Faʻamauina le Nvidia Control Panel

Mo le teuina o tupe, e masani ona telefoni mai tagata i telefoni mai o latou lima, ae o lenei faagasologa ua tumu i le tele o faalavelave. E masani ona faaseseina e le au faatau a latou tagata faatau, tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, le ata tuai o le iPhone mo se mea fou poʻo le natia foi o ni faaletonu eseese o le masini. O le mea lea, e taua le siaki ma le totoʻa le telefoni ao leʻi faʻatau, e tusa lava pe na te tilotilo i ai i taimi muamua e galue malosi ma e foliga lelei.

Iloilo le iPhone pe ae faʻatau mai lima

Pe a feiloai ma se tagata e faatauina atu le iPhone, e tatau i se tagata, muamua lava, ona suʻesuʻe ma le totoa ia oloa mo le i ai o mea faalava, mea meataalo, ma isi. Ona tatau ai lea ona siaki le numera o le telefoni, le faʻatinoga o le SIM card ma le leai o se faʻamatalaga Apple ID.

Sauniuni mo le faʻatauina

Ae e te leʻi feiloai ma le faʻatau o le iPhone, e tatau ona e aveina ni nai mea faʻatasi ma oe. O le a latou fesoasoani ia te oe e fuafua lelei le tulaga o le masini. O loʻo matou talanoa e uiga i:

  • O se SIM card faigaluega e mafai ai e oe ona fuafua pe maua e le telefoni le fesoʻotaiga ma afai e le lokaina;
  • Palama mo le tatalaina o se