Top 10 free antivirus mo komepiuta i Windows

Le aso lelei.

A aunoa ma ni antivirus i le taimi nei - ma e le o iina ma e le o iinei. Mo le tele o tagata faaaoga, o se polokalama masani lea e tatau ona faʻapipiʻi vave pe'ā uma ona tuʻuina Windows (i le mataupu faavae, e saʻo lenei faʻamatalaga (i le tasi itu)).

I le isi itu, o le numera o tagata puipuia polokalama ua i ai i le fiaselau ma filifili le mea tonu e le faigofie ma vave. I lenei tamai tusiga ou te manao e nofo i le sili (i laʻu lomiga) lomiga saoloto mo se komepiuta fale poʻo se komepiuta.

O faʻaoga uma e tuʻuina atu i luga o nofoaga aloaia o tagata atiaeina.

O le anotusi

  • Avast! Faʻatonu vaʻaia
  • Kaspersky Free Anti-Virus
  • 360 Aofaiga o Puipuiga
  • Avira Free Antivirus
  • Panda Free Antivirus
  • Faʻamaumauga o le saogalemu o Microsoft
  • AVG AntiVirus Free
  • Comodo AntiVirus
  • Zillya! Vaʻaia Vaʻaia
  • Ad-Aloaia Vaʻavave Matagofie +

Avast! Faʻatonu vaʻaia

Upega tafaʻilagi: avast.ru/index

O se tasi o free free antiviruses, e le o se mea e ofo ai e faʻaaogaina e le sili atu i le 230 miliona tagata faʻaoga i le lalolagi atoa. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e le gata ina faʻamalosia atoatoa oe mai faʻamaʻi, ae faʻapea foi le puipuia mai spyware, faʻaletupe eseese, ma Trojans.

Avast! Ata Mataʻituina taimi uma o le PC: fefaʻatauaiga, i-meli, faila download, ma le mea moni, toetoe lava o tagata uma e faʻaaogaina, o le mea lea e faʻateʻa ai le 99% o le taufaʻamataʻu! I le lautele: Ou te fautuaina ia faamasani i lenei filifiliga ma faataitai le galuega.

Kaspersky Free Anti-Virus

Upega Tafaʻilagi: kaspersky.ua/free-antivirus

Faʻapitoa Rikotone Rusia e le viia, seivagana ua valea :). E ui lava i le mea moni e faapea, o le saolotoga o le lomiga e matua paʻu (e leai se pule faamatua, telefoni feaveai i luga o le Initaneti, ma isi mea), i se tulaga lautele, e maua ai se puipuiga lelei tele mai le tele o mea taufaamatau na maua i luga o le upega tafailagi. I le auala, o lauiloa uma o Windows e lagolagoina: 7, 8, 10.

E le gata i lea, e le tatau ona galo ia i tatou se tasi faʻataʻitaʻiga: o nei polokalame faʻaaloalo uma, e pei o se tulafono, e mamao ese mai Runet ma a tatou "lauiloa" faʻasolosolo ma faʻalauiloa faalauiloa e oʻo atu ia i latou i se taimi mulimuli ane, ma o lea e faʻafou ai (ina ia mafai ona puipuia mai nei faafitauli) eo mai mulimuli ane. Mai lenei vaaiga, +1 mo le tagata gaosi Rusia.

360 Aofaiga o Puipuiga

Upega Tafaʻilagi: 360totalsecurity.com

Vaʻaia, lelei tele faʻamatalaga ma nofoaga lelei ma faʻamaumauga masani. E le gata i lea, e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e aofia ai modula mo le faʻamalosia ma le faʻateleina o le PC. Mai ia te au, ou te matauina o loo "mamafa" (e ui lava i ana metotia sili ona lelei), ma o lau komepiuta o le a le vave galue, pe a uma ona faʻatulagaina.

E ui i mea uma, o le 360 ​​Aofaiga o le Puipuiga o le Puipuiga (lautele) e tele lava (ma e mafai ona faʻalavelave ai i nisi o mea e totogiina ma le faʻamamaina o faʻafitauli matuia i le Windows, vave ma maeʻa le faʻaogaina o le polokalama, toe faʻaleleia, fufuluina o faila paʻu, faʻaogaina auaunaga, puipui taimi, ma dd

Avira Free Antivirus

Upegalagi: avira.com/ru/index

O le polokalama lauiloa a Siamani ma se tikeri sili ona lelei o le puipuiga (e ala i le auala, e talitonu o oloa a Siamani e maualuga ma lelei galuega e pei o se "uati." Ou te le iloa pe afai e faatatau lenei faamatalaga i le polokalama, ae e aoga lava e pei o se uati!).

O le mea e sili ona manaia e le maualuga manaoga o le system. E oʻo lava i luga o masini vaivai, o Avira Free Antivirus e matua lelei lava le galue. O mea le lelei o le saolotoga - o se vaega itiiti o faasalalauga. Mo isi - na o ni faʻamaumauga lelei!

