Faʻapefea ona aoga e faʻatauina Xiaomi komipiuta i Rusia

O le taimi nei e le gata o gaosiga o masini masani matou te maua a latou lava laina o komepiuta.

O mea taugofie ma manaia o loʻo amata ona faʻasaʻolotoina e tusa lava pe faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi i le fausiaina o masini feaveaʻi ma fale. E leʻi leva talu ai nei, ua maua foi e le Xiaomi Saina lana lava tele o laptop.

E ui lava i faitioga e fesoʻotaʻi ma le mamanu, o mea gaogao e lelei ma e tosina atu i ai le toʻatele o tagata mai le lautele. Ae ui i lea, seia oʻo nei talu ai nei, sa faigata tele i tagata o lo matou atunuu ona maua ni masini komepiuta ua lauiloaina o le faʻailoga ona o le mea moni na faʻaaogaina mo le maketi i totonu o le atunuu.

O le tulaga ua suia laitiiti mo le sili atu pe a maeʻa ona tulai mai le ofisa sui o le Xiaomi i le Rusia. Ae ui i lea, o tau, e le o se mea lelei tele, aua i luga o saite a Saina na sili atu le taugofie. O le faleoloa "Rumikom", o le iloaina aloaia o Xiaomi i le Malo o Rusia, e leʻi tu ese.

O le tagata faʻatau oloa e ofoina atu taugofie tele mo gaioiga. E mafai ona e faʻamaonia lenei mea e ala i le suʻeina o le lautele i luga o le upega tafaʻilagi o le faleoloa i le initaneti I le isi itu, tatou te tilotilo atu i meaalofa e sili ona ofoofogia o loʻo avanoa e faʻatulaga i le taimi nei

O le anotusi

  • Tala o le paketi
  • Taaloga ma multimedia komipiuta
  • Le lelei o le faʻatau i le faleoloa Rumikom

Tala o le paketi

O la tatou iloiloga e tatau ona amata ile tau maualalo e maualalo i vaega o le Mi Notebook ma le Air. Ua vave ona tosina atu le faatosinaga i le mamanu faʻapitoa ma meafaitino ua filifilia lelei. O faʻataʻitaʻiga masani e faʻapipiʻiina i luga o faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga mai le 12.2 i le 15.4 inisi. I le taimi lava e tasi, na musu le kamupani e faʻapipiʻi vave le matrix TN matrices, o le mea lea ua faʻapipiʻiina uma PC i le Full HD IPS ma le maualuga ma le lautele o le maimoaga.

O faʻamatalaga e faʻalagolago i le faʻatulagaina, ae tatau ona maitauina o se laiga lelei e mafai ai ona e faʻaaogaina ni tau e maualalo le tau mo galuega i aso uma ma nisi taʻaloga. I le faaopoopo atu i le taugofie, o tulaga lelei e aofia ai mea nei:

  • faʻafeiloaʻi alofilima laupapa ma isi galuega tauave;
  • lapoʻa tetele e lagolagoina tele gaioiga e manaʻomia e galulue ai ma le Windows 10;
  • le aufaʻataulauga mo le faʻaalia o ata tifaga;
  • puipuiga puipuia mai le pa'ū, pulupulu, sasa;
  • faʻatautaia ma le eletise faʻapitoa o Xiaomi;
  • fua faʻatusatusa ma le mamafa maualalo e mafua mai i le faʻaaogaina o sooga faapitoa o le uamea ma le palasitikiti.

O loʻo i ai i totonu o le tuʻufaʻatasia o le faleoloa iloga "Rumikom" ma masini o le gaioiga gaioiga manuia, na fuafua faapitoa mo tagata taaalo sili ona faigata.

Taaloga ma multimedia komipiuta

I le fatuina o mea tau taʻaloga a le Laptop PC Mi Gaming, na tausisia e le kamupanī le manatu o le faʻaogaina. O lenei mea e vaʻaia ai oloa mai Xiaomi e uiga i le talaaga o tagata faʻatautaia o loʻo i ai i le mea o loʻo i ai masini komepiuta mo le tele o tausaga. I le taimi nei, o tagata faatau o le "Rumikom" ua mafai ona maua uma le uluai lomiga, faʻapipiʻi i le Intel Core i5 i latou o loʻo faʻaogaina fesoʻotaiga, ma faʻafou i le i7.

O se meafaigaluega faʻapitoa mo soo se tagata taalo o se ata faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma iinei o loʻo matou feagai ma se GTX1050Ti poʻo le GTX1060 mai NVidia. O le RAM masani mo le foia o soʻo se galuega iinei e sili atu foi: mai le 8 i le 16 GB.

Faʻalagolago i se faiga masani i le taimi o taaloga fiafia e faʻafiafiaina le tino ma le tele o mea faʻamafanafana. O loʻo i ai se tulaga faapitoa turbo, lea e faʻamalosia pe a osofia. E mafai ona e faʻaaogaina ma le lima e ala i se isi faamau i luga o le komepiuta.

O masini taʻavale e tatau ona le gata i le mamana, ae e taua foi. O le mea lenei e tali atu ai i lenei 'upega tafaʻilagi faʻasalalau faʻasalalau ma le faʻalauiloa o le LED e tele-lagolagosua e lagolagoina ai le tele o tulaga. O loʻo i ai foi LED i totonu o le faʻavavega o le ea. E mafai ona latou susulu faʻatasi ma galulue faʻatasi ma le komepiuta.

Le lelei o le faʻatau i le faleoloa Rumikom

O le talafaasolopito o le faleoloa i luga o le upega tafailagi na amata i se taimi talu ai nei, ae talu ai ona o se tomai faapolofesa i pisinisi, o le auaunaga na vave ona maua le malosi ma avea ai ma se tasi o Xiaomi faatau sili ona telē i Rusia. E maitauina o mea uma e faʻasalaga aloaia, lea e sili ona aoga mo i latou o loʻo taua le i ai o se faʻamaoniga. O faʻatagaga uma lava e faʻatino e tusa ai ma le tulafono, tuʻuina atu i tagata faʻatau le faʻataʻitaʻiga lua vaiaso mo suʻega ma se faʻamaoniga atoa mai le 14 aso i le 2 tausaga mo masini ma mea faʻapitoa. O loʻo i ai foi le avanoa e toe faʻaleleia ai le faʻamaonia i totonu o nofoaga autu o auaunaga a Moscow.

Toeitiiti o gaioiga uma ma vaega o meafale na gaosia e le kamupani e avanoa mo le faʻatau. I le taimi lava lea, e faaopoopo atu i le aveina mai e le tagata lava ia mai faleteuoloa i Moscow, e mafai e tagata faatau ona faatulaga le faʻasalaga i vaega faʻaitulagi o matāʻupu, faʻapea foʻi le faifeʻau ma faleoloa faatau. O uta uma o loʻo tuʻuina mai e pule ao le i mauaina. Talu ai nei, o loʻo faʻatinoina ai potu o le fale e mafai ai ona e suʻesuʻeina mea e fiafia i ai i auiliiliga auiliili, faʻatau ma maua mai fautuaga mai tagata tomai faapitoa.