Android video editors


O se masini faʻaonaponei o loʻo taʻavale le OS OS e mafai ona faia le tele o galuega, o loʻo i ai se nofoaga mo mea patino e pei o le faʻatalanoaina o ata. Aua le gauai atu i tagata masalosalo - faʻaaogaina telefoni feaveaʻi, e toetoe lava a faigofie ona faia e pei o luga o se komepiuta komepiuta.

KineMaster - Faʻatonu ata faʻataʻitaʻi

Faiaʻoga Vitio ma le tele o galuega tauave. O le mea autu o le mea na faia i totonu o le mea pueata: o le fanaina o se vitio, e mafai ona vave faʻaaogaina mo le gaioiga. E mafai ona e faʻasaʻo le ata lava ia ma le faasologa o le leo - mo se faʻataʻitaʻiga, o leo i totonu o le vitio e mafai ona tuʻuina atu se leo ese e ala i le suia o le pitch pe faia foi e pei o leo o robots mai le fale tifaga.

E mafai ona faʻapipiʻiina luga le faʻafanua i luga o le ata (o le ata atoa poʻo le tagata lava ia): se ata tusilima, atavali poʻo se ata mai le faʻailoga. Na lagolagosua foi i se numera tele o faila. Oi

    Matou te vaʻai i se faʻafiafiaga "mosaic" o le faʻatulagaga o elemene e mafai ai ona e suia o latou taimi, faʻapea foʻi ma le taimi e foliga mai ai pe leai. Faatasi ai ma vaivaiga, matou te matauina se voluma tele o lo o teuina i le mafaufau ma le i ai o galuega totogi.

    Faʻalogo KineMaster - Faʻatonu ata faʻataʻitaʻi

    Faiaʻoga o le Vitio o le PowerDirector

    O se faʻaliliuga feaveaʻi o se polokalama gaosi viliina mai Cyberlink, o se kamupani e lauiloa mo ana televise masini. Faʻafeiloaʻi le faʻalelei o le faʻalelei - faʻaalia se faʻamatalaga puupuu pe a e faʻaaoga muamua se galuega faapitoa.

    E mafai e le PowerDirector ona tuʻuina atu i tagata o loʻo faʻaogaina le tele o fetuʻunaʻiga e mafai ai ona teuteuina: aafiaga o le kalafi mo le faasologa o vitio, faʻafefiloi ma ufiufi se isi leo leo, faʻatau atu i le tele o faatulagaga. E le gata i lea, o loʻo i ai se vaega e fesoʻotaʻi ma vāega o aʻoaʻoga. O nisi o foliga e maua pe a uma ona faʻatau le totogiina o le tau. E le gata i lea, o le polokalama e mumusu e galue i mea tau paketi - e mafai ona paʻu, pe leai foi.

    Tikiake le Pule o le Vitio Pulea

    FilmoraGo - Faʻatonu Faʻataʻitaʻifia Vitio

    Faʻafaigofie ma i le taimi lava e tasi e faʻamalosia ai filifiliga ata vitio mai Wondershare. Faʻafetai i se atunuʻu faʻaogaina, e oʻo lava i se tagata faʻaoga fou e iloa ai le mea o loʻo i totonu o lenei talosaga.

    O le seti o mea avanoa e mafai ona taʻua o le faʻataʻitaʻiga mo se sui o lenei vasega: faʻataʻitaʻia o ata ma leo, faʻaogaina o filiga ma faaliliuga, faʻaopoopoina o tusitusiga ma faʻaupuga. O le autu autu o le polokalame o autu ia - o se seti atoatoa o aafiaga o le kalafi, suia o ata vaaia ma leo o le vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu i lau fale le ata o se ata lemu faʻatasi ma Charlie Chaplin poʻo se 80 tifaga tifaga. O nisi o nei autu ma aʻafiaga ua totogiina, o le galuega autu e avanoa mo le saʻolotoga.

    Faʻalogo FilmoraGo - Faʻatonu Faʻasalalauga

    GoPro Quik Editor

    O le kamupani-foafoa o masini tele-gaioiga GoPro ua tuʻuina atu le polokalama mo le gaosia o vitio ma ata na ave i lenei masini. Ae ui i lea, e mafai foi e le polokalama ona tatalaina ma faʻagasolo nisi lava ata ma ata. O le mea autu o lenei faʻataʻitaʻi ata vitio o le galuega i le ata faʻatusa: o mea uma o loʻo i luga o loʻo faʻaaogaina lava i le laufanua.