Panda Free Antivirus

Upega Tafaʻilagi: pandasecurity.com/russia/homeusers/solutions/free-antivirus

Faʻamata faigofie faigofie (faʻafaigofie - aua e faʻaaogaina ai punaoa faʻaleaoaoga), lea e faia ai taga uma ile ao. E galue i le taimi moni ma puipuia oe pe ae taalo, pe a faimalaga le Initaneti, pe a sii mai faila fou.

E iai foʻi le mea moni e leai se manaʻoga e faʻatautaia i soo se auala - o lona uiga, a maeʻa ona faʻaaogaina ma galo, "Panda" o le a faʻaauau pea ona galue ma puipuia lau komepiuta i le faiga faʻapitoa!

I le auala, o le pito i lalo e tele, faafetai lea e aveesea ai le tele o le taufaamatau.

Faʻamaumauga o le saogalemu o Microsoft

Nofoaga: windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download

I se tulaga lautele, afai o oe o le tagata e umia se fou fou o Windows (8, 10), ona fausia loa lea o le Security Security Essentials i totonu o lau puipuiga. Afai e leai, ona mafai lea ona e siiina ma faapipiiina ese (sootaga o loo tuuina atu i luga).

O le anti-virus e lelei tele, e le o utaina le PPU ma galuega "agavale" (o lona uiga, e le faaitiitia le PC), e le tele se avanoa i luga o le disk, ma puipuia i le taimi moni. I se tulaga lautele, o se oloa lelei lava.

AVG AntiVirus Free

Upega Tafaʻilagi: free.avg.com/ru-ru/homepage

O se fomaʻi lelei ma le faʻalagolago, e maua ma aveesea faʻamaʻi, e le na o na o loʻo iai i totonu o le 'aufaʻamatalaga, ae faʻapea foi i latou o loʻo misi.

E le gata i lea, o loʻo i ai i le polokalame ni modula mo le sailia o masini ma isi mea leaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o laupepa faalauiloa lautele o loʻo faʻapipiʻi i tagata suʻesuʻe). O le a ou nofofua i se tasi o vaivaiga: mai lea taimi i lea taimi (i le taimi o le taotoga) e utaina ai le PPU ma siaki (toe siaki), o se mea e le fiafia ai.

Comodo AntiVirus

Upega Tafaʻilagi: comodorus.ru/free_versions/detal/comodo_free/2

O le saolotoga o lenei antivirus ua mamanuina mo le puipuiga masani e faasaga i faʻamaʻi ma isi mea leaga. O faʻamanuiaga e ono mafai ona iloagofie: faʻamalamalama ma faigofie atinaʻe, maualuga le saoasaoa, maualalo manaʻoga o mea manaʻomia.

Ata taua:

  • suʻesuʻega faʻapitoa (e oʻo lava i faʻamaʻi fou e le o iloa e le oi totonu o le database);
  • taimi faʻamalosia vave;
  • faʻafouina i aso uma ma faʻamaumau faʻafouina database;
  • atinaʻe faila masalosalo i totonu o faʻamaʻi.

Zillya! Vaʻaia Vaʻaia

Upega tafaʻilagi: zillya.ua/ru/antivirus-free

O se polokalama talavou mai i le atinaʻe o Iukureini o loʻo faʻaalia ai matua matua. Ou te manaʻo faapitoa lava e taʻu mai le mafaufauga mafaufau, lea e le sili atu le mamafa o le amataga i fesili le talafeagai ma tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai mea uma i le PC, o le a na o le 1 le kulie e logoina ai e leai ni faafitauli (o lenei mea e sili atu ona taua, pe a manatu o le tele o isi antiviruses o lo o lolofiina i le tele o faʻamalama ma felafolafoaiga).

E mafai foi ona e maitauina se tulaga lelei (sili atu ma le 5 miliona virus!), Lea e faafouina i aso uma (o se tasi e faaopoopo atu i le saogalemu o lau tino).

Ad-Aloaia Vaʻavave Matagofie +

Uepi saite: lavasoft.com/products/ad_aware_free.php

E ui lava i le mea moni o lenei faʻaaogaina ei ai faafitauli i le "gagana Rusia", ae ou te fautuaina foi mo le toe iloiloina. O le mea moni o le le toe faʻaaogaina i faʻamaʻi, ae i le tele o faʻalapotopotoga faʻalauiloa, faʻapipiʻi leaga mo tagata sailiili, ma isi. (lea e masani ona faʻapipiʻiina pe a faʻapipiʻi masini faʻapitoa (aemaise lava e sii mai i saite e le masani ai)).

I le taimi nei ua maeʻa laʻu iloiloga, o se filifiliga manuia 🙂

O le puipuiga aupito sili ona lelei o faʻamatalaga o se taimi faʻatulagaina taimi (pe faʻafefea ona fai se faʻamaumauga - pcpro100.info/kak-sdelat-rezervnuyu-kopiyu-hdd/)!