Faʻaaoga "Fesoʻotaʻi" i le Windows 10

I totonu o le Windows 10 update (1607), o nisi talosaga fou ua aliali, o se tasi oi latou, Fesootai, e mafai ai ona e liliu lau komepiuta po o le komepiuta i totonu o se masini e leai se masini e faaaoga ai tekinolosi Miracast (silasila i lenei autu: E faapefea ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta po o se komepiuta i se TV luga atu o Wi-Fi).

O lona uiga, afai ei ai au masini e lagolagoina ai le eletise ma le faasalalauga faʻasalalau (mo se faʻataʻitaʻiga, se telefoni feaveaʻi poʻo se papa), e mafai ona e faʻafeiloaʻi mea o la latou matapiuta i lau komepiuta Windows 10. O lona uiga, pe faapefea ona galue.

Faasalalauga mai se masini feaveaʻi i se komipiuta Windows 10

Na pau le mea e tatau ona e faia o le tatalaina lea o le Fesoʻotaiga Fesoʻotaʻiga (e mafai ona e mauaina e ala i le faʻaogaina o le Windows 10 search pe naʻo le lisi o polokalama amata o le lisi). A maeʻa lena (aʻo faʻatino le tusi) e mafai ona iloa lau komepiuta poʻo lau komepiuta e avea ma se masini e leai se masini e faʻaogaina i le Wi-Fi tutusa ma lagolago ia Miracast.

Faʻamatalaga 2018: e ui i le mea moni e faʻapea o laasaga uma o loʻo faʻamatalaina i lalo o loʻo faʻaauau pea ona galue, o lomiga fou o le Windows 10 o loʻo i ai ni mea faʻapitoa mo le faʻatulagaina o se faʻasalalauga i se komipiuta poʻo se komepiuta e ala ile Wi-Fi mai se telefoni poʻo se isi komepiuta. Aoao atili e uiga i suiga, foliga ma faafitauli e ono tulaʻi mai i se isi faʻatonuga: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi se ata mai le Android poʻo le komepiuta i le Windows 10.

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le faʻaogaina o le fesoʻotaiga i luga o lau telefoni feaveai po o lau papa.

Muamua, o le komepiuta ma le masini lea o le a faatino ai le faasalalauga e tatau ona fesootai i le lava Wi-Fi (faafouga: o le manaoga i fou fou e le o se faatagaga, na o le liliu o le Wi-Fi i luga o masini e lua). Pe afai e leai sou telefoni, ae o le komepiuta (masini komepiuta) e faʻapipiʻiina i ai se faʻaogaina o le Wi-Fi, e mafai ona e susueina i luga o se masini feaveai luga o le telefoni feaveai (vaai i le auala muamua i faatonuga E faapefea ona tufatufaina le Initaneti e ala i le Wi-Fi mai le komepiuta i le Windows 10). A maeʻa, i le faʻaaliga tauaso, kiliki i le "Faasalalauga" icon.

Afai e logoina oe e leai se masini na maua, alu i faʻasalalauga ma ia mautinoa o loʻo suʻeina le sailiga mo tagata e siakiina le eletise (silasila i le screenshot).

Filifili se mataʻitua le mama (o le ai ai le igoa tutusa ma lou komepiuta) ma faʻatali mo le fesoʻotaʻiga ina ia faʻatuina. Afai e lelei mea uma, o le ae vaaia se ata o le telefoni po o le laupapa laulau i le faamalama o le Fesoʻotaʻiga.

Mo le faʻaogagofie, e mafai ona e faʻaalia le laufanua o le lau i luga o lau masini feaveaʻi, ma tatala le faamalama o le talosaga i luga o lau komepiuta i le atoa.

Faamatalaga faaopoopo ma faʻamatalaga

I le i ai o le suʻega i luga o komepiuta e tolu, na ou matauina ai o lenei galuega e le lelei tele i soo se mea (ou te manatu e fesootaʻi ma masini, aemaise lava, ma se fusi Wi-Fi). Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le MacBook ma le Windows 10 faʻapipiʻiina i le Boot Camp, na le mafai ona faʻafesoʻotaʻi.

Iloiloina e ala i le faʻamatalaga na faʻaalia ina ua fesoʻotaʻi le telefoni i le telefoni - "O se masini e faʻatino se ata e ala i se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga i le kusi o lenei komepiuta", o nisi masini e tatau ona lagolagoina na faʻaoga. Ou te manatu e mafai ona avea ma smartphones i le Windows 10 Mobile, o lona uiga. mo i latou, e faʻaaoga ai le Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻi, atonu e mafai ona e mauaina se "Telefoni Lelei".

Ia, e uiga i aoga aoga o le faʻaogaina o le telefoni Android po o le papalama i lenei auala: Ou te lei fatuina se tasi. Ia, vagana ai le aumaia o ni ata e galue ai i lau telefoni ma faʻaalia i latou e ala i lenei talosaga i luga o le laupepa telē, lea e pulea e le Windows 10.