E faʻapefea ona iloa le tele o watts e faʻaaogaina e komepiuta

Faafetai i auaunaga a Contour ma a latou polokalama, e faigofie ona e gaosia ma auina atu lipoti e ala i le Initaneti e aunoa ma le nonoa i se komepiuta patino. Faʻatinoina ma le Kontur i luga o le initaneti, ae ui i lea e le faigofie i taimi uma mo nisi tagata faaaoga, o le mea lea latou te faʻapipiʻiina ai masini faʻapitoa ma isi faʻaopoopoga faʻatasi. O le isi, o le a tatou iloiloina auiliiliga le faʻatulagaina ma le faʻatulagaga o faʻatulagaga.

Faʻatonu le polokalama Kontur.Ekstern i le komipiuta

O le masini komepiuta e fesiligia e faʻaaogaina ai punaoa i luga o le Initaneti, masini faʻaopoopoga ma isi masini. Mo le fegalegaleaiga saʻo o vaega uma, e tatau ona faʻapipiʻi ma seti faʻataʻitaʻi talafeagai. O gaioiga uma e faia i ni nai laasaga. Sei o tatou vavaeeseina taitoatasi.

Laasaga 1: Download Software

E pei ona taʻua i luga, Kontur. O le Ekstern e aofia ai vaega eseese, o lea la o la latou faʻatulagaga e faia i auala eseese, o le a tatou faʻamatala puupuu atu le sili atu ona faigata, ma auʻiliʻili faʻamatalaga sili ona faigofie ma aoga:

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻapitonuʻu Kontur.Ekstern

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le' auʻaunaga.
  2. Kiliki le ki "Fesoasoani Faapitoa"o le a le mea oi luga i luga.
  3. I le vaega "Seti" alu i le vaega "Polokalama".
  4. E mafai ona e iloiloina le lisi o polokalama e manaʻomia ma sau i luga taʻitasi.
  5. O le mataupu lava lea e tasi ma polokalama faaopoopo.
  6. I le pito i luga o se faamau. "Faʻatulagaina le Komipiuta". Kiliki i luga e alu i le itulau download download, lea o le a faʻaalia aunoa ai taga talafeagai.
  7. Faʻaaoga soʻo se suʻesuʻega faigofie e le o tusia i luga o le masini Chromium, o lea e saʻo ai le faʻatulagaina. Afai e le mafai lenei mea, kiliki i le ala talafeagai e uta ai le aoga.
  8. A maeʻa le download, faʻafeiloaʻi tuusao mai se upega tafaʻilagi poʻo luga ole nofoaga i luga o le komepiuta na faʻaolaina ai.

Laasaga 2: Faʻamau Mea

O lenei sei tatou tilotilo i le faʻapipiʻiina o vaega. O lenei faagasologa e le manaʻomia ai se malamalamaʻaga patino poʻo ni tomai, e faʻafoe vave ona faʻaaogaina uma maniputi:

  1. Ua uma ona e faʻaaogaina le aoga, o lea e mafai ona e suia le ituaiga faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki talafeagai.
  2. I le faamalama e tatala, filifili le faʻapotopotoga e te manaʻo e tuʻu i lau PC. Aʻo leʻi faia lena, matou te fautuaina ina ia faamasani i faʻamatalaga e uiga ia i latou i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le tautua.
  3. A uma ona e filifilia se faʻamaumauga pe afai e te le manaʻo e sui se mea, kiliki "Lisi".
  4. Faatali mo siaki siaki e faamaeʻa.
  5. Ole taimi nei e tatau ona e faʻapipiʻi vaega talafeagai, mo lenei kiliki i luga o se moli faapitoa.
  6. O le a mafai ona e mataituina le alualu i luma o le faʻapipiʻiina, mataʻituina po o fea vaega ua uma ona tuʻuina atu ma o loʻo faagasolo.
  7. I le faaiuga e tatau ona e kiliki Toe Toe Maua Neimo suiga e aoga.
  8. Faamautu toe toe.

Laasaga 3: Faʻatulagaina Setup

O le ulufale atu i le paʻu. O le ekstern e faia e ala i le tusia o se upufaʻaiga poʻo se tusi faamaonia na faia. A maeʻa le polokalama, o le a tatalaina le itulau i le 'upega tafailagi, lea e faʻapipiʻi ona o le le mafai. O loʻo mulimuli mai laasaga nei:

  1. O le ae maua se faʻamatalaga e uiga i le manaʻomia e faʻapipiʻi le masini i le tulaga o faʻaopoopoga ma polokalama. Kiliki le pepa i le lanumoana "Contour.Plugin".
  2. Muamua tuʻu le faʻaopoopoga.
  3. O se faamalama fou o le a tatalaina le mea e te manaʻomia e filifili ai "Faʻamau". Faamautu ma faatalitali mo le sii mai o faila.
  4. Faʻafou le polokalame Contour.Plugin.
  5. Faatali mo le faʻapipiʻi e download ma tatala.
  6. Mulimuli i faatonuga o faʻaalia i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.
  7. I le faaiuga o le gaioiga, toe tatala le mea fou i le pepa o le inisiua. Ulufale i ai lou igoa ole igoa ma le uputatala poʻo le tuʻuina atu o se tusi faamaonia na faia muamua.

O le mea lea ua maeʻa ai le faʻatulagaina ma le faʻatulagaga o le Alatele. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i totonu ia i latou, o togafitiga uma e vaevaeina i ni laasaga se tolu, ma e tofu lava ma ana lava aoaoga laiti. Mulimuli i taʻiala o loʻo maua i lenei tusiga ma o le a mautinoa lava e manuia. Afai ei ai ni ou faafitauli i le galuega a le masini komepiuta po o le teugatupe, matou te fautuaina le faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago lagolago. E vave tali mai o ia ma fesoasoani e foia faafitauli.

Alu i le Kontur.Exters itulau lagolago lagolago