Faʻafefea ona aveese Pirrit Suggestor ma faʻaumatia faʻamatalaga pop-up i luga o saite

Pirrit Suggestor poʻo Pirrit Adware e le o se mea fou, ae o le polokalama faʻamalositino talu ai nei o loʻo salalau faʻasalalau i komepiuta o tagata Rusia. O le faʻamasinoga i luga o fuainumera o fuainumera o le auai i nofoaga eseese, faʻapea ai ma faʻamatalaga i luga o upega tafaʻilagi o kamupani kamupuka, naʻo totonu o aso e lua talu ai na faʻateleina le numera o komepiuta ma lenei siama (tusa lava pe le saʻo le faʻamatalaga) e tusa ma le luasefulu pasene. Afai e te le iloa pe iai Pirrit se mafuaʻaga mo le faʻaalia mai o faasalalauga pops, ae o le faafitauli o loʻo i ai, faʻalogo i le tusiga O le a le mea e fai pe a fai o popoto pops up in the browser

O lenei aʻoaʻoga o le a tilotilo i le auala e aveese ai Pirrit Suggestor mai se komepiuta ma aveese faʻasalalauga pop-up i luga o saite, faʻapea foʻi ma le faʻaumatia o isi faʻafitauli e fesootaʻi ma le i ai o lenei mea i luga o se komepiuta.

Faʻafefea ona galue Pirrit Suggestor ile galuega

Faʻaaliga: afai e tupu mai se mea mai ia te oe o loʻo faʻamatalaina i lalo, e le talafeagai e mafai ona iai lenei mea leaga i luga o lau komepiuta, ae le naʻo le filifiliga.

O faʻaaliga sili e sili ona tāua - i luga o nofoaga e leʻi i ai muamua, na amata ai ona faʻapupula fenisili pop-up ma faʻasalalauga, faʻaopoopo i ai, o upu otooto o loʻo maua i totonu o tusitusiga, ma pe a faʻapipiʻiina le kiore i luga o latou, o loʻo faʻaalia foi faasalalauga.

O se faʻataʻitaʻiga o se faamalama pop-up ma faasalalauga i luga o le saite

E mafai foi ona e maitauina pe a siiina se upega tafailagi, e muamua ona ave muamua le faasalalauga muamua, lea na tuuina mai e le tusitala o le uepisaʻi ma e talafeagai i lou fiafia pe i le autu o le saite asiasi, ona toe fuʻaina ai lea o se isi tagavai, mo tagata Rusia - lipotia pe faʻapefea ona vave maua vave.

Pirrit Adware tufatufaina fuainumera

O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni windows pops i luga o laʻu 'upega tafaʻilagi ma o le a ou le faia ma le loto i ai, ma afai e te vaʻai i se mea faapena, ona mafai lea ona i ai se siama i lau komepiuta ma e tatau ona aveese. Ma o Pirrit Suggestor o se tasi o nei mea, o le faʻamaʻi lea talu ai nei e sili ona talafeagai.

Aveese Pirrit Suggestor mai lau komepiuta, mai tagata suʻesuʻe ma mai le resitalaina Windows

Muamua o le aveese faʻamalosi o Pirrit Suggestor e faʻaaoga ai meafaigaluega e tetee atu ai i mea leaga. Ou te fautuaina Malwarebytes Antimalware poʻo HitmanPro mo lenei faʻamoemoe. I soo se tulaga lava, o le muamua i le suega na faʻaalia lelei. E le gata i lea, o ia mea faigaluega e mafai ona mafai ona iloa se isi mea e le aoga tele i luga o le komepiuta o lau komepiuta, i sailiga ma fesoʻotaʻiga.

E mafai ona e sii maia le kopi saoloto o le aoga e foia ai Malwarebytes Antimalware mea leaga ma masini e le o manaʻomia mai le ofisa aloaia //www.malwarebytes.org/.

Malwarebytes Antymalware Malware Resultual Search

Faʻatonu le polokalama, alu ese mai tagata suʻesuʻe uma, ma a maeʻa le amataina, e mafai ona e iloa le iuga o le suʻesuʻeina i luga o le masini masini masini e pisia e Pirrit Suggestor. Faʻaaoga le otometi le filifiliga o le faamamaina fautuaga ma malilie e toe amata lau komipiuta vave.

