Susunuina o se disc faatasi ma Nero


O le Photoshop mai le Adobe o le mea sili lea ona malosi mo le gaosia o ata. O le faatonu i le taimi lava e tasi e matua faigata lava mo le tagata e leʻi faʻaaogaina, ma faigofie mo se tagata masani i meafaigaluega ma metotia masani. Faʻamataʻu i le uiga, o le itiiti o tomai, e mafai ona e galue lelei i Photoshop ma soʻo se ata.

Ata e mafai ai e oe ona faʻalelei lelei le gasologa o ata, fatuina a oe lava mea (lolomiga, logos), siaki ma fesuisuiaʻi ata na faia (ata tipi, penitala tusi). E mafai foi e le tagata faʻaaogaina le polokalama ona faʻaaogaina le ata.

E faʻapefea ona tusi se tafatolu i Photoshop

Faʻataʻitaʻi ata faigofie (faʻamaufaʻailoga, liʻo) i Photoshop e faigofie ona faigofie, ae i le taimi muamua e tilotilo atu i se elemene taua, e pei o se tafatolu, e mafai ona tuʻuina se nusipepa i se pito oti.

O lenei lesona e tuuto atu i le tusia o geometry faigofie i Photoshop, poʻo tafatolu faʻatasi ma mea eseese.

E faʻapefea ona tusi se tafatolu i Photoshop

Tusi se logo lapotopoto i Photoshop

Faʻavae tutoʻatasi o mea eseese (logos, faʻamaufaʻailoga, ma isi) o se galuega manaia, ae i le taimi lava e tasi e faigata tele ma taimi e faʻaaoga ai. E taua le sau i se manatu, lanu lanu, tusi ai elemene autu ma faʻatulaga i luga o le tapoleni ...

I lenei aʻoaʻoga, o le tusitala o le a faʻaali atu pe faapefea ona tusia se logo lapotopoto i Photoshop faʻaaogaina se togafiti manaia.

Tusi se logo lapotopoto i Photoshop

Faʻasologa o ata i Photoshop

O le tele lava o ata, aemaise lava ata, e tatau ona gaosia. E toetoe o taimi uma lava o loʻo i ai faʻasesega lanu, faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le le lelei o le malamalama, paʻu o le paʻu ma isi taimi lē faʻaituau.

Lesona "Faʻaaogaina ata i Photoshop" e tuuto atu i auala masani o le faʻatulagaina o ata faʻatusa.

Faʻasologa o ata i Photoshop

Le faʻaaogaina o le taele i Photoshop

Photoshop e maua ai e le au faʻaaogaina se avanoa uiga ese e fatuina ai ni mataitusi tusi mo ituaiga eseese, ata.

E mafai ona avea ma ata penitala, lanu vai ma faʻataʻitaʻiga o laufanua e valiina i vali suauʻu. Ina ia faia lenei mea, e le tatau ona e alu i le ea, e tatau lava ona e maua se ata talafeagai ma tatala i totonu o le Photoshop e sili ona e fiafia i ai.

I le lesona e uiga i le faʻailogaina, ua taʻuina atu pe faʻapefea ona faia le vai inu mai ata masani.

Le faʻaaogaina o le taele i Photoshop

O nisi ia o le tele o lesona o loʻo tuuina mai i la matou 'upega tafaʻilagi. Matou te fautuaina oe e suesue i mea uma, ona o le faʻamatalaga o loʻo i ai o le a mafai ai ona e faia se manatu pe faʻapefea ona faʻaaoga le Photoshop CS6 ma avea ai ma matai moni.