    E le mafai ona gauai atu i le galuega. "Ata sili ona lelei": pe a faia e se tagata fai se vitio e faʻavae i luga o se vitio, e mafai ona e filifilia le taimi sili ona fetaui ma le matagofie mai ia mea, lea o le a faʻaaogaina i le fusuaga. O le mea e gaosia ai le mea lava ia e matua le lelei lava: o le tapulaa o galuega e tatau ai e pei o le taina o laupapa poʻo le faaopoopoina o tusitusiga. O loʻo iai ni filifiliga sili atu mo le faʻatau atu o vitio i isi tusi talosaga. O avanoa uma e avanoa mo le leai o se totogi ma aunoa ma le faasalalauina.

    Faʻasolo Quik Editor mai GoPro

    VideoShow: faʻataʻitaʻi ata vitio

    Talosaga lauiloa mo le teuteuina o tifaga. O loʻo i ai se tele o aʻafiaga ma musika laiseneina, lea e mafai ona faʻaalia i le vitio tuusao mai le polokalama. E sili atu foi le fiafia o le faʻaogaina o le au atinaʻe i le atinaʻe - masalo, o faila vitio uma ua tatou taʻua, o le sili ona lanu.

    Ae e le gata o le matagofie - o le gaioiga o le talosaga o loʻo mauoa foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻapipiʻiina le kiliva faʻapipiʻi e teu se avanoa i luga o le taavale, ona faʻatau atu lea i se fesoʻotaʻiga lautele poʻo le lafoina o se savali i le avefeʻau. E i ai foi se filifiliga o le tagata liliu mai: o le vitio e mafai ona liua i le MP3 ma na o ni nai lipine. O mea taua e maua mo le saolotoga, ae mo nisi o filifiliga e tatau lava ona e togiina. O loʻo i ai faʻasalalauga e fausiaina.

    Download Videohowhow: Faʻatonu ata

    Cute CUT - Faʻatonu ata

    O se faʻaopoopoga faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o vitio poʻo le fatuina o au lava tifaga, e faʻaalia ai le tele o mea matagofie. O le mea autu o se mea taua tele e tusi ai. Ioe, faatasi ai ma se manaʻoga tele ma le i ai o tomai faʻafaitofesa, e mafai lava ona e faia ni au lava ata taʻavale.

    E tusa ai ma le au atinaʻe, e oʻo atu i le 30 ituaiga o pulumu ma 20 avanoa faʻamaonia talafeagai. O le mea moni, o le masani masani a le faila vitio e leʻi alu ese - e mafai ona e faʻapipiʻi le kilipa, faʻatusatusa i ai, suia le fua faatatau, faʻaaoga aafiaga, ma isi. O le tusi talosaga e galue i ata uma ma ata. Ae paga lea, o loʻo i ai tapulaa i le free free version: o se siamupini i le vitio maeʻa ma le tapulaa uumi o le 3 minute. Ma o le lanu Rusia e tele mea e manaomia.

    Download Cute CUT - Faʻatonu ata

    Magisto: ata vitio mai ata

    O le faatonu aupito sili ona le masani ai ata vitio mai le aofaʻiga atoa. O lona tulaga le masani ai o loʻo taoto i le gaosiga faʻapipiʻi - o mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o le faʻaopoopoina lea o ata ma ata vitio i le talosaga, lea e manaʻomia ona liua i se faʻaogaina.

    E le gata i lea, o le "faatonu lava ia" e maua ai le malosi e faaopoopo ai le leo - na o fati-fatuga e mafai ona filiga e ala i ituaiga poʻo lagona. Talu ai ona o le tekinolosi faʻaaogaina e aofia ai le faʻaaogaina o se fesoʻotaiga uʻu, o le talosaga e le o faʻatinoina e aunoa ma le Initaneti. O nisi o sitaili e totogi, faʻasalalau i soo se ituaiga o loʻo misi.

    Download magisto: vitio mai le ata

    I le faapipiiina i luga, matou te maitauina o aso uma e tele ma sili atu galuega masani komepiuta e mafai ona faia i masini feaveai, e aofia ai le gaosiga o ata vitio. E masani lava, o le lelei ma le mafai gafatia o meafaigaluega e pei o le Sony Vegas Pro ma le Adobe Premiere Pro faila video vavalalata mamao, ae o mea uma lava ua i ai lona taimi.