Faʻafefea ona aveese le nofoaga i le ata VKontakte

VKontakte fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, faʻapea foʻi ma punaʻoa tali tutusa, e maua ai e tagata faʻaoga le tomai e faʻamaonia ai se nofoaga mo nisi ata. Ae ui i lea, e masani lava ona i ai se faʻafeagai faʻafeagai e tatau ona faʻamalo faailoga i le lalolagi.

Matou te aveese le nofoaga i le ata

E mafai ona e aveese le nofoaga mai na o ata patino. I le taimi lava e tasi, e fuafua i le metotia filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina atoa le faʻamatalaga mo tagata uma e faaaogaina, pe se vaega foi e teu ai mo oe ma isi tagata.

I le telefoni feaveai o VKontakte nofoaga mai ata e le mafai ona aveesea. E naʻo le faʻamalosiina o le faʻamalosiina o le faʻamaumauga o faʻamaumauga i luga o le nofoaga o le faʻatulagaina o ata i totonu o le mea faitino o le masini.

Metotia 1: Faʻasologa o ata

O le faagasologa o le tapeina o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o se VK faapitoa image e fesoʻotaʻi tonu ma faʻataʻitaʻiga e faʻaopoopo i ai. O le mea lea, o le iloa e uiga i metotia o le faʻaalia o nofoaga i lalo o ata patino, atonu o le a le faigata ona e malamalama i manipisi manaʻomia.

  1. I luga o le puipui o faʻamatalaga, saili le poloka "O oʻu Ata" ma kiliki le sootaga "Faaali atu luga o le faafanua".
  2. I le pito i lalo o le faamalama o loʻo tatala, kiliki i luga o le ata na manaʻomia pe filifili se ata i le faʻafanua. O iinei e mafai foi ona e faigofie i le kilikiina o le poloka i se ata tusi i luga o le puipui poʻo le vaega "Ata".
  3. I le taimi lava e tasi, i luga o le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga. "Sili atu" i le pito i lalo o le faamalama malosi. Ae peitai, faamolemole ia matau o le itu taumatau o le ata e tatau ona avea ma saini e uiga i le nofoaga.
  4. Mai le lisi ua saunia, filifili "Faamanino se nofoaga".
  5. A aunoa ma le suia o se mea i luga o le kata lava ia, kiliki le ki. "Aveese le Nofoaga" i le pito i lalo o le laulau.
  6. A uma lenei faamalama "Faʻafanua" otometi le tapunia, ma o le taimi e tasi e faʻaumatia le avanoa mai le faʻamatalaga o poloka.
  7. I le lumanaʻi, e mafai ona e faaopoopo se nofoaga e tusa ai ma fautuaga tutusa e ala i le suia o le nofoaga o le igoa ile luga o le faafanua ma faʻaaoga le ki "Faasaoina".

Afai e te manaʻo e aveese faailoga i luga o le faʻafanua mai le tele o faʻatagata, o gaioiga uma e tatau ona toe faia i se numera tutusa o taimi. Ae ui i lea, e pei ona tatau ona e maitauina, o le aveesea o faailoga i luga o se faafanua mai ata e matuai faigofie lava.

Metotia 2: Faʻasalalauga Faalilolilo

E masani lava e iai se manaʻoga e teu ai faʻamatalaga o nofoaga o se ata mo oe lava ma isi tagata faʻaogaina le upega tafaʻilagi. E mafai ona faia lenei mea e ala i le fetuutuunai o le le faalauaiteleina o le itulau, lea na matou faamatalaina i se tasi o tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le itulau VK

  1. I luga o soʻo se itulau o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i le faʻailoga avatar i le pito i luga taumatau ma filifili le lisi lisi "Faʻatonu".
  2. I le faʻaaogaina o le lisi i totonu, alu i le lisi "Faalilolilo".
  3. I poloka "My Page" sue le vaega "O ai e vaʻai i le nofoaga o oʻu ata".
  4. Faʻateleina le lisi i le itu taumatau o le igoa o le aitema ma filifili le tau sili ona aoga e faʻavae i luga o ou lava manaoga. O le filifiliga sili lava o le alu "Naʻo aʻu"ina ia le faʻaalia nofoaga i isi tagata faʻapitoa.

O faʻamaumauga uma lava e faʻapolopoloina i le taimi faʻapitoa, o le gafatia e siaki ai latou o loʻo misi. Ae peitaʻi, afai e te masalosalo i mea ua faatulagaina, e mafai ona e alu ese mai le tala ma alu i lau itulau, o se tagata asiasi masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona pasi le lisi uliuli VK

Metotia 3: Aveese le Ata

O lenei metotia e na o se faʻaopoopoga i taga ua uma ona faʻamatalaina ma e aofia ai le tapeina o ata o loʻo i ai se faailoga i luga o le faʻafanua. O lenei auala e lelei mo na mataupu pe a tele naua ata ma le nofoaga maoti ile itulau.

O le faʻaaogaina autu o le auala o le mafai lea ona faʻateʻa ese ata.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona faʻamalo ata VK

I le gasologa o lenei tusiga, ua matou faʻaaogaina uma metotia o loʻo avanoa i le taimi nei mo le aveeseina o faailoga nofoaga mai ata VKontakte. I le tulaga o nisi faʻafitauli, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.