Ole suiga o le upu i Yandex.Mail

I luga o komipiuta ma le Windows 7 operating system, o le media media media Windows Media Player e le o se polokalama masani, ae o se vaega ua tuufaatasia, ma o lea o lona faafouga o loo i ai ni uiga eseese. Seʻio tatou tilotilo i le auala e mafai ona e faia ai le taualumaga o loʻo i luga.

Auala e faʻaleleia ai

Talu ai o le Windows Player o se elemene elemene o le Windows 7, o le a le mafai ona e faafouina, pei o le tele o isi polokalama, i le vaega "Polokalama ma Vaega" i "Lisi Pulea". Ae e lua isi auala faʻavae e faia ai lenei mea: tusi lesona ma le faʻafouina o le auto. E le gata i lea, o loʻo i ai foi se isi faʻasalalauga e tuʻuina atu mo faʻatonuga e le o ni faʻataʻitaʻiga. I le isi itu, tatou te tilotilo i nei auala uma i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻafou

Muamua lava, matou te mafaufau i le auala sili ona manino - faʻataʻotoga manulauti masani.

  1. Tatalaina le Media Media Player.
  2. Faʻasani-lelei (PKM) i le pito i luga poʻo le pito i lalo o le polokalama atigi. I le lisi autu, filifili "Fesoasoani". Ma le isi, alu i totonu o le aitema "Siaki mo faʻamatalaga ...".
  3. A maeʻa lena, o le a siakiina ni faʻafouga fou ma ave i ai pe a manaʻomia. Afai e leai ni faʻamatalaga i le polokalama ma ona vaega, o le a faʻaalia se faamalama o faʻamatalaga ma se faʻamatalaga talafeagai.

Metotia 2: Faʻafouina vave

Ina ia aua le siakiina lima mo le faafouga i taimi taitasi, i le Windows Player, e mafai ona e faatulagaina la latou mataituina aunoa ma se taimi faapitoa ona toe faapipiiina lea.

  1. Tatala le Windows Player ma kiliki PKM i le pito i luga po o le pito i lalo o le atinaʻe. I le lisi e aliali, filifili "Auaunaga". Ona alu loa lea "Filifiliga ...".
  2. I totonu o le faamalama o matalala e tatala, faʻafeiloaʻi i le tab "Taaloga", pe afai mo nisi mafuaaga na tatalaina ai i se isi vaega. I le poloka "Faʻafouina Faʻafou" lata ane i le parakalafa "Siaki mo faʻafouga" Seti le leitio e tusa ai ma ou manaʻoga i se tasi o tulaga e tolu:
    • "Faatasi i le aso";
    • "Faatasi i le vaiaso";
    • "Faatasi i le masina".

    Next kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".

  3. Ae i lenei auala tatou te aofia ai naʻo siaki aunoa mo faʻamatalaga, ae le o le faʻatulagaga. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le masini faʻapipiʻi, e manaʻomia ona e suia nisi o laina eletise o le Windows, pe afai latou te lei faʻasalaina lelei muamua. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  4. Filifili "Faigaluega ma le Puipuiga".
  5. Ma le isi, alu i Faʻafou le Nofoaga.
  6. I le itu tauagavale o le atinaʻe e tatala, kiliki "Faʻatulagaina o Tuataʻega".
  7. I totonu o le fanua "Faʻamaumauga Taua" filifili se filifiliga "Faʻamomatai aunoa". Ia mautinoa e siaki le pusa "Maua ni faʻataʻitaʻiga faʻaalia". Next kiliki "Lelei".

O le taimi nei o le a faʻafouina aunoa le Windows Player.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻafouina otometi i le Windows 7

Metotia 3: Faʻamalosia Update

E i ai le isi auala e foia ai o tatou faafitauli. E le o se tulaga masani, ma o le mea lea e mafai ona faamatalaina o se faʻafouga faʻamalosia o le Windows Player. E fautuaina e faʻaaogaina pe afai mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai ona faʻafouina i nisi o filifiliga e lua o loʻo faamatalaina i luga. O le autu o lenei metotia o le sii mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft website aupito lata mai o le Media Feature Pack, lea e aofia ai le Windows Player mo le Windows 7, ma lona faʻatulagaina mulimuli ane. Ae talu ai o lenei tagata taʻavale o se vaega o le OS, e tatau ona muamua faʻavaivaia.

Faʻasalalauga Pese Fefaʻatauaʻiga mo le Windows 7

  1. A maeʻa ona sii mai le faila o le polokalama e tusa ai ma le gafatia, faʻaauau le faʻaaogaina o le vaega. Saini "Lisi Pulea" e ala i le lisi "Amata" ma kiliki "Polokalama".
  2. Alu i le vaega "Polokalama ma Vaega".
  3. I le itu tauagavale o le faamalama ua faʻaalia, kiliki "Faʻatonu Faʻatonu".
  4. Tatala matala "Vaega". O le a umi se taimi seʻi oʻo ina faʻaaoga uma elemene.
  5. A maeʻa ona ave elemene, saili le faʻailoga i le igoa "Vaega mo le galulue faatasi ma multimedia". Kiliki icon "+" i lona itu tauagavale.
  6. O se lisi o aitema o aofia ai i le vaega ua taua o le a tatalaina. A maeʻa lena, siaki le pusa i autafa o le igoa. "Vaega mo le galulue faatasi ma multimedia".
  7. O le a tatalaina se faamalama lea o le ai ai se lapataiga e faapea, o le le toe faʻaaogaina o le vaega ua faʻamaonia e mafai ona aafia ai isi polokalame ma gafatia o le OS. Matou te faʻamaonia a matou taga e ala i le kiliki "Ioe".
  8. A maeʻa lena, o le a aveesea uma siaki siaki i le vaega o loʻo i luga. Ia kiliki nei "Lelei".
  9. Ona amata loa lea o le taualumaga mo suiga suiga. O lenei faagasologa o le a manaʻomia se taimi tele.
  10. A maeʻa, o le a tatalaina se faamalama, o fea o le a talosagaina ai oe e toe toe amata le PC. Katia uma polokalama ma pepa faʻamalosi, ona kiliki lea Toe Toe Maua Nei.
  11. A uma le komipiuta, toe faʻatulagaina le faila faʻapipiʻi o le Media Feature Pack. O le faʻatulagaina o le Media Feature Pack o le a amataina.
  12. A maeʻa, toe tatalaina le vaega e faʻamautu ai le faamalama. Suʻe le faila "Vaega mo le galulue faatasi ma multimedia". Siaki lenei vaega ma faataamilo uma lautusi ile laupepa e iai se siaki. Ina ua uma lena kiliki "Lelei".
  13. O le suiga o le galuega o le a toe amataina.
  14. A maeʻa, o le ae toe manaʻomia le toe faʻaaogaina o le komepiuta mo le faʻamautuina mulimuli o le vaega tatou te manaʻomia. A maeʻa lena mea, e mafai ona tatou manatu ua toe faafou le Windows Player i le lomiga fou.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele auala e faʻafouina ai le Windows Media i Windows 7. Matou te fautuaina le faʻatulagaina o se faʻalauiloa faʻafouina o lenei tagata taalo, pe a fai e le atoatoa mo nisi mafuaaga, ma faʻaauau pea ona galo le uiga o le faʻafouina o le vaega faʻamaonia o le polokalama, auai. Ae o le faʻamalosia o faʻatulagaina o faʻafouga e faʻaaogaina pe afai o isi auala uma e leʻi aumaia se taunuuga lelei.