se isi fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiga i lau faʻamatalaga i le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, ma i luga o masini feaveaʻi mo masini i luga o faʻamaumauga o Android ma iOS. Leai se faigata e leʻi mafaufauina e tatau ona tulai mai.

Metotia 1: Ata atoatoa o le 'upega tafaʻilagi

Muamua, sei o tatou vaʻai i le mea e mafai ona e suia ai le tuatusi o lau faʻamatalaga i le atoatoaga o le website VKontakte. E le manaʻomia le suʻeina o nofoaga talafeagai i inei mo se taimi umi, na o ni nai kuki e kiliki ma o loʻo matou i le sini.

  1. I soʻo se initaneti Initaneti, matou te tatalaina le site o le VKontakte, matou te faʻamaoni le tagata faʻaoga ma ulufale i le talaaga patino.
  2. I le taumatau pito i luga, tatala le lisi o tala i le kiliki i luga o le arrow arrow i tafatafa o le avatar. Filifili se mea "Faʻatonu".
  3. I le isi faʻasalaga i luga o le faʻailoga amata "Aoao" i le vaega "Itulau Tuatusi" matou te vaʻaia le taua o le taimi nei. O la matou galuega o ia "Suiga".
  4. I le taimi nei matou te fatuina ma ulufale i totonu o le avanoa talafeagai le pito fou o manaʻoga o le fesoʻotaʻiga i lau lava itulau i luga o le upega tafaʻilagi. O lenei upu e tatau ona aofia ai le silia ma le lima tusi Latina ma fuainumera. O le i ai o se faʻamautinoaga ua faatagaina. O le tino e siakiina ai le igoa fou mo le tulaga ese ma le taimi e aliali mai ai se ki "Tuatusi Tuatusi", kiliki ma le fefe i luga o le vali.
  5. O le faamalama o le faamalama ua aliali. Afai e te le suia lou mafaufau e fai ni suiga, ona kiliki lea o le ata "Maua le numera".
  6. I totonu o ni nai minute, o le SMS e maua ai se upega tafaʻi-lima-upu e sau i le numera o le telefoni na e faʻamaonia pe ae lesitala lau tusi. Matou te lolomi i le manoa "Tulafono Faʻamaoniga" ma faʻauma le faʻaogaina e ala i le kiliki i luga o le ata "Auina atu le Faasologa".
  7. Ua faia! O le tuatusi o lau itulau patino VKontakte na manuia le suiga.

Metotia 2: Telefoni feaveaʻi

E mafai foi ona e suia le igoa puupuu e taʻua o le igoa, lea e faaaoga e isi tagata faaaoga o le punaoa ia oe ma o le a avea ma iuga o le sootaga i lau teugatupe, i VKontakte talosaga mo masini feaveaʻi e faavae i luga o Android ma iOS. E masani lava, o le a ese le faʻaoga mai le faʻaalia o le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, ae o mea uma e faʻaaogaina i totonu o faʻalapotopotoga e faigofie foi ma manino.

  1. Matou te momoli le talosaga VKontakte i luga o lau masini feaveaʻi. Matou te pasia le faatagaga e ala i le ulufale i le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi i tulaga talafeagai. Matou te paʻu i lau talaaga.
  2. I le tulimanu pito i lalo o le lau, kiliki i luga le faamau ma faʻamaufaʻailoga e tolu ma agai atu i le lisi o tala faʻasolopito.
  3. I le pito i luga o le itulau, tapuni le ata o le afi ma alu i le vaega mo faʻamatalaga faʻalauiloa patino.
  4. I le isi faʻamalama, matou te fiafia tele i le faʻatulagaga o le tagata e faʻaaogaina, o fea e te manaʻomia ai ona fai ni suiga.
  5. Kiliki i le laina "Igoa puupuu" e sui ai le tuatusi o loʻo i ai nei o lau faʻamatalaga VK.
  6. I le igoa o le igoa puupuu, matou te tusia a matou lava faʻamaumauga o le igoa fou, matauina o tulafono e ala i tala faʻatusa ma le upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga lautele. Pe a lipoti mai e le polokalama "Igoa e leai se totogi", tapuni le siaki e alu i le itulau faʻamaonia.
  7. Matou te talosagaina se SMS free mai le faiga faʻatasi ma le code lea e oʻo mai i le telefoni feaveaʻi faʻatasi ma le teutusi. Ulufale i numera talafeagai ma faʻamaeʻa maeʻa le faagasologa.


A o matou faʻatumauina faʻatasi, e mafai e tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e ala i faʻaoga faigofie ona sui le tuatusi tuatusi o le itulau patino o VKontakte. E mafai ona faia lenei mea uma i le atoaga o le upega tafaʻilagi faʻasalalauga ma i luga o masini feaveaʻi. E mafai ona e filifilia se auala e faigofie mo oe ma ia sili atu ona iloagofie i luga o le initaneti faafetai mo se igoa fou. Fiafia i fesootaiga!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona kopi VK link i luga o komepiuta