Faʻasaʻoina o lau faʻalauiloa Instagram

A o lesitala mo se teugatupe i luga o le Instagram social network, e masani ona maua e le aufaʻatasi ia faamatalaga faavae, e pei o le igoa ma le igoa tauvalaau, imeli ma le avatar. I se taimi mulimuli ane, atonu o loʻo e feagai ma le manaʻoga e sui lenei faʻamatalaga, ma faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o mea fou. E uiga i le auala e faia ai lenei mea, o le a tatou taʻuina i le aso.

Faʻafefea ona teuteu faʻamatalaga i le Instagram

O aʻoaʻoga a le Instagram latou te le maua ni avanoa se tele e faʻasaʻo ai a latou talaaga, ae o loʻo lava pea mo le faia o le itulau pito i luma o se fesoʻotaiga vavave faʻamaonia ma manatua pea. Maʻeu le saʻo, faitau i ai.

Suia le avatar

Avatar o foliga o lau talaaga i soʻo se fesoʻotaʻiga lautele, ma i le tulaga o ata ma ata vitio Instagram, o lona sao saʻo e taua tele. E mafai ona e faʻaopopoina se ata pe ala i le lesitalaina o lau faʻamatalaga tuusao pe mulimuli ane, pe faigofie i le suiina i soo se taimi talafeagai. E fa avanoa eseese e filifilia mai:

  • Aveese le ata oi ai nei;
  • Faʻaulufale mai mai le Facebook po o le Twitter (i lalo o le fesoʻotaiga o tala);
  • Ave se ata i se telefoni feaveaʻi;
  • Faaopopoina o ata mai le Gallery (Android) poʻo le Telefoni Telefoni (iOS).
  • E tusa pe faʻapefea ona faia nei mea uma i le telefoni feaveaʻi o le upega tafaʻilagi ma lona itulau i luga o le upega tafaʻilagi, na taʻuina muamua ia i matou i se isi tusitusiga. Matou te fautuaina e te faitauina.

    Faitau atili: Faʻafefea ona sui lau avatar ile Instagram

Faatumu i faamatalaga faavae

I le vaega lava e tasi o le faʻamatalaga faʻamatalaina, o fea e mafai ai ona e suia le ata autu, o loʻo i ai le avanoa e sui ai le igoa ma le tagata e faaaoga ai le tuatusi (o le igoa ole igoa lea e faʻaaogaina mo le faatagaga ma o le faʻamatalaga sili lea i luga o le auaunaga), faʻapea foi le faʻamautuina o faʻamatalaga faʻamatalaga. Ina ia faatumuina pe suia lenei faamatalaga, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i le itulau o lau api o le Instagram e ala i le tapeina o le afi tutusa i le pito i lalo, ona kiliki lea o le faamau. "Faʻasao le Talaaga".
  2. E tasi le taimi i le vaega o loʻo manaʻomia, e mafai ona e faʻatumu ia vaega nei:
    • Muamua igoa - o lou igoa moni lea pe o le mea e te manaʻo e faʻaalia;
    • Igoa Igoa - se igoa tauvaga uiga ese lea e mafai ona faʻaaogaina e suʻe ai tagata faʻaoga, o latou faailoga, taʻua ma sili atu;
    • Upegalagi - i le noatia ma le fai fuafua i le avanoa o ia;
    • E uiga ia te aʻu lava ia - faʻamatalaga faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga o fiafiaga poʻo gaoioiga autu.

    Faamatalaga patino

    • Imeli;
    • Telefoni;
    • Paulo

    O igoa e lua, faʻapea foi le tuatusi imeli, o le a faʻaalia, ae e mafai ona e suia pe a e manaʻo (atonu e manaʻomia le faʻamaoniga faaopoopo mo le telefoni ma le meli).

  3. Faatumu uma laufanua poʻo i latou e te manatu e tatau ai, tapuni le siaki i le tulimanu pito i luga taumatau e teu ai suiga.

Faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga

Afai ei ai sau oe lava blog, uepisaite poʻo itulau lautele i luga o se upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo i lau faʻamatalaga Instagram - o le a faʻaalia i lalo o lau avatar ma lou igoa. E faia lenei mea i le vaega "Faʻasao le Talaaga", lea na tatou iloiloina i luga. O le algorithm tutusa lava mo le faaopoopoina o sootaga o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i mea o loʻo faʻaalia i lalo.

Faʻatele: Faʻateleina le fesoʻotaʻiga i le faʻamatalaga Instagram

Tatala / faʻailoga tapuni

Instagram profiles e lua ituaiga - tatala ma tapuni. I le tulaga muamua, o le a matua mafai e se tagata faʻaaogaina lenei 'upega tafailagi fesoʻotaʻiga vaʻaia lau itulau (lomiga) ma faʻasoa i ai, i le mataupu lona lua e te manaʻomia lau faʻamaoniga (poʻo le faʻasaina) mo se saofaga, ma o le mea lea mo le matamataina o le itulau. O lau tala o le a fuafuaina i le laasaga o lona resitalaga, ae mafai ona e suia i soo se taimi - ia na o le vaʻai i le vaega o le faatulagaga. "Tulaga faalilolilo ma le saogalemu" ma faʻagaoioia poʻo, i le isi itu, ia faʻaaoga le kesi i tafatafa o le mea "Tala ua tapunia", faʻalagolago i le ituaiga e te iloa e tatau ai.

Faitau atili: Faʻapefea ona tatala pe tapuni se talaaga i le Instagram

Ata matagofie

Afai o oe o se tagata aoga o le Instagram ma fuafua e faalauiloa lau lava itulau i luga o lenei upega tafaʻilagi poʻo ua uma ona e faia lenei mea, o lana mamanu matagofie o se elemene taua o le manuia. O le mea lea, ina ia faatosina mai ai tagata fou ma / poʻo tagata e mafai ona faʻatautaia se talaaga, e taua e le gata ina faʻatumu uma faʻamatalaga e uiga ia oe lava ma auai i le fatuina o avatars manatuaina, ae ia matauina foi se laiga tutusa i ata na lolomi ma faʻamaumauga tusitusia e mafai ona latou faʻatasi. O nei mea uma, faʻapea foʻi ma isi numera o loʻo i ai se taua tele i le uluai ata ma le matagofie o le mamanu o le teugatupe, matou te tusia muamua i se isi tusitusiga.

Faitau atili: E ese le matagofie o le faia o lau itulau Instagram

Maua se siaki

O le tele o tagata lautele ma / pe na o ni tagata taʻutaʻua i luga o soʻo se fesoʻotaiga vavave faʻasoa, ma o le mea e leaga ai, o le Instagram e le o se faʻasesega i lenei tulafono le lelei. O le mea e lelei ai, oi latou uma lava e lauiloa e faigofie lava ona faʻamaonia lo latou "uluai" tulaga e ala i le mauaina o se faailoga - se faailoga faʻapitoa, e faʻaalia ai o le itulau e patino i se tagata faapitoa ma e le o se mea sese. O lenei faʻamaoniga o loʻo talosagaina i totonu o teugatupe, pe a faʻatulagaina e faʻatumu se pepa faʻapitoa ma faʻatali mo lana faʻamaoniga. A maeʻa ona maua se siaki, o le a mafai ona faigofie ona maua i totonu o le sailiga sailiiliga, vave faʻaaoga faʻamatalaga pepelo. O le mea autu e manatua ai o lenei "pine" e le susulu atu i le tagata faʻaaoga masani o le upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona maua se siaki i le Instagram

Faaiuga

E pei lava o lena, e mafai ona e faʻasaʻo lau lava talaaga Instagram, faʻapitoa e tuʻuina atu i mamanu muamua elemene.