Vaavaai faʻamaufaʻailoga ua faasaoina i le Yandex Browser

E toetoe lava o taʻalo taʻutaʻua uma e taofi faʻamaumauga / faʻasalalauga e ulufale atu ai le tagata i nisi o nofoaga. Ua faia lenei mea mo le faigofie - e le manaʻomia ona e ulu atu i faʻamaumauga tutusa i taimi uma, ma e mafai ona e vaʻavaʻai i taimi uma i le motusia pe afai ua galo.

O fea mataupu e le mafai ai ona e vaʻavaʻai i le upu faʻamaonia

E pei o isi 'upega tafaʻilagi, Yandex. Na teu na o na uputusi na faʻatagaina e le tagata faʻaoga. O lona uiga, afai o oe, ina ua e ulu muamua i se 'upega tafailagi se tasi poʻo le isi, na malilie e teu le saini ma le upega tafailautusi, ona manatua ai lea e le masini lenei faʻamatalaga ma e faʻasaoina oe i luga o luga o luga o upega tafaʻilagi. O le mea lea, afai e te leʻi faʻaaogaina lenei galuega i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi, o le a le mafai ona e vaʻai i le faʻamaonia le faʻasaʻoina.

E le gata i lea, afai ua uma ona e faamatuuina le masini, e pei o upu faasao ua faasaoina, ona toe faaola mai lea o le a le aoga, pe afai o oe, ioe, e leai se synchronization. Ma afai e mafai, o le a mafai ona toe faʻaleleia le leiloloa o le upega tafailagi i le lotoifale mai le teuina o le ao.

O le māfuaaga lona tolu e le mafai ai ona maimoa faʻauluitau o faʻamaumauga o tala. Afai e te le iloa le pule o le palakalafa, o le a le mafai ona e vaʻai i le upu faila. O le pulefaʻatonu o le palakalafa o le tuufaatasiga tutusa o tagata e te ulufale e teu i luga i Windows. Ae afai o lenei mea e le atoatoa, ona mafai lea e se tasi ona vaʻai i upu password.

Vaavaai le faʻamatalaga i le Yandex Browser

Ina ia matamata i upu tatala i totonu o le masini komepiuta Yandex, e tatau ona e faia ni togafiti faigofie.

Tatou te oi totonu "Faʻasologa":

Filifili "Faaali atu tulaga maualuga":

Kiliki i le "Faʻamatalaga o Motuga":

I le faamalama e amataina, o le a e vaʻai i se lisi o saite uma na mafai ai e le Yandex ona faʻasaoina ia logini ma upu tatala. O le saini o loʻo i ai i se pepa tatala, ae nai lo upu o le ai ai "asterisks", o le numera e tutusa ma le numera o tagata i totonu o upu taʻitasi.

I le pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo i ai se fanua suʻesuʻe e mafai ai ona e ulufale i le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi o loʻoe sailia mo oe poʻo lou igoa ole igoa ina ia vave maua ai le upufaʻamatalaga e te manaʻomia.

Ina ia matamata i le upu moni lava ia, ia kiliki i le fanua ma le "asterisks" i luma o le saite e te manaʻomia. O le "Faaali"Click on it:

Afai ei ai sau faʻaupuga i luga o le teugatupe, o le a manaʻomia oe e le masini e ulufale i ai ina ia mautinoa o le a vaʻai le tagata e ona le upu, ae le o se tagata ese.

Afai e le o iai se faʻamaumauga, e mafai ona e aveesea mai le lisi. Tau lava o le togiina o lau kosi i luga o le saʻo o le 'upega tafaʻilagi ma kiliki i luga o le satauro.

O lenei ua e iloa le mea o teuina ai uputusi i le siakiina Yandex, ma le auala e matamata ai. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona faigofie ona fai lenei mea. I le tele o tulaga, e laveaʻiina le tulaga ma faʻamagaloina upu tatala ma tuusaunoa mai le toe faʻaleleia o le palakalafa. Ae afai e te faʻaaogaina se komepiuta e sili atu ma le tasi, matou te fautuaina le tuʻuina o le upega tafailautusi i luga o le teugatupe ina ia leai se tasi ae mafai ona e vaʻai i au faʻamatalaga patino.