Faʻafeiloaʻi le WI-Fi password i luga o le laina eletise Beeline


O le aveeseina o se polokalama laʻititi mai Windows e fesoʻotaʻi ma le tele o nuances. Ia, afai ei ai se manaoga faʻanatinati e iu lava ina malepe i le faiga faʻaogaina lava ia? O lenei faagasologa e tatau ona mafaufau loloto ina ia le faia ai ni mea sese.

Aveese le Windows 8

I le maeʻa ai o mea lelei ma faʻamaoni o au taga, na e filifili e aveese le Windows 8 mai lau komepiuta. O lenei o le mea autu o le faia lea ma le saʻo ma aloese mai le le lelei o taunuuga. Mafaufau i auala e tolu e foia ai le faafitauli.

Metotia 1: Faʻatulagaina le masini komepiuta e aunoa ma le faʻatauina o Windows

Afai e na o le tasi le Windows 8 e faʻaogaina ma e te filifili e vaʻavaʻa atoa le faiga o faagaoioiga, e mafai ona e faʻapipiʻi le vaeluaina o le komepiuta. Ae ia manatua - o le faʻauigaina o le a faʻaumatia ai faamatalaga uma e teuina, o lea muamua kopi uma faʻamatalaga taua i se isi vaega o le puʻupuʻu, i se masini moliuila poʻo le teu malu.

  1. Toe amata le PC ma ulufale i le BIOS. O tufuga eseese o ki e manaʻomia ona lolomiina mo lenei mea atonu e eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ASUS Womenboards i aso nei "Del" poʻo "F2". I totonu o le BIOS, tatou te maua ai tulaga mo le faamuamua o le faletupe ma tuu le avega DVD / le taavale muamua. Matou te faʻamaonia suiga.
  2. Matou te tuʻuina atu i totonu o le avega soʻo se faʻapipiʻiina poʻo se faʻamafanafanaga / lelalama flash flash i le Windows. Faʻatulagaina le faiga o le puʻupuʻu masini.
  3. A maeʻa ona toe faʻafouina, matou te maua se PC e aunoa ma se polokalama faʻatulagaina. E mafai ona e faia nisi laasaga i lau lava pule faitalia.

O le faagasologa o le faʻasalalauga o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i le tusiga, lea e mafai ona maua i le kilikiina o le sootaga i lalo.

Faitau atili: O le a le faʻatulagaga o le CD ma pe faapefea ona fai sao

Metotia 2: Faʻaliliuga mai se isi faiga

Afai o le komipiuta e lua faiga faʻavae i vaega eseese o le disiki, ona mafai loa lea ona e taʻavale i se tasi o faʻamatalaga o Windows e faʻapipiʻi ai le disk i se eseesega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taʻavale C: o loʻo i ai se "fitu", ma i luga o le taavale D: Windows 8, lea e tatau ona aveeseina.
O le a le mafai ona faʻatagaina le vaevaega i lona tulaga, o lea o le a tatou faʻapenaina le voluma ma le "valu" mai le Windows 7.

  1. Muamua, faʻaopoopo le faiga o le faʻaipoipolo. Toto "Amata"luga o le pine "O lenei komepiuta" kiliki saʻo, alu i "Meatotino".
  2. I le koluma tauagavale, filifili le mea "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga".
  3. I luga o le matala tatala "Avanoa" poloka pito i lalo "Taofi ma toe faʻafoisia". Tatou ulufale "Filifiliga".
  4. I totonu o le fanua "O le le faʻaaogaina o le faiga o pusa o le tagamea filifili le tasi o le a tumau i luga o le komepiuta. Faaumaina o faatulagaga "Lelei". Toe fai i le Windows 7.
  5. I se faiga tutusa (i lenei tulaga, o le "fitu"), lolomi "Amata"ona "Komipiuta".
  6. I Windows Explorer, kiliki-i luga o se vaeluaga ma le Windows 8, valaau le lisi autu ma filifili "Faatulaga".
  7. I le faatulagaga o le faatulagaga, tatou te filifili i le faila o le faila ma le tele o le fuifui. Toto "Amata".
  8. O faʻamatalaga uma i le vaega ma le faiga faʻaogaina Windows 8 aveeseina ma le saogalemu.

Metotia 3: Aveese le Windows e ala i le faatulagaga o le polokalama

O lenei filifiliga e sili atu le vave nai lo le numera numera 2 ma ua fuafuaina foi mo le faʻaogaina i PC ma ni faiga tutusa e lua i voluma eseese o le malo.

  1. Faʻaauau i totonu o le faʻaogaina o le polokalama e le mafai ona aveeseina. O loʻo ia te aʻu lenei Windows 7. Faʻaoga faʻapuʻupuʻu keyboard "Manumalo + R"i totonu o le Matalala matala le ulufale atu i le poloaigamsconfig.
  2. Taofi "Faʻasalaga Faʻatonu" filifili le laina Windows 8 ma kiliki "Aveesea".
  3. Ia mautinoa e faamama le tusi resitala. E mafai ona faigofie lenei mea i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, CCleaner. Alu i le polokalama ile itulau "Resitala", filifili "Saili mo faafitauli" ona sosoo ai lea "Filifili Filifilia".
  4. Ua faia! Ua aveese le Windows 8.

E pei ona matou vaʻaia, afai e te manaʻo ai, e mafai lava ona e faʻaaogaina soʻo se faiga faʻaogaina e le talafeagai, e aofia ai le Windows 8. Ae e taua tele le le faia o faafitauli ogaoga ma faigata i le faʻaauau o le komepiuta.