Mafuaaga 9.5.0

E le tele naua polokalame faʻapolofesa mo le fatuina o musika, faʻataʻitaʻia ma le gaosia o leo, lea e sili ai ona faigata le filifilia o polokalama faʻapitoa mo ia faamoemoega. Ma afai o le faʻatinoga o fale faigaluega telefoni feaveaʻi e leʻo ese, ona oʻo lea i le faiga o le fatufatuina o musika, le suauʻu lava ia, ma le atinaʻe atoa, e ese le eseese. O le autu o le Proellerhead Reason o se polokalame mo i latou e mananao e tausia se masini puega masini ma ana meafaigaluega ma gaioiga i totonu o latou komepiuta.

O le mea muamua e osofaia ai le mata o lenei DAW o lona lanu matagofie ma faatosina, lea e toe faʻavave ai se fagu, faʻapipiʻi i ana mea e faʻaogaina ai masini komepiuta, e mafai foi ona fesoʻotaʻi le tasi i le isi ma fesoʻotaʻi i laina faʻapipiʻi e faʻaogaina ai le telefoni i le auala e tasi e tupu i totonu o le fale ata moni. O le mafuaaga o le filifiliga a le tele o tagata tomai faapitoa ma tagata fai musika. Sei o tatou vaʻavaʻai faatasi pe o le a le lelei o lenei polokalama.

Matou te fautuaina ia faamasani: Faʻatautaia o musika

Suʻega suʻesuʻe

O le 'upega tafailagi o le vaega lea o le polokalama e faafaigofie ai le faʻagasologa o fesoʻotaʻiga a tagata faʻaaoga. O le mea lea e mafai ai ona e avanoa i faletupe o leo, faʻasalalauga, faʻataʻitaʻiga, faʻavaeina o vaega, patches, galuega faatino, ma le sili atu.

O mea uma e manaʻomia e le tagata faʻaaogaina i le Mafuaʻaga, o iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻaopopo se aafiaga i se mea faifaaili, e mafai ona e tosoina i luga o le meafaifaʻaili tutusa. O le aafiaga o le patch o le a vave utaina ai le masini manaʻomia ma faʻafesoʻotaʻi i le matagi faʻasologa.

Multitrack editor (sequencer)

E pei o le tele o le DAWs, o le musika i totonu o le Mafuaʻaga ua faʻapotopotoina i se tasi vaega o vaega ma musika, o ia mea uma o loʻo faamaumauina faʻatasi. O nei elemene uma o loʻo aofia ai vaega o se auala o loʻo i luga o le faʻasologa o le tele-track (sequencer), o ia taʻitasi e nafa ma se mea fai musika eseese (vaega).

Musika musika lelei

O le Faason arsenal o loʻo i ai le tele o meafaifaʻaili, e aofia ai synthesizers, masini puʻe, samples, ma isi mea. E mafai ona faʻaaogaina taʻitasi i le fatuina o pati musika.

I le tautalagia o synthesizers ma masini komepiuta, e taua le maitauina o nei meafaifaʻatusika uma o loʻo i ai se faletusi tele o leo e faʻatinoina le telefoni ma analog, polokalama faʻapitoa ma musika faʻapitoa mo tafaoga ma lanu uma. Ae o se faʻataʻitaʻiga o se meafaigaluega lea e mafai ai ona e sii maia soo se vaega o musika ma faʻaaogaina e fatu ai a oe lava musika, ia fai ma pu, pese poʻo isi leo.

O vaega musika o meafaifaʻaili, e pei o le tele o DAWs, o loʻo tusia i le Reason i le Piano Roll window.

Uiga lelei

I le faʻaopoopoga i meafaifaʻaili, o lenei polokalame e aofia ai le sili atu ma le 100 o aʻafiaga mo le faʻatautaia ma le faʻafefiloi o musika, e aunoa ma se mea e le mafai ai ona maua le tomai, ma le lelei o le aoga. Faatasi ai ma i latou, e pei ona tatau ai, equalizers, amplifiers, filters, compressors, reverbs ma sili atu.

E taua le matauina o le tele o faʻafitauli iloga i le Mafuaʻaga i le taimi lava e uma ai ona faʻapipiʻi le fale faigaluega i luga o le PC e matua ofoofogia lava. E tele naua nei mea faigaluega iinei nai lo le FL Studio, lea, e pei ona e iloa, o se tasi lea o DAWs aupito lelei. E tatau ona totogi le faʻapitoa faapitoa i aʻafiaga mai Softube, lea e mafai ai ona ausia se tulaga lelei e le mafaamatalaina.

Mea faʻafefiloi

Le faʻaaogaina o mea faifaaili ma gaioiga faʻapitoa, i le Mafuaʻaga, pei o DAWs, e tatau ona taʻitaʻia i latou i alalaupapa fefiloi. O le mea mulimuli, e pei ona e iloa, e mafai ai e oe ona faʻagasolo aafiaga ma faʻaleleia le lelei o mea taitasi taina ma le tuufaatasiga atoa.

O loʻo iai le faʻalauteleina o le faʻalapotopotoga i lenei polokalame ma faʻaleleia e le anoanoai o tomai faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa ma e sili atu le tutusa o le elemene i le Fofoga Fetalai poʻo le faʻaaogaina o polokalame faigofie e pei o Magix Music Maker poʻo Mixcraft.

Faletusi o leo, tapuni, faʻasologa

Failautusi ma isi mea faitino - o le mea moni, e lelei, ae o le a mautinoa lava le fiafia o le au fai musika i se faletusi tele o leo e tasi, musika pulou (loka) ma tapena sauniuni o loo i ai i le Mafuaʻaga. O nei mea uma e mafai foi ona faʻaaogaina e fatuina ai a oe lava musika, aemaise lava talu ai e tele le au faʻapitoa o le musika e faʻaaogaina.

