Faʻaopoopo se laina fou i le Microsoft Excel

E le o taimi uma lava o se faila faila faigofie e lava lea e faʻaaogaina atoa ai se ata mo se galuega faapitoa. E tele taimi e manaʻomia ai meafaigaluega faaopoopo. O i latou ia o loʻo faʻatagaina le polokalame tele-functional Light Image Resizer.

O le faʻataʻitaʻiga o le malamalama Light Image Resizer o se ata mamana ata malosi mai le Faʻaaliga, faatasi ai ma meafaigaluega uma mo le liua o ata.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le faʻamalosi ata

Tapenaina Ata

E ui i lona agavaʻa, o le galuega autu a le Light Image Resizer o le faʻatusaina o ata. O le aoga e mafai ona faʻapipiʻiina ata o GIF, JPEG, BMP, PNG, TIFF, NEF, MRW, CR2 ma le tele o isi faʻatulagaga ma le maualuga. E mafai ona seti le lima i le lima i totonu o le faatulagaga pe a fai se gaioiga patino.

O le maualuga o le faʻasolosolo o fuainumera ma se tulaga sili ona lelei o le faʻamalositino e maua ai le faʻaaogaina o tekinolosi fou e mafai ai ona e faʻaaogaina punaoa faaopoopo o komepiuta tele-core. E mafai ona faʻafetaui lelei le vaeluaga o le mamafa ma le lelei.

Faʻafouina

Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama e mafai ona sui le tele o le tino o le ata. E le gata i lea, mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, e mafai ona faʻamaonia i totonu inisi, pixels, pasene poʻo le centimita.

Faʻaopoopoina Aafiaga

E le pei o le tele o isi ata, o le faʻaaogaina o le Malamalama Ata Resizer e iai le tele o mea faigaluega mo le faʻaopoopoina o aʻafiaga eseese. I le faaaogaina o le aoga, e mafai ona e faaopoopo i ai ata vai i le ata, liliu ese lanu, liliu le ata i le uliuli ma le paepae, tuu i totonu o le faavaa, faia le autocorrection, faaaoga le sifi.

Suʻe i isi faatulagaga

O le isi galuega taua o le polokalama o le mafai lea ona liua le ata muamua i faila faila nei: JPEG, GIF, PNG, TIFF, PDF, PSD.

Kopi metadata

I totonu o faatulagaga, e mafai foi ona seti metadata nei i se faila fou pe a faaliliuina le punavai: EXIF, XMP, IPTC, ICC.

Faamanuiaga:

  1. Faigofie faʻaaoga;
  2. Multifunctional;
  3. Fesoasoani faʻafeiloaʻi i le faiga o fautuaga;
  4. Faʻaavanoaina o se feaveaʻi feaveaʻi e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;
  5. Galue i le tulaga o le lotoa;
  6. Galuega tele ma kamela ma kata manatua;
  7. Faʻaofiina i totonu o Windows Explorer;
  8. Igilisi (32 gagana, e aofia ai Rusia).

Faʻafitauli:

  1. Tapulaʻa i le saolotoga;
  2. Faʻatasi naʻo le polokalama faʻaogaina o Windows.

E ui lava, o le multifunctional application Light Image Resizer o loʻo i ai se meafaigaluega lapoa tele mo le faʻamalosia ma le faʻamalosiina o ata, faʻapea foʻi ma isi ata, o lenei polokalame e matua faigofie lava ona pulea, lea e faʻamatala ai lona lauiloa.

Faʻalogo faʻasalalauga o Sesium

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafou le ata Vaavaai Vaʻai Ata Faʻapipiʻi Ata Pusa PNGGauntlet

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Malamalama Ata Resizer o se faʻaaoga faigofie, faigofie-faʻaaoga mo le faʻaitiitia o le tele o faila kalafi, o loʻo i ai se tagata liliu-fesoʻotaʻiga o loʻo lagolagoina uma faʻatulagaga o loʻo i ai nei.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: Manulauti
Tau: $ 20
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.1.1.0