Faʻafoʻisia le avanoa i le Android pe ae leiloa lau faʻamatalaga

E le o tagata uma e iai se manatuaga lelei, ma o nisi taimi e faigata ai ona manatua le upega tafaila i luga o le telefoni, ae maise lava pe a le faigaluega le tagata faigaluega mo ia mo se taimi umi. I lenei tulaga, e tatau ona e sailia ni auala e faʻafefe ai le puipuiga faʻapipiʻi.

Tatalaina o le telefoni e aunoa ma le faʻaaogaina o se upu faila

Mo tagata masani, e tele auala aloaia e tatala ai le masini, o le upu faʻaulu lea ua leiloa. E le tele naua i latou, ma i nisi tulaga e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻamaʻoti uma faʻamatalaga mai le masini ina ia toe maua ai avanoa.

Metotia 1: Faʻamaʻa Mataʻutia

E mafai ona e faia e aunoa ma le tusia o se faʻaupuga pe a faʻagaoioia le Lolo Loka. O le aano o lenei filifiliga o le faʻaaoga lea o se tasi o filifiliga na filifilia e le tagata faʻapipiʻi (pe a faʻapea o lenei galuega ua uma ona faʻataʻatitia). Atonu e tele faʻaaogaina:

  • Fesootaiga faaletino;
  • Nofoaga saogalemu;
  • Faʻafeagai;
  • Faʻalogo leo;
  • Mea faʻatuatuaina.

Afai ua uma ona e faia se tasi o nei metotia, o le aloese mai le loka o le a le o se faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaoga le "Meafaigaluega faʻalagolago", ua lava lea e faʻafesoʻotaʻi ai le Bluetooth i luga o le telefoni lava (e leai se faʻaupuga e manaʻomia mo lenei) ma luga o le masini lona lua ua filifilia e avea ma se mea e faʻatuatuaina. A maua, o le a faʻaalia le tatalaina.

Metotia 2: Google Account

O lomiga tuai o Android (5.0 pe sili atu) e lagolago ai le mafai ona toe faʻaleleia se upega tafailagi e ala i se Google account. Le faia o lenei mea:

  1. Ulufale i le tele o taimi upu sese.
  2. A maeʻa le lima o faila sese, e tatau ona faʻaalia se faʻamatalaga. "Faʻamagaloina lau faʻamatalaga?" poʻo se faʻaaliga tutusa.
  3. Kiliki i luga le pepa ma ulufale i le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi o le teugatupe o loʻo faʻaaoga i le telefoni.
  4. A maeʻa lena, o le polokalama o le a tuʻuina atu i le mafai ona faʻapipiʻi se numera fou o avanoa.

Afai ua leiloloa le uputusi o le tala, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se auaunaga faapitoa a le kamupani e toe faʻafoisia.

Faitau atili: Faʻafoʻisia le avanoa i se Google Account

Faʻalogo! A faʻaaogaina lenei metotia i luga o se telefoni ma se kopi fou o le OS (5.0 ma luga), o le a faʻaofiina se tapulaa le tumau i le ulufaleina o se upu faʻaulu ma se fautuaga e toe taumafai pe a maeʻa se taimi.

Metotia 3: Polokalame Faapitoa

O nisi tagata gaosiga e ofoina atu e faʻaaoga se polokalama faʻapitoa, lea e mafai ai ona e aveesea le filifili o le tatalaina ma tatala nei. Mo le faʻaogaina o lenei filifiliga, e tatau ona e faʻapipiʻi le masini i le teugatupe i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo masini Samsung, o loʻo i ai se Find My Mobile service. Ina ia faʻaaogaina, fai mea nei:

  1. Tatala le itulau o le tautua ma kiliki le ki. "Faʻatasi".
  2. Ulufale i le tuatusi imeli ma le upega tafailautusi o le teugatupe, ona kiliki lea "Faʻatasi".
  3. O le itulau fou o le a aofia ai faʻamatalaga e uiga i masini avanoa lea e mafai ai ona toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga. Afai e le maua, o lona uiga e le fesootai le telefoni i le teugatupe na faʻaaogaina.

O faʻamatalaga e uiga i le maua o faʻamatalaga auʻiliʻili mo isi tagata gaosiga e mafai ona maua i faʻasoaga faʻaopoopo pe luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Metotia 4: Toefaʻutuʻu Seti

Le auala sili ona leaga e aveese ai le loka mai le masini, lea o le a soloia uma ai faʻamatalaga mai le manatua, e aofia ai le Faʻaaogaina. Ae e te leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e mautinoa e leai ni faila taua ma aveese le kata iranti, pe afai ei ai. A maeʻa lena, e tatau ona e taina se faʻasalalauga o le faʻalauiloaina ma le leo (mo ituaiga eseese e ese ai). I le faamalama e aliali, e tatau ona e filifili "Toe faʻafou" ma faatali mo le faaiuga o le taualumaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le telefoni i fausaga falegaosi

O filifiliga o loʻo i luga o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi atu i le telefoni pe ae leiloa lau faʻamatalaga. Faʻalagolago i le ogaoga o le faʻafitauli, filifili se fofo.