3 polokalame komepiuta

I tausaga talu ai nei, o le lomiaina o lomiga e tolu o le a sili atu ona lauiloa mo tagata masani. O tau mo masini ma mea e faʻaaogaina o le a sili atu le taugofie, ma i luga o le Initaneti o loʻo i ai le tele o polokalama aoga e mafai ai e oe ona faʻatino le lolomiina o le 3D. E naʻo sui o le polokalama o lenei ituaiga ma o le a talanoaina ia tatou tusiga. Ua matou filifilia se lisi o polokalame multifunctional ua mamanuina e fesoasoani ai i le tagata faʻaaogaina le faʻafaigofieina o faagasologa uma o le 3D.

Sui-Tagata talimalo

Muamua i la matou lisi o le a avea ma Resetier-Host. Ua faʻapipiʻiina uma mea faigaluega ma galuega talafeagai ina ia mafai ai e le tagata faʻaoga ona faia uma faʻataʻitaʻiga ma le lomitusi, e faʻaaogaina ai. O loʻo i ai ni taʻai taua i totonu o le faamalama autu, o loʻo faʻatulagaina ai le faʻataʻitaʻiga, ua setiina tulaga o le lomitusi, ua amata le poloka, ma ua faia le suiga e lolomi.

Repetier-Host faatagaina oe e pulea le lolomi tuusaʻo i le taimi o le faʻaaogaina o le komepiuta komepiuta. E le gata i lea, e taua le maitauina o le seleseleina o lenei polokalama e mafai ona faʻatinoina e se tasi o mea e tolu e fausia i algorithms. Latou te atiaʻe taitoatasi a latou lava faatonuga tulaga ese. A maeʻa, o le ae mauaina se G-tulafono lea e avanoa mo le faasaʻoina, pe a fai o nisi taimi e le saʻo le faia o ni faʻamaufaʻailoga pe o le faʻasinomaga lava ia e le saʻo atoatoa.

Tusia le Ripoti-Pule

Galuega taulima

O le galuega autu a CraftWare o le faia lea o le seleseleina o le faʻatatauga o le faʻatulagaga. A maeʻa le faʻaaliga, e vave ona e alu atu i se siosiomaga lelei e galulue ai ma se vaega e tolu-vaega, lea e faia uma ai manipulation o le ata. O le sui o loʻo fesiligia e leai se numera tele o faatulagaga o le a aoga pe a faʻaaogaina nisi o faʻataʻitaʻiga lolomi, e na o laina pito sili ona taua.

O se tasi o foliga o CraftWare o le mafai ona mataituina le lolomiina o le lolomiina ma faatuina ni lagolago, lea e faia i le faamalama talafeagai. O lalo ifo o le leai lea o se masini faʻapipiʻi masini ma le le mafai ona filifili le masini komepiuta. O mea lelei e aofia ai se atinaʻe faigofie, faʻafesoʻotaʻi ma se faʻatulagaga lagolago.

Download CraftWare

3D Slash

E pei ona e iloa, o le lolomiina o ata e tolu-faʻatusa e faia i le faʻaaogaina o le mea ua maeʻa, muamua na faia i totonu o se polokalama faʻapitoa. CraftWare o se tasi lea o nei polokalama faitautusi faigofie 3D. E talafeagai mo na o le amataga i lenei pisinisi, talu ai na atiae faapitoa mo i latou. E leai ni galuega mamafa poʻo ni meafaigaluega e mafai ai ona fatufatu se faʻataʻitaʻiga moni.

O gaioiga uma o loʻo faia iinei e ala i le fesuisuiaʻi o foliga vaaia o foliga muamua, e pei o se pusa. E aofia ai le tele o vaega. I le aveesea poʻo le faaopoopoina o elemene, o le tagata faʻaaoga e fatu lana lava mea faitino. I le faaiuga o le faagasologa o le foafoaga, e na o le faasaoina lava o le ata faataitai i se tulaga talafeagai ma agai atu i isi vaega o sauniuniga mo le lomiga 3D.

Download 3D Slash

Slic3r

Afai e te fou i le 3D faʻasalalauga, e te leʻi galue lava i polokalama faʻapitoa, ona avea lea o Slic3r ma se tasi o filifiliga silisili mo oe. E mafai ona faʻatagaina oe e ala i le faʻatulagaina o taʻiala talafeagai e ala i le faʻatulagaga lelei e saunia ai le foliga mo le tipi, a maeʻa ona otometi lava ona maeʻa. Naʻo le faʻapipiʻi seti ma toetoe lava o masini galuega e faʻaogagofie ai le faʻaogaina o lenei polokalama.

E mafai ona e setiina faʻamaufaʻailoga o le laulau, uʻu, filoli palasitini, lomitusi ma le lomitusi masini komepiuta. A maeʻa le faʻatulagaga, o mea uma o totoe o le utaina lea o le mamanu ma amata le faagasologa o le liuaina. I lona maeʻa, e mafai ona e faʻasili atu le code i soʻo se nofoaga i luga o lau komepiuta ma faʻaaogaina i isi polokalama.

Download Slic3r

KISSlicer

O le isi sui i luga o la matou lisi o le komipiuta komepiuta 3D o le KISSlicer, lea e mafai ai ona vave vavaeina se fomu filifilia. E pei o le polokalame o loʻo i luga, o loʻo i ai se fausiaina-inisiua. I mataʻupu eseese, o le lomitusi, meafaitino, faʻasologa tusitusi ma faʻamaufaʻailoga e faʻaalia. O faʻatulagaga taʻitasi e mafai ona faʻasaoina e avea o se faʻamaufaʻailoga ese, ina ia oʻo i le isi taimi e leʻo tuʻuina ma le lima.

I le faaopoopo atu i tulaga masani, e mafai e KISSlicer ona faʻatagaina tagata taʻitoʻatasi e faʻasoa faʻasolosolo faʻasalalau faʻamua, lea e aofia ai le tele o auiliiliga aoga. O le faagasologa o le liua e le umi, ma a maeʻa o le a na ona faasaoina le G-tulafono ma alu i le lomitusi, faʻaaogaina se isi polokalama. KISSlicer e tufatufaina atu mo se pili, ae o le lisi o iloiloga e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download KISSlicer

Cura

E tuʻuina atu e Cura i tagata faʻapitoa se algorithm tulaga ese mo le fatuina o le G-tulafono mo le leai o se totogi, ma o gaioiga uma e faia i totonu ole atigi o lenei polokalame. O iinei e mafai ona e faʻasalalau ai le faʻasologa o masini ma mea e faʻaoga, faʻaopoopo se numera e le faʻaumatia o mea faitino i se tasi poloketi ma faia le tipiina.

O Cura o loʻo i ai se numera tele o plug-ins o loʻo lagolagoina e naʻo lou manaʻo e faʻapipiʻi ma amata galue faʻatasi ma i latou. O ia faʻaopoopoga e mafai ai e oe ona suia ia G-code settings, faʻasinomaga le lomitusi faʻamalamalama atili, ma faʻaoga faʻaopoopoga lolomiina.

Download Cura

E leai se kopi o le 3D e aunoa ma se polokalama. I la matou tusiga, ua matou taumafai e filifili mo oe se tasi o sui sili ona lelei o ia polokalama, faʻaaogaina i vaega eseese o le saunia o le faʻataʻitaʻiga mo lomitusi.