Faʻafefea au i luga o le kata vitio

O le mining o le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o tupe. O le sili ona lauiloa o Bitcoin, ae o loʻo i ai pea le tele o tupe siliva ma o le faaupuga "Mining" e faʻaoga uma ia i latou. E sili atu le aoga i loʻu faʻaaogaina o le mana o se kata vitio, o le mea lea o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina lenei ituaiga o gaoioiga, o le teenaina o laʻu polokalama. I totonu o lenei tusiga o le a tatou faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga uma e uiga i le faʻaaogaina o tupe siliva e faʻaogaina ai fetuʻifaga ata.

E faʻapefea ona galue le faʻamalamalamaina o mea tau moli

Tagata faaaoga, e faʻaaoga ai le malosiaga o latou polokalama, filifili le saini numera mamanu i le tekonolosi Blockchain. O le tagata muamua na tapuni le poloka e maua se taui i le tulaga o se aofaiga patino o se siliva. O le sili atu ona mamana o le faiga, o le televave o le filifilia o saini saini ma tapunia poloka; e tusa ai, o le tagata faʻaaoga e maua ai se tupe sili atu. E le gata ina tauva le au faiva mo le saoasaoa o le tupe siliva, ae o loo faatinoina foi se taua o le faagasologa o le polokalama, lea e tauia ai.

Ituaiga ituaiga kiliva video carding mining

E tele filifiliga mo le faʻaaogaina o kata vitio mo le faʻaaogaina o meaʻai, latou te maua ai ni gaioiga eseese, manaʻomia se numera tele o tupe teufaafaigaluega ma e eseese lava faiga. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Komepiuta

Ioe, e toetoe lava o tupe siliva uma e mafai ona faʻatupeina i luga o se komipiuta komepiuta, sei vagana ai nisi o mea e le totogiina, e tatau ona e faʻaaogaina ia le itiiti ifo i le tasi le faʻataʻitaʻifaga pito i luga pito i luga ma lelei le manava manaia, sili le suavai. O le gaosiga o le gaosiga e faʻateleina pe afai e te le itiiti ifo i le 3 kata vitio. I lenei auala, ua fautuaina e aveese naʻo le siliva, o lona tau e mafai ona siitia i le tele o taimi i le taimi, i isi tulaga e le aoga.

Faatoaga

O se faatoaga o se faʻalapotopotoga e faʻapipiʻi le tele o kata vitio ma fesoʻotaʻi i se komepiuta (o nisi taimi e oʻo lava i nisi). O le faʻaogaina o le manino mai le faatoaga e aoga ma aoga i le filifilia saʻo o vaega, o le filifilia o siliva ma algorithms. Ae ui i lea, ua tulai mai le manaoga mo ni tagata fesuisuiaʻi ata, ma o se taunuuga o lea ua oso malie ai le tau, o lea o le aoina o le polokalama o le a taugata tele.

Saini

E i ai nofoaga faapitoa e manatu e ofoina atu ia te oe i laʻu faʻaaogaina o latou gaioiga. Latou te fatuina se code faapitoa a le JavaScript, ma e faʻaaoga ai le mana o le komepiuta. Taumafai e faʻasolo atu ia auaunaga i tafatafa o le itu, o le tele o taimi latou te le faamaoni, faʻapipiʻi se miner natia i luga o le komepiuta ma aveese se tupe siliva ona o le malosi o au vaega.

Le filifiliga o masini mo le faʻaaogaina o tupe

Afai e lava le komepiuta mo galuega ma taʻaloga, e maua mai le cryptocurrency i luga o se PC taugata ma nisi o kata vitio i luga o le laupapa, ma mo le faatoaga, e masani lava o se faiga e ese ai, o le tele o vaega e taua tele. Sei o tatou tilotilo totoa i le filifilia o masini mo ituaiga e lua o mina i luga o fusi ata.

Fausia se komepiuta

Ia saunia mo le mea moni e faapea o le tino sili ona lelei o le a aoina mai ana ia lava, ina ia mafai ai ona faʻaaogaina le lelei atoatoa. I le taimi nei, e te manaʻomia se paketi itiiti o le fia afe tālā e fai ai le fale. Amata le filifilia o vaega mai le laupapa. E tatau ona i ai le tele o poloka PCI-E e mafai ona e faʻaaogaina nei ma i le lumanai e faʻafesoʻotaʻi se tasi pe lua. E le tatau ona e togi i luga o laupapa lava ia; o le filifiliga aupito sili e le sili atu ma le 4 poloka PCI-E.

Vaʻai foi: Filifili se motherboard mo se komepiuta

Le isi, filifili le kata vitio. E mafai ona e faʻaaoga taaloga pito i luga po o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mai tagata taʻutaʻua lauiloa. Faʻalogo i le tele o le manatua ma le saoasaoa, e faʻatatau i le saoasaoa o le gaosiga. Mo kata ata, e tatau ona e totogia le tele o tupe, talu ai e le maualalo le tau, na tulaʻi foi ona o le lauiloa o le faʻaaogaina o tupe. E fautuaina e faʻaoga tutusa ia kata i le fono lava e tasi.

Vaʻai foi: Filifilia se kata vitio talafeagai mo se komepiuta

Faʻaaoga se tasi poʻo le sili atu o paʻu o le augatupulaga aupito lata mai o le RAM i le itiiti ifo ma le 8 GB. E leai se manatu i le faʻaitiitia o le voluma ina ia mafai ai ona faʻaola - o le a faʻaitiitia ai le faʻatinoga o le polokalama ma o tau mo le RAM e le maualuga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona filifili RAM mo se komepiuta

Afai o lenei komipiuta e le gata i le taimi e faʻaaogaina ai, o lona uiga e aoga le filifilia o se gaioiga e talafeagai mo kata vitio ina ia mafai ona faʻaalia i latou i le masani ai faʻaaogaina. I le taimi o le faʻaaogaina o tupe siliva, e le o iai se matafaioi a le gaioiga, o lea e mafai ai ona e mauaina le taugofie, lea e lagolagoina e le motherboard.

Vaʻai foi: Filifilia se polokalama mo le komepiuta

O le puʻupuʻu e na o le faʻapipiʻiina o le polokalama faʻaoga ma nisi polokalame, e le afaina ai le saoasaoa o le faʻaaogaina o tupe, ae afai o le a faʻaaogaina le komepiuta i aso uma, ona ave lea o le SSD ma / poʻo le puʻupuʻu o le numera manaʻomia.

Faʻataʻitaʻi le aofaʻi o le faʻaaogaina o le eletise, faʻaopoopo i ai le 250-300 watts ma, e faʻavae i luga o nei faʻaʻailoga, filifili le eletise. O nisi taimi e mafai ona latou faia ni nai vaega ina ia mautinoa ai le faʻaaogaina masani o le tino.

Vaʻai foi: Auala e filifili ai se eletise mo se komepiuta

Fausia se faatoaga

Toeitiiti lava o mea uma matou te talanoa ai i luga e faatatau foi i le faatoaga. E naʻo le tulaga lenei e sili atu le tele o kata vitio ua filifilia, o le tupe sili ona lelei e faia i luga o le komepiuta ma le masini komepiuta. Tina tina mo faatoaga o le a taugata ona o le tele o fesootaiga PCI-E i luga o le laupapa. E le gata i lea, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le malosi o le eletise, o le a mautinoa lava e manaʻomia ni nai vaega i le aofaʻi o le malosiaga e sili atu ma le 2000 watts, ae ao leʻi faʻatau, fuafua le tele o le malosi o le tino. Nai lo le iunite o le iunite, o se faʻavaa faʻapitoa e faʻaaogaina e mautinoa ai le faʻatauina o le faʻatuatuaina o vaega uma. O lea ua latou faʻatau atu i faleoloa i le initaneti, ae e mafai foi ona e aoina oe lava.

Mai le faʻatoʻaga masani a le komepiuta e faʻamaonia ai foʻi le i ai o tagata. O faʻapitoa faʻapitoa mai PCI-E x16 i le PCI-E x1 e taʻua o le faʻamalosi. E tatau i le taimi o le fesoʻotaʻiga o kata vitio uma i le tasi motherboard, aua e masani lava e na o ni poloka PCI-E x16, ma o isi o PCI-E x1.

Iloiloina o le malosiaga ma le toe faafoiina o le tino

Talu ai ona o le autu autu o loʻo faia e se kata vitio, e tatau ona faʻaaogaina e fuafua ai le malosi ma le toe totogi. O le iunite mo le fuaina o le fua faatatau o tupe siliva e taʻua o le ishrate. O le tele lava o lenei ata o loʻo i totonu o le polokalama, o le vave tele lea o le filifilia o le saini ma le tapunia o le poloka. E iai auaunaga faʻapitoa ma fua faʻatatau e fuafua ai le mana o le tino. Ma o le tupe toe totogi e fuafua mai le saoasaoa o le mina, faʻaaogaina o le eletise ma tupe siliva.

Faitau atili: Faʻaalia le sohter o le kata vitio

Le filifiliga o le cryptocurrency mo le mining

O le faʻatupulaia o le lauiloa o Bitcoin ua taʻitaʻia ai le mea moni e faʻapea, i le taimi nei o loʻo i ai le tele ma sili atu o le maualuga ma le tui o tupe siliva tuai. O 'au e taʻua o le cryptocurrency, lea na faʻaalia i le atinaʻeina o se fesoʻotaiga, mo se faataitaiga, Bitcoin Cash. Ona o lenei mea, o le filifilia o le tupe saʻo mo le faʻainaina o tupe o loʻo faʻateleina ona faigata. Matou te fautua atu ia e suʻesuʻe ma le totoʻa le maketi ma gauai atu i nisi o vaega. Vaʻai pe fia le faʻatagaina o le tupe siliva i luga o le maketi, lona faʻauluuluga - o le tele, o le itiiti ifo o le tupe o le a leiloa mai le maketi. I le faaopoopo atu, vaavaai i le lauiloa, suiga o le vasega ma le tau. O nei vala uma e tele sona sao pe a filifilia se siliva.

Faia se atotupe

Filifilia se faʻataʻitaʻiga manino, e manaʻomia ona e tausia le faia o se atotupe mo lona tolopoina ma toe faʻaleleia se isi tupe. O tupe siliva uma lava e tuʻuina atu i ona lava paʻu, matou te mafaufau i se faʻataʻitaʻiga o lona foafoaga i Bitcoin ma Eteru:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Blockchain ma tatala le vaega. "Atotupe"ona filifili lea "Saini i luga".
  2. Alu i le 'upega tafaʻilagi a Blockchain

  3. Ulufale i totonu lau imeli ma le upega tafailagi
  4. O lenei o le a toe faʻafoʻi atu oe i le itulau autu o lau talaaga. O iinei o loʻo faia ai galuega autu ma tupe siliva - fesiitaiga, talia poʻo le fesuiaiga. I le faʻaopoopoga, o loʻo faʻaalia foi le fuainumera o loʻo i ai nei.

Filifiliaina o se polokalame mo le faʻaaogaina o tupe

A e filifili i le tupe e totogi, o le taimi lenei e amata ai le faagasologa, ma o le mea lea e tatau ona e faʻaaogaina se polokalama faapitoa. O polokalama taʻitasi e faʻaaogaina algorithms eseese, lea e mafai ai ona e faʻamavaeina naʻo ni faʻamatalaga mautinoa, o lea e taua ai le muamua filifili le tupe siliva. Matou te fautua atu e filifili se tasi o sui nei o lenei polokalama:

  1. NiceHash Miner E faʻamoemoeina o se polokalame lautele e filifilia aunoa le algorithm sili ona talafeagai e tusa ai ma masini faʻaaogaina. E talafeagai mo le faʻaaogaina o tupe siliva, ae o mea uma lava e otometi lava ona tuʻuina atu i Bitcoin i le taimi nei.
  2. Download NiceHash Miner

  3. Diablo miner - o se polokalame sili ona maualuga ma maualuga lea e faʻamaopoopoina aunoa ma meafaigaluega sili ona mamana, lea e maua ai se faʻaopoopoga i le fua faatatau o le gaosiga. E mafai ai e oe ona fai laʻu Bitcoin i luga o se kata vitio, peitaʻi, ona o le faigata o le faʻamatalaga a Diablo Miner, atonu e foliga mai e faigata pe a amata oe.
  4. Tatalo Diablo Miner

  5. Faʻamatalaga Miner. O lenei polokalama e matua faigofie ona faʻaaogaina ma e mafai ona maua mai 14 cryptocurrencies, e aofia ai Bitcoin ma Eteru. E filifilia e le polokalama le algorithm lelei ma tupe siliva, e faʻavae i luga o le malosiaga o le komepiuta ma le fuainumera o loʻo i ai nei.

Tatalaina le Faʻamatalaga Miner

Mauaina o tupe

A uma ona e sii mai ma faʻaogaina le polokalama, e muaʻi fetuunai mea e manaʻomia e faʻamaonia ai le atotupe aoga. O le a maua tupe maua mai tupe maua. Ona tumau ai lea na o le faʻaaogaina o soʻo se fesuiaiga talafeagai. I luga o le saite, oe faʻamaonia le tupe mo le fesiitai, ulufale i tuatusi tuatusi ma faʻafanua, auiliiliga ma fefaʻatauaiga. E mafai ona matou fautuaina le faʻatau Exchange Xchange.

Alu i le uepisaite Xchange

I lenei tusiga, na matou iloiloina auiliiliga le autu o le minaina i luga o se kata vitio, talanoa e uiga i le fausiaina o le polokalama, filifilia o le manino ma polokalama. Matou te fautua atu ia te oe e te faʻalatalata atu i lenei ituaiga o gaioiga ma le faʻaeteete tele, aua e manaʻomia ai le tele o tupe teufaafaigaluega, ae e leai se faʻamaoniga o le toe faʻaleleia.