Faʻapipiʻi le Bluetooth i lau komepiuta

O le Bluetooth o se metotia o le faʻaliliuina o faʻamatalaga ma le fesuiaiga o faʻamatalaga i totonu o se laina eletise, e galue i se mamao e 9-10 mita e faʻatatau i faʻalavelave e mafua ai le faʻalavelave i le faʻasalalauga. O le tulaga lata mai o le Bluetooth 5.0 faʻamaonia ua faʻaleleia le gaosiga ma le laina.

Faʻatuina o le Bluetooth i Windows

Mafaufau i auala masani e faʻafesoʻotaʻi ai se masini Bluetooth i le PC ma faigata e ono tulaʻi mai. Afai ua uma ona i ai sau initaneti faila, ae e te le iloa le auala e liliu ai pe o loʻo feagai ma faigata, o le a talanoaina i metotia 2 i le 4.

Vaʻai foi: Liliuina le Bluetooth i le komepiuta Windows 8

Metotia 1: Fesootai i le Komipiuta

E mafai ona maua ni fetuunai Bluetooth i ni lomiga se lua: fafo ma totonu. O a latou eseesega o loʻo taʻoto i totonu o le fesoʻotaʻiga. Muamua e fesoʻotaʻi atu i le USB e pei o se komepiuta flash USB masani.

O le lona lua e manaʻomia le faʻalavelaveina o le iunite, talu ai ona faʻapipiʻi saʻo i totonu o le poloka PCI i luga o le laupapa.

A maea le faʻatulagaina, o le a faʻaalia se masini fou ile luga o le komepiuta. Faʻamau le avetaʻavale mai le 'ea, pe afai ei ai, pe faʻaaoga faatonuga mai le auala 4.

Metotia 2: "Taʻitaʻi" Windows

A maeʻa le faʻatulagaga lelei o le module e te manaʻomia e mafai ai i Windows. O lenei metotia o le a le faʻalavelave ai mo tagata sili ona le malamalama, e iloga i lona saoasaoa ma le avanoa.

  1. Kiliki le ata "Amata" i "Taskbar" ma filifili mea "Filifiliga".
  2. Kiliki i le vaega "Meafaigaluega" i le faamalama e tatala.
  3. Tatala le lisi "Bluetooth" ma faʻagaoioia le paʻali i le taumatau. Afai e te fiafia i faʻamatalaga auiliili, filifili "Isi Avanoa Filifilia".

Faitau atili: Faʻatagaina le Bluetooth ile Windows 10

Metotia 3: BIOS

Afai e le talafeagai le metotia mulimuli mo nisi mafuaaga, e mafai ona e liliuina le Bluetooth e ala i le BIOS. O lenei metotia e sili atu ona fetaui mo tagata faʻapitoa.

  1. I le taimi o le amataina o le PC, uu i lalo le faʻaoga manaʻomia e mafai ai ona maua le BIOS. O lenei ki e mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi a le faʻanofo laupapa po o luga o le pusa tila.
  2. Alu i le lisi "Setiina o le Device Device"filifili mai le lisi "I luga o le Bluetooth" ma suia le tulaga o "Faʻafitauliina" i luga "Faʻamaonia".
  3. A maeʻa uma ona faʻaaogaina, ia faʻasaoina tuʻutuʻuga ma laʻa e pei ona masani ai.

Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona e ulufale i le BIOS, faʻaaoga le tusiga lenei.

Faitau atili: Aisea e le aoga ai le BIOS

Metotia 4: Faʻasaʻo Avetaavale

Afai a maeʻa le faʻataunuʻuina o faʻamatalaga na faʻamatalaina muamua, e te leʻi ausia le mea e manaʻo i ai, masalo o le faafitauli o loʻo i totonu o avetaavale o le masini Bluetooth.

  1. Faaaoga le pipiʻi piano Manumalo + R tatala se manoa Taumafai. I le faamalama fou, ulufaledevmgmt.msc. Ona kiliki lea "Lelei"a maeʻa ona tatala "Pule Sili".
  2. Mai le lisi o masini, filifili "Bluetooth".
  3. Faʻasani-saʻo i luga o le masini manaʻomia ile paranesi ma kiliki "Faʻamaumau taʻavale ...".
  4. Windows o le a ofoina atu ia te oe auala e lua e suʻe ai avetaʻavale fou. Filifili "Suʻega aunoa".
  5. A maeʻa uma ona faʻaaoga, o le a amata le faagasologa o le sailiga mo avetaavale. Afai e faʻamaeʻaina e le OS lenei faʻatonuga, o le a mulimuli le faʻatulagaga. O le iʻuga, o loʻo tatalaina se faamalama i se lipoti e uiga i le manuia o le taotoga.

Taiʻese Taʻavale: Tikiala ma Faʻasaʻa le Avetaʻavale Pasefika mo le Windows 7

Faaiuga

Matou te mafaufau i auala autu o le faʻapipiʻiina o le Bluetooth i luga o se komepiuta, liliu i ai, faʻapea foi ma faigata ma auala e faʻaaogaina ai.