EA tufatufa atu i ai faʻatau osofaʻiga mo le leai o se totogi

I le faʻamoemoe mo le faʻasaʻolotoina o le Taua Faʻailoga V, o le kamupani Electronic Arts ua leva, e foliga mai, e le faʻamoemoe e faia tupe i vaega muamua o le faasologa ma o lea e tufatufa atu ai faʻopoopoga ia i latou e aunoa ma se totogi. O le mulimuli atu ia i latou e le tatau ona pasi, o le lisi o mea e leai se totogi mo le Taua 1 na faaopoopo i le DLC Turning Tides ("Waves of Change"), ma le tagata faasalalau na ofoina atu le addipasi lona lua i tagata o le Taufaʻailoga 4.

O nei faʻaopoopoga uma e mafai ona sii mai mai le Faʻamatalaga o Fale. Liliuina o Tides, faʻamaoni i taua i le vasa, faʻaopoopoina faʻaletausaga fou e fa i le taʻaloga, ono auupega faaopoopo, vaalele, se faʻatau, ma se vasega maualuga "Diversant". I le isi itu, o le DLC Second Assault mo le Faʻailoga 4 o le a mafai ai ona e taʻalo i luga o le fa fausaga o ata mai le Battlefield 3 ma avanoa avanoa i nisi ituaiga fou: DAO-12, FN F2000, M60, GOL ma AS Val.

O le isi vaega o le taua o le Warfield, ua faʻamaoni i taua o le Taua Lona Lua o le Lalolagi, o le a faʻasaʻolotoina i le PC, PlayStation 4 ma le Xbox One i le aso 18 o Oketopa, 2018. O loʻo faatalitali tagata taaalo mo ni taʻaloga fou o taaloga, e oʻo lava i siosiomaga e sili atu ona le faʻamalosia ma le mafai ona fau fale puipui.