E faʻapefea ona iloa pe faʻapefea ona foliga le itulau VK muamua


Talu ai nei, o le tele o osofaiga o siama i luga o komepiuta ua avea ma mea e masani ai, o le mea lea e tusa ai ma tagata e sili ona masalosalo e mafaufau e uiga i le faʻapipiʻiina o le puipuiga o le anti-virus. I la tatou tusiga i aso nei matou te mananao e talanoa i le auala e faʻapipiʻi ai le antivirus i luga o lau komepiuta mo le leai o se totogi.

Matou te tuʻuina atu se siaki saoloto

O le faʻatinoga e aofia ai ni vaega se lua: o le filifilia o se oloa talafeagai ma lona downloadga, faapea foi ma le faʻapipiʻi saʻo i luga o le komepiuta. Mafaufau foi i faafitauli ma metotia talafeagai mo le aveesea.

Vaega 1: Filifilia Vaʻavave

O loʻo i ai le tele o fofo i luga o maketi mai le tele o kamupanī, e le gata mai taʻaloga tetele ma tagata fou fou i le alamanuia. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai iloiloga o pusa masani e puipui ai, o loʻo aofia uma ai ma polokalama free.

Faitau atili: Antivirus mo Windows

Afai e manaʻomia le puipuiga e faʻapipiʻiina i luga o le PC poʻo le komepiuta, matou te saunia se aotelega o fofo-le faʻaaogaina o vaifofo, lea matou te fautuaina foi le faitau.

Faitau atili: Vaʻavave mo se komepiuta vaivai

E iai foi se faʻamatalaga auiliili o nisi o puipuiga e aunoa ma le saoloto e pei o Avast Free Antivirus, Avira ma Kaspersky Free Antivirus, o lea afai e te filifilia i le va o nei polokalama, o le a aoga au tusiga ia te oe.

Faʻamatalaga auiliili:
Faatusatusaga o antiviruses Avira ma Avast
Faatusatusaga o antiviruses Avast Free Antivirus ma Kaspersky Free

Vaega 2: Faʻatulagaga

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, ia mautinoa e leai nisi mea faʻapipiʻi i luga o le komepiuta: o na polokalama e masani ona feteenai le tasi i le isi, ma e taʻitaʻia ai ituaiga eseese o faʻalavelave.

Faitau atili: Faʻamatalaga mo viliuta faʻapipiʻi i luga o se komepiuta

Afai ua faʻapipiʻiina se talosaga malupuipuia i luga o lau PC poʻo le komepiuta, faʻaaoga faatonuga i lalo e aveese ai.

Lesona: Aveeseina o le antivirus mai se komepiuta

O le faʻaaogaina o le antivirus software e le ese tele mai le faʻatulagaina o soʻo se isi polokalama. O le eseesega autu e faapea e le mafai ona filifili le nofoaga o punaoa, aua o le faʻatinoga atoatoa o nei talosaga e tatau ona i luga o le masini komepiuta. O le faʻamaufaʻailoga lona lua - o tagata e faʻatutuina le tele o antiviruses e le tutoʻatasi, ma latou te utaina faʻamatalaga tatau i le faagasologa, ona latou te manaʻomia se sootaga mausali i le Initaneti. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatinoga o le a faʻaalia i luga o le faavae o Avira Free Antivirus.

Download Avira Free Antivirus

  1. Pe a sau mai luga mai le ofisa aloaia o loʻo avanoa e ese Avira Free Antivirusfaʻapea ma Taofia le saogalemu. Mo tagata e manaʻomia naʻo le puipuiga lautele, o le filifiliga muamua e talafeagai, ma mo i latou o loʻo mananao e maua ni faʻaopoopoga mea e pei o le VPN poʻo le faʻamautinoa le suʻesuʻeina, e tatau ona e filifilia le lona lua.
  2. Faʻamole le faʻapipiʻi i le pito o le download. Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻi, ia mautinoa e faitau le maliega o laisene ma aiaiga faʻapitoa e maua i luga o sooga e makaina i luga o le sikipi.

    Ina ia amataina le faʻatinoga, kiliki le ki. "Talia ma faʻapipiʻi".
  3. Faatali mo le faʻapipiʻi e saunia faila talafeagai.

    I le faagasologa o le faʻatulagaga, o Avira Free Antivirus o le a ofoina atu e faʻaopoopo nisi vaega faaopoopo i ai. Afai e te le manaʻomiaina, kiliki "Toe iloiloga a Skip" pito i luga.
  4. Kiliki "Tatala Avira Free Antivirus" i le maea ai o le taualumaga.
  5. Mea ua faia - saogalemu software ua faʻaogaina.
  6. Tagai foi:
    Faʻatulagaina Avast Antivirus
    Sailia o fofo i faafitauli faʻapipiʻi Avast.

Fofo faafitauli

E pei ona faʻaalia, o le a leai se faafitauli e tulaʻi mai i le taimi o le faʻapipiʻiina, ona o le isi faʻalauiloa ma le faʻaogaina o le antivirus latou te le tatau foi. Ae ui i lea, mai lea taimi i lea taimi e mafai ona e feagai ma faafitauli le lelei. Mafaufau i le uiga sili ona lelei o latou.

Avira: sese le tusitusi
A e galue ma Avira, e masani ona e matamata i se faamalama ma le lapataiga lenei:

O lona uiga o le faʻaleagaina o se tasi o vaega o le polokalama. Faaaoga faʻamatalaga i lalo e foia ai le faafitauli.

Faitau atili: Aisea e sese ai tusitusiga i Avira

Faʻafitauli i le galuega a Avast
E ui i le tele o galuega i le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le polokalame, e masani ona galue vavalalata a le Czech maketi pe leai foi. O mafuaʻaga mafuaʻaga mo le tupu mai o faafitauli ma metotia mo le faasaʻoina ua uma ona iloiloina, o le mea lea o le a tatou le toe fai.

Faitau atili: Faʻafitauli e faʻafefe Avast Antivirus

Sese na mafua ai le puipuiga
O algorithms o le tele o polokalama puipuia e sao ona iloa le taufaʻatau, ae o nisi taimi e tuʻuina atu ai se faʻamalo lemu. I ia tulaga, e mafai ona e faaopoopoina faila, saogalemu ma faʻamaonia, faʻamaonia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faʻatagaga i le antivirus

Faaiuga

I le faapipiiina i luga, matou te fia iloa o se tali e totogi i le tele o tulaga e sili atu le faʻatuatuaina nai lo se tali e leai se totogi, ae o se virus e leai se totogi e talafeagai lelei mo le puipuiga muamua o se komepiuta fale.