ADB Run 4.4.3.1

ADB Run o se talosaga ua mamanuina e faafaigofie ai se tagata faaaoga faigofie e faatino le faagasologa o polokalama puʻeina Android. E aofia ai Adb ma Fastboot mai le Android SDK.

Toeitiiti lava o tagata uma o loʻo feagai ma le manaʻoga mo se faʻataʻitaʻiga e pei o le Android firmware, na faʻalogo e uiga i ADB ma Fastboot. O nei metotia e mafai ai ona e faia se tele o manipasi ma le masini, ae o mea faigaluega mo le galulue faatasi ma i latou, e ofoina mai e le au atinaʻe Android, e tasi le toe foʻi - o mea nei e faʻamafanafana ai le faʻaoga. Ie o le tagata faʻaaoga e faʻamalosi e ulufale ma le faʻamaonia tulafono i totonu o le faʻamafanafanaga, ma e le faigofie i taimi uma, faʻatasi ai ma le sipelaina saʻo o tulafono e mafai ona mafua ai faigata mo se tagata e leʻi saunia. Ina ia faafaigofieina le galuega i le masini i ADB ma Fastboot, na faia ai se tali faapitoa, lelei le tali - o le ADB Run program.

Le mataupu faavae o le talosaga

I lona autu, o le polokalama o se atigi fafao ile ADB ma Fastboot, ma maua ai e ona tagata le avanoa e sili atu ona faigofie ma vave o le tele o taimi e faʻaaogaina ai. I se isi faaupuga, o le faʻaaogaina o le ADB Run i le tele o mataupu e mafua ai le leai o se manaʻoga e faʻaaogaina ma le lima ia poloaiga, ua lava lea e filifili ai le mea o loʻo manaʻomia i totonu o le atigi, faʻapipiʻi lona numera i se nofoaga faapitoa ma taomi le ki "Ulufale mai".

O le polokalama o le a otometi lava ona tatala le lisi o mea e fai i lalo o galuega.

Pe o le a valaʻauina le laina o le tulafono ma ulufale i le tulafono talafeagai poʻo le tusiga, ona faʻaalia lea o le tali a le ofisa i lana lava faamalama.

Avanoa

O le lisi o gaioiga e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai le ADB Run o loʻo lautele. I le lomiga o loʻo iai nei, e 16 aitema e maua ai avanoa i se lisi tele o galuega tauave. E le gata i lea, o nei mea e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻiina faʻamaonia tulaga faʻapitoa, e pei o le faʻamamaina o ni vaega i le mode Fastboot poʻo le faʻamauina (vaega 5), ​​ae toe faʻapipiʻi talosaga (vaega 3), fatuina se faʻamaumauga (vaega 12), maua aʻa aia tatau (fuaiupu 15), faʻapea foʻi ma le tele o isi gaioiga.

Pau lava le mea e tatau ona iloa, faatasi ai ma mea lelei uma i le tulaga faigofie, ADB Run o loʻo i ai se faʻalavelave taua. O lenei polokalame e le mafai ona avea o se fofo lautele mo mea uma-Android. O le tele o mea e gaosia ai masini e faʻalauiloaina ai ni faʻamatalaga faapitoa ia latou fanau, o le mea lea e tatau ai ona mafaufauina taitoatasi le avanoa e galulue ai i se masini faapitoa e ala i ADB Run, e faʻatatau i foliga o meafaigaluega ma masini komepiuta o se telefoni po o se papa.

Lapataiga taua! O mea le saʻo ma le le mafaufau i totonu o le polokalama, aemaise lava pe a faʻaogaina vaega o le manatua, e mafai ona faʻaleagaina le masini!

Mama

  • O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona toetoe lava faʻaogaina uma le ADB ma le Fastboot i totonu o le komepiuta;
  • I se tasi mea faigaluega, o galuega e aoina e mafai ai ona faʻamalosi le tele o masini Android i se "0", amata i le faʻapipiʻi o avetaavale ma faaiu i le tusia o vaega o le mafaufau.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana faʻaferetania;
  • O le tusi talosaga e manaʻomia ai le mautinoa o le galulue faatasi ma le Android e ala i le ADB ma le Fastboot ala;
  • O le le lelei ma le le faʻaaogaina o tagata faʻaoga i le polokalama e mafai ona faʻaleagaina le masini Android.

I le tulaga lautele, ADB Run e mafai ai ona e faʻafaigofie le faʻafaigofieina o le faagasologa o fesoʻotaʻiga a le tagata faʻaoga ma le masini Android i le faʻaaogaina o le ADB ma le Fastboot. Mo le tagata e leʻi suʻesuʻeina, o le tele o faʻamalositino e leʻi faʻaaogaina na maua ona o le faigata, ae e tatau ona faia ma le faʻaeteete.

Download ADB Faʻasaʻoloto

Tikia mai le lomiga lata mai o le polokalama

Ina ia maua le ADB Run tufatufaina, alu i le Initaneti o le tusitala o le polokalama e faʻaaoga le sootaga i luga ma kiliki le ki Tataloi totonu o le faʻamatalaga o le meafaigaluega i lenei 'upega tafaʻilagi. O lenei avanoa o le a tatala ai le avanoa i le faaputuga faila o le faaputuga fetu, lea e maua ai lomiga lata mai ma muamua o le talosaga mo le siiina mai.

Fastboot Android Debug Bridge (ADB) Framaroot ASUS Flash Tool

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
ADB Run o se tusi talosaga e faʻaaogaina ai le sao o ADB ma le Fastboot ma faʻamaumauga. E taua le faasaoina o le taimi e faʻaalia ai masini Android ma isi faʻataʻitaʻiga ma i latou.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Shipilov Vitaly
Tau: Faʻatau
Toa: 17 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.4.3.1