Fesoasoani i le faila MIDI

O le mafuaaga e lagolagoina ai le auina atu i fafo ma le faaulufale mai o faila MIDI, ma maua ai foi avanoa e tele e galulue ai ma nei faila ma le faasaʻoina. O lenei faatulagaga o se faʻataʻitaʻiga mo le pueina o leo leo, galue e avea o se meafaigaluega mo le faʻafesuiaiga o faʻamaumauga i le va o meafaifaaili faʻapitoa faʻapitoa.

I le amanaia o le tulaga o le MIDI o loʻo lagolagoina e le tele o polokalama ua mamanuina e fatuina musika ma faʻafeiloaʻi ai leo, e mafai foi ona e faʻapitoa ona ulufale atu i se pati midi, tusia, mo se faataitaiga, i Sibelius, ma faaauau pea ona galue i le poloketi.

Fesoasoani MIDI

Nai lo le faʻaaogaina o le Piano Roll grid poʻo le faila o le meafaigaluega i luga o le komepiuta, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se masini MIDI i le komepiuta, lea e mafai ona avea ma se piano telefoni poʻo se masini puʻamuʻu ma se faʻatusa talafeagai. O meafaigaluega faʻapitoa e faʻafaigofieina ai le faagasologa o le fatuina o musika, tuʻuina atu le sili atu le saolotoga o gaioiga ma le faigofie o le taʻavale.

Faʻasalalau Faʻamatalaga Audio

Mafuaʻaga e lagolagoina ai le faʻapipiʻiina o faila leo i le tele o faʻatulagaga lata mai nei. Aisea e te manaomia ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fatuina au oe lava gaioiga (e ui, mo ia faamoemoega e sili atu le faʻaaogaina o le Traktor Pro), poʻo le tipiina o se faʻataʻitaʻiga (vaega) mai nisi musika ma faʻaaoga i lau oe lava foafoaga.

Faʻalogo leo

O lenei galuega e mafai ai ona e pueina le leo mai se masini faaleotele leo ma isi masini e fesootai i se PC e ala i le ata talafeagai. Afai ei ai ni meafaigaluega faʻapitoa i le Mafuaʻaga, e mafai ona e faʻamaumauina, mo se faataitaiga, o le fati e taʻalo i se guitar saʻo. Afai o lau sini o le faamaumauina ma le faʻaogaina o leo, e sili atu le faʻaogaina o tomai o Adobe Audition, talu ai na faʻatau atu i fafo le meafaigaluega na faia i lenei DAW.

Polokalama faʻatau atu ma faila faʻalogo

O poloketi na faia e le tagata faʻaaogaina i lenei polokalame e faʻaolaina i le "mafuaʻaga" o le igoa lava e tasi, ae o le faila leo na faia i le Mafuaʻaga lava ia e mafai ona faʻatau atu i WAV, MP3 poʻo AIF formats.

Faʻaauau faatinoga

Mafuaʻaga e mafai ona faʻaaoga mo le faʻaleleia ma ola i luga o tulaga. I lenei tulaga, o lenei polokalama e manino lelei lava i le Ableton Live ma e faigata ona taʻu mai po o le fea o nei paipa o le tali sili lea mo ia faamoemoega. I soo se tulaga, o le faʻaogaina o masini talafeagai i le komepiuta ma le faʻatulagaina o mafuaaga, e aunoa ma ni faatinoga ola e le mafai, e mafai ona e fiafia e fiafia i taʻaloga televavave ma lau musika, fatuina i luga o le lele, faʻaleleia pe na o le taina o mea na faia muamua.

Lelei o le Mafuaʻaga

1. Faʻaauau ona faʻatinoina ma manino le faʻasaga.

2. Faʻataʻitaʻiga atoatoa o mea faʻapitoa ma mea faigaluega faʻapitoa.

3. Se seti tele o meafaifaʻaili, leo ma faʻasologa o loʻo avanoa mai le pusa, lea e le mafai e le isi DAWs ona mitamita.

4. Talosaga i tagata tomai faapitoa, e aofia ai musika lauiloa, taina ma tufuga: tagata o Beastie Boys, DJ Babu, Kevin Hastings, Tom Middleton (Coldplay), Dave Spoon ma le tele o isi.

Manatu Leaga

1. Ua totogiina le polokalama ma sili atu le taugata ($ 399 basic version + $ 69 mo faʻaopoopoga).

2. E le faʻaolaina le faʻasalalauga.

O le mafuaaga o se tasi lea o polokalama sili mo le fatuina o musika, faʻataʻitaʻia, faʻataʻitaʻia, ma le faatinoga o le ola. E taua le faia o nei mea uma i le lelei o le potu aoga, ma o le polokalama lava ia o se masini pueina saʻo i le mata o lau komepiuta. O lenei polokalama na filifilia e le tele o polofesa musika na latou foafoaina ma fausia a latou galuega sili ona matagofie, ma o lenei mea e tele naua. Afai e te manaʻo e te lagona oe i le tulaga, taumafai lenei DAW i le faʻatinoga, aemaise lava talu ai o le a le faigata ona faʻatautaia, ma o le 30 aso o le faamasinoga o le a sili atu nai lo lenei.

Faʻavasega faʻataʻitaʻiga o le Mafuaʻaga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PitchPerfect Guitar Tuner Lafoaʻi Sony Acid Pro NanoStudio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le mafuaaga o se tasi lea o polokalame sili ona lelei mo le fatuina ma le faʻasaʻoina o musika e faʻataʻitaʻi lelei ai se masini puega masini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pūtagata o le Propellerhead
Tau: $ 446
Toa: 3600 MB
Gagana: Igilisi
Version: 9.5.0