Kopi mea faitino i Photoshop


E masani lava tatou te manaʻomia le kopiina o lenei faila ma fatu le numera tatau o kopi. I lenei tusiga, o le a tatou taumafai e faia ni auala sili ona lauiloa ma lauiloa i Photoshop.

Kopi metotia

1. Le auala sili ona lauiloa ma taatele o le kopiina o mea faitino. O ona faʻafitauli e aofia ai le tele o le taimi e manaʻomia ona faatino. Uu le ki Ctrl, kiliki i luga o le fasipepa. O le faagasologa o mea mamafa, lea e faamamafaina ai le otootoga o le mea faitino.

O le isi itu matou te tulei "Faʻataʻitaʻia - Kopi"ona agai lea i Faʻasaga - Paʻu.

Faʻaaogaina o meafaigaluega "Feʻaveaʻi" (V), o loʻo iai sau kopi o le faila, matou te mananaʻo e matamata i luga o le lau. Matou te toe taʻuina atu pea nei faʻataʻitaʻiga faigofie seia oʻo ina toe faʻatautaia numera manaomia o kopi. O se taunuuga, matou te faaaluina le tele o taimi.

Afai ei ai ni a tatou fuafuaga e faʻafefe sina taimi, ona mafai ai lea ona faatelevave le faiga o le kopiina. Filifili "Faʻamaonia", mo le mea lenei tatou te faʻaaogaina le "vevela" kuluma i luga o le komepiuta Ctrl + C (kopi) ma Ctrl + V (faʻaofi).

2. I le vaega "Lisi" faʻanofo le faʻafanua i lalo ole nofoaga o loʻo i ai le faʻamau o le fale fou.

O se taunuuga, matou te maua se kopi o lenei vaega. Laasaga e sosoo ai matou te faʻaaogaina le meafaigaluega "Feʻaveaʻi" (V)E ala ile tuʻuina o se kopi o le mea faitino ile mea tatou te mananaʻo i ai.

3. Faʻatasi ai ma se tuʻuga filifilia, kiliki le seti o faʻamau Ctrl + J, matou te mauaina o se taunuuga o se kopi o lenei vaega. Ona faʻapea foi lea oi matou, pei o mea uma o loʻo taua i luga, faʻamau "Feʻaveaʻi" (V). O lenei metotia e sili atu le vave nai lo mea na muamua atu.

Se isi auala

O lenei mea sili ona matagofie i auala uma o le kopiina o mea faitino, e manaʻomia ai le tele o le taimi. Faʻasalalauga i le taimi e tasi Ctrl ma Alt, kiliki i luga o so o se vaega o le lau ma faʻafeiloaʻi le kopi i le avanoa e manaʻomia.

Ua saunia mea uma! O le mea e sili ona talafeagai iinei o le leai lea o se mea e manaʻomia ai le faia o soʻo se gaioiga e ala i le tuʻuina atu o le gaioiga ile laulau ma le faʻavaa, meafaigaluega "Feʻaveaʻi" (V) matou te le faʻaaogaina. Taʻo naʻo Ctrl ma AltE ala i le kiliki i luga o le mata, ua uma ona tatou maua se kopi. Matou te fautuaina oe e faʻalogo i lenei auala!

O le mea lea, ua matou aʻoaʻoina ai le faiga o kopi o le faila i Photoshop!