I le taimi lava e toe amata ai, aua e te faanatinati e toe ulufale atu i le Initaneti ma iloa pe ua leiloloa le faafitauli, talu ai i luga o na saite ua e i ai, o le a le mou atu le faafitauli ona o faila leaga na teuina i totonu o le pa puipui. Ou te fautuaina le faʻaaogaina o le fesoasoani a le CCleaner ina ia faʻamalo manino le faʻaoga o mea uma e siaki (vaai i le ata). Uepisaite aloaia a CCleaner - //www.piriform.com/ccleaner

Faʻamalo le nusipepa i le CCleaner

E le gata i lea, alu i le Panel Control Panel - Mea Mataʻutia o le Browser, tatala le '' Fesoʻotaʻiga ', kiliki "Seti Faʻasinomaga" ma seti "Faʻamatalaina saʻo", a le o lea, e mafai ona e maua se feʻau e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le server sui i totonu o le masini .

Faʻateʻaina le faʻatutuina o fesoʻotaiga mamao

I laʻu suʻega, o taga na faʻamatalaina i luga na lava lava e aveese atoatoa ai Pirrit Suggestor faʻaaliga mai le komepiuta, ae ui i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga i luga o isi nofoaga, o nisi taimi e talafeagai ai le faʻaogaina o tusi lesona mo le faʻamamāina.

Suesuega Tusi ma le aveeseina o mea leaga

Adware Pirrit Suggestor e mafai ona tufatufaina atu e avea o se faʻaopoopoga o le telefoni, faʻapea foi ma faila faila e faʻapipiʻi i luga o se komepiuta. O lenei mea e tupu pe a e faʻapipiʻiina ni polokalama saoloto, pe afai e te le aveeseina le siaki e tutusa ai (e ui lava latou te tusia e tusa lava pe ete aveeseina, e mafai lava ona e faʻapipiʻi masini e le manaʻomia) pe faigofie foi pe a sii mai le polokalama mai se site, ole taimi mea e manaʻomia ma faia suiga talafeagai i le faiga.

Manatua: o laasaga o loʻo i lalo e faʻatagaina oe e aveese ma le lima PyrritFautua mai le komipiuta, ae le o le mea moni e aoga i mataupu uma.

  1. Alu i le Task Manager Windows ma vaʻavaʻai i le i ai o faiga PirritDesktop.exe, PirritSuggestor.exe, pirritsuggestor_installmonetizer.exe, pirritupdater.exe ma isi lava mea, faʻaaoga le lisi autu e alu i lo latou nofoaga ma, afai ei ai se faila e faʻaalu, faʻaaoga.
  2. Tatala au upega tafaʻalo Chrome, Mozilla Firefox poʻo Internet Explorer, ma, afai o loʻo i ai se faʻalavelave leaga, faʻateʻa.
  3. Saili faila ma faila i le upu pirriti luga o le komipiuta, tape ese.
  4. Faʻasaʻo le faila o faila, aua o loʻo aofia ai foi suiga na faia e le tulafono leaga. Faʻafefea ona faaleleia le faila o le au
  5. Amata le Faʻamaumauga o Registry Windows (faʻapipiʻi Win + R i luga o le piano ma ulufale i le poloaiga faʻatonutonu). I le lisi autu, filifili "Faʻasaʻo" - "Saili" ma saili uma ki ma faamau faamau (a maeʻa ona maua ia mea taitasi, oe manaʻomia le faʻaauau pea o le sailiga - "Suʻe atili") pirrit. Aveese i latou i le kilikiina saʻo i le igoa o le vaega ma filifili le mea "Aveese" mea.
  6. Faʻamalamalama au suʻesuʻe ile mea faʻapitoa ile CCleaner poʻo se faʻaoga tutusa.
  7. Toe toe fai le komipiuta.

Ae o le mea sili ona taua - taumafai e galue ma le totoa. E le gata i lea, e masani lava ona matauina e le aufaasoa e lapataia i latou e uiga i le lamatiaga e le gata i le antivirus, ae faapena foi i le masini lava ia, ae le amanaia le lapataiga, aua, ou te manao lava e matamata i se tifaga pe sii se taaloga. E aoga?