Fausia se pepa A4 i Photoshop

Vaavaai i au mea uma i luga o le fesoʻotaʻiga lautele o le Odnoklassniki, o loʻo faʻaalia i lau talafou "Lente"faigofie tele. I le tele o tulaga, e gata lava mea uma i na o ni nai kiliki.

Tatou te tilotilo i la tatou "Ripe"

E alu i "Tape", kiliki i luga o lou igoa, lea o loʻo i luga ole pito i luga o le saite. O le itulau o le a toe sii mai. Afai e te taamilomilo i lalo, o le a e vaʻaia au galuega uma i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele i le taimi nei.

I le tutusa o le auala muamua, e mafai ona e faʻaaogaina le itulau a se tasi, pe afai e mafai ona e mauaina. Faʻailoga i lenei itulau ma maua ai oe i le sailiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona e alu lea i lou faʻailoga ma lau vaaiga "Ripe".

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua lau itulau ile Odnoklassniki

Matamata "Tape" mai lau masini feaveaʻi

O iinei foi, o mea uma e faigofie. Afai faatoa uma ona e ulufale atu i le app Odnoklassniki mo lau telefoni, ona kiliki lea o le ata i ni laau se tolu o loʻo i le pito i luga tauagavale o le lau. Afai e leai, ona fai loa lea o le vevela, o loʻo i le itu tauagavale o le lau.

O lenei kiliki i lau avatar. O se itulau e iai faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga ia oe o le a tatalaina. Afai e te taʻalo i ai, e mafai ona e vaʻaia oe "Ripe".

E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se mea e faigata ona matamata i lau itulau i mata o isi tagata faʻaoga i Odnoklassniki.