Laʻasaga "E le mafai ona taina le leo o le suʻega o le Windows 7"

O le kamupani A4Tech o loʻo auai malosi i le gaosiga o mea tau taʻaloga ma isi telefoni a le ofisa. Faatasi ai ma musika taaalo, latou te maua se faasologa o X7, lea na aofia ai se numera faapitoa o faataitaiga e ese mai le foliga vaaia ae faapea foi i fonotaga. O le asō tatou te tilotilo i avanoa uma e faʻatonutonuina avetaavale avanoa mo masini i lenei faasologa.

Tikiala le avetaʻavale A4Tech X7

O le mea moni, o nei taʻaloga taʻavale e tele lava ina fausia-e manatua, pe a faʻatulagaina e le kamupanī faila i le taimi muamua, ina ia faia ai se masani masani i le komepiuta. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le ae le maua atoatoa galuega ma avanoa i le puleaina o masini. O le mea lea, e sili ona lelei le downloadina o le masini komepiuta i soo se auala talafeagai.

Metotia 1: A4Tech Official Website

Muamua, matou te fautua atu ia e vaʻai i le 'upega tafaʻilagi faʻapitoa mai le gaosi oloa, talu ai o loʻo i ai pea faila sili ona lata mai ma talafeagai. E le gata i lea, o lenei fofo e faigofie lava, e tatau lava ona e faia mea nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia A4Tech

  1. Alu i le itulau autu o le upega tafaʻilagi a A4Tech e ala i soʻo se masini komepiuta.
  2. O loʻo i ai se lisi o oloa uma, ae o le seti o le seti X7 ua siitia atu i se punaoa eseese. Ina ia maua i luga o le laulau i luga, kiliki le ki. "X7 Taaloga".
  3. I le matalala, tatala i le pito i lalo e saili ai vaefaamatalaga. Saili iina Tatalo ma alu i lenei vaega e ala i le kiliki i luga o le laina taumatau agavale luga o le laina ma le tusiga.
  4. E totoe na o le filifilia o le avetaavale e sii mai. E tele naua faʻataʻitaʻiga i lenei taʻaloga taʻaloga, o lea ao leʻi puʻeina, e taua le faʻamautinoa o le polokalama e fetaui ma lau masini. E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i lomiga lagolagoina o faiga faʻaogaina. A maeʻa, kiliki le ki Tatalo e amata ai le downloadina o polokalama.
  5. Faʻasaʻoina le faʻapipiʻi ma faʻagasolo i le faʻapipiʻiina ile kiliki i luga "Lisi".
  6. Faitau le maliega laisene, talia ma siitia atu i le isi faamalama.
  7. O le mea mulimuli o le a faʻapipiʻiina le ki. "Faʻamau".
  8. Taʻosaʻo le polokalama, faʻafesoʻotaʻi le kiore i le komepiuta, a maeʻa ona mafai loa lea ona e fetuunai.

A maeʻa ona faʻatulaga uma mea talafeagai, aua neʻi galo e teu suiga i le faʻailoga po o le mafaufau i totonu o le kio, a le o lea o le a faʻalavelaveina uma tulaga pe'ā e vaʻaia le masini mai le komepiuta.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

O loʻo i ai sui o polokalame faʻaopoopo faʻaopoopoga e faʻapitoa i PC matamata, sailia ma le siiina o avetaavale i masini uma e fesoʻotaʻi. O lenei metotia o le a aoga ia i latou e le maua le avanoa pe faigofie foi ona faʻaoga le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Matou te fautua atu ia e faamasani i le lisi o polokalama talitutusa i la matou isi tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Afai o le filifiliga na pa'ū i luga o lenei filifiliga, faʻalogo i le DriverPack Solution. O lenei masini komepiuta o se tasi o ituaiga sili ona lelei, ma e oʻo lava foi i se tagata e leai se poto masani o le a malamalama i le pulega. Muamua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta, ona amata lea o le polokalama, faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga e faauma ai ma faʻapipiʻi avetaavale ua maua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

AveavalevalePack ei ai le tauva - DriverMax. Faatonuga mo le galue i lenei polokalama faʻapipiʻi foi i luga o la matou upega tafaʻilagi. E mafai ona e faamasani ma i latou i le sootaga lenei:

Faʻamatalaga: Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 3: O le tulaga tulaga ese o le kiota taaalo

I luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o punaoa lauiloa i luga o le upega tafailagi e fesoasoani e saili saʻo avetaavale e ala ile ID ID. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi soo se faasologa A4Tech X7 i se komepiuta ma totonu "Pule Sili" saili faamatalaga talafeagai. Faitau e uiga i lenei metotia i le sooga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Avetaavale i le laupapa

E pei ona taʻua i luga, soʻo se sooga faʻapipiʻi e faʻapitoa ona faʻamaonia e ala i le faʻaogaina o le polokalama ma vave sauni mo le faʻaaogaina, ae afai e leai ni avetaʻavale mo fesoʻotaʻiga USB o le motherboard, e le mafai ona iloa le fesoʻotaʻiga. I lenei tulaga, ina ia aumaia le masini ile tulaga galue, e tatau ona e faʻapipiʻi uma faila manaʻomia mo le faʻailoga ile auala faigofie. O le ae maua se faʻamatalaga auiliili i lenei autu i le isi a tatou tusitusiga. I le maeʻa ai o lenei faagasologa, ua mafai ona faigofie ona e faʻapipiʻi le polokalama mai le faʻapupula i se tasi o mea e tolu o loʻo i luga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le laupapa

O le asō matou te tilotilo i avanoa uma e maua ai suʻesuʻega ma faʻatulagaga mo le polokalama A4Tech X7 Series Games. E tofu i latou ma se algorithm eseese o gaioiga e mafai ai e soʻo se tagata ona maua le filifiliga e sili ona talafeagai ma mulimuli i faatonuga na tuʻuina mai. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama, e mafai ona vave suia le faʻatulagaina o masini mo oe, lea o le ae lagona atili ai le mautinoa i le taaloga.