Faaitiitia le uta o le CPU


Virtualbox - se polokalame emulator ua mamanuina e fatuina masini komepiuta e tafeina ai le tele o auala faʻapitoa. O se masini komepiuta ua faʻaaogaina e faʻaaoga ai lenei polokalama o loʻo i ai uma meatotino o se mea moni ma faʻaaogaina punaʻoa o le polokalama o loʻo faʻatino ai.

O le polokalama e tufatufa atu e aunoa ma se totogi i le faʻamatalaga o punaoa tatala, ae, e matua le masani lava, o loʻo i ai se tulaga maualuga e mafai ona faʻatuatuaina.

VirtualBox e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia le tele o auala faʻaogaina i le taimi e tasi i le komepiuta. O lenei mea e tatala ai avanoa lautele mo le suʻeina ma le suʻeina o masini software, pe na o le faamasani i le OS fou.

Faitau atili e uiga i le faʻatulagaina ma le faʻasologa i le tusiga. "Faʻafefea ona faʻapipiʻi VirtualBox".

Taʻiala

O lenei oloa e lagolagoina ai le tele o ituaiga o vaʻavaʻavave ma faʻamalosi mata. E le gata i lea, o le aufaasālalau faʻapitoa e pei o le RAW, ma masini faʻapitoa ma puʻe puʻe e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se masini masini.


O le polokalame e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi faʻataʻitaʻiga ata o soʻo se faʻataʻitaʻiga i le emulator ave taavale ma faʻaaogaina e avea ma mea e mafai ona faʻaaogaina ma / pe mo le faʻapipiʻiina o talosaga poʻo faiga faʻaoga.

Audio ma vitio

O lenei faiga e mafai ona faataitai ai masini leo (AC97, SoundBlaster 16) i luga o se masini masini. O lenei mea e mafai ai ona suʻeina tele masini komepiuta e galulue i le leo.

Vitio vitio, e pei ona taʻua i luga, o le "vavaeeseina" mai se masini moni (faifeau vitio). Ae ui i lea, e le lagolagoina e le avetaavale vili ata nisi o aʻafiaga (faʻataʻitaʻiga, Aero). Mo se ata atoatoa, e tatau ona e fesoasoani i le 3D ma faʻapipiʻi se avetaʻavale faataitai.

O le faʻatinoina o le ata e mafai ai e oe ona tusia tala na faia i totonu o se OS OS i se faila vitio uepi. O le ata vitio e faigofie tele.


Faʻamasinoga "Remote Faʻaali" e mafai ai e oe ona faʻaaoga se masini masini pei o se masini komepiuta mamao, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi ma faʻaaoga se masini taʻavale e ala i se polokalama faʻapitoa RDP.

Fetufaai pepa

I le faʻaaogaina o faila fefaʻasoaaʻi, faila o loʻo faʻafefe i le va o le malo (virtual) ma le masini talimalo. O ia laupepa o loʻo i ai i luga o se masini moni ma faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e ala i se fesoʻotaiga.


Snapshots

O le masini komepiuta o masini komepiuta o loʻo i ai le tulaga faʻaolaina o le polokalama faʻavaomalo asiasi.

O le amataina o se masini mai se ata o se mea e pei o le aluese mai le moe poʻo le faʻalumaina. O le a amataina loa le laupepa i polokalama ma faamalama e tatalaina i le taimi o le ata. O le faagasologa e na o ni nai sekone e faia ai.

O lenei faʻatulagaga e mafai ai ona e vave "toe foʻi i tua" i le tulaga muamua o le masini i le tulaga o ni faafitauli poʻo ni suʻega le manuia.

USB

VirtualBox lagolagosua i galuega ma masini e fesoʻotaʻi i ports USB o le masini moni. I lenei tulaga, o le a naʻo le masini masini komepiuta e maua ai le masini, ma o le a vavae ese mai le fale talimalo.
Faʻafesoʻotaʻi ma motusia masini e mafai ona tuusaʻo mai le OS faʻavaomalo, ae mo lenei mea e tatau ona lisiina i totonu o le lisi o loʻo faʻaalia i le screenshot.

Fesootaiga

O le polokalama e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi i masini masini e oo atu i le fa fetaulaiga o fesoʻotaʻiga. O ituaiga o mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaalia i le ata sikolasipi i lalo.

Faitau atili e uiga i le fesoʻotaiga i le tusiga. "Faʻasinomaga Faʻamau i le VirtualBox".

Fesoasoani ma lagolago

Talu ai o lenei oloa ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma se punaoa tatala, o le fesoasoani mai le au faipisinisi ua matua le lava.

I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se nuʻu aloaia VirtualBox, bugtracker, faʻamatalaga IRC. E tele punaoa i RuNet e faʻapitoa foi i le galulue faatasi ma le polokalama.

Faʻamatalaga:

1. Faʻamatalaga saoloto mo le faʻamalosia.
2. Faʻalagolago i faʻamatalaga manino uma (images) ma faʻamalosi.
3. Taofiofia le puipuia o masini leo.
4. Fesoasoani i komepiuta 3D.
5. Faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o ituaiga eseese ma faʻasolosolo i le taimi e tasi.
6. Le mafai ona fesootai i le komepiuta e faʻaaoga le RDP tagata faʻatau.
7. Galue i luga o auala uma.

Cons:

E faigata le maua o le faʻasaga i se polokalama faapena. O avanoa e maua mai e lenei oloa e faʻamalumalu ai mea leaga uma e mafai ona iloa i le taimi o lona taotoga.

Virtualbox - O se polokalama tele e leai se totogi mo le galue ai ma masini masini. O lenei ituaiga "komepiuta i komepiuta." E tele le faʻaaogaina o mataupu: mai le faʻamalamalamaina i auala faʻaogaina i le ogaoga o suʻega o masini komepiuta po o polokalama malupuipuia.

Faʻasaʻo VirtualBox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VirtualBox Extension Pack Auala e faʻaaoga ai VirtualBox VirtualBox e le vaʻai i masini USB VirtualBox Analogs

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
VirtualBox o se tasi o polokalama sili ona lauiloa o le puipuia o le virtuali, e mafai ai e oe ona fatu masini masini ma vaega o se komepiuta moni (faaletino).
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Oracle
Tau: Faʻatau
Toa: 117 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.2.10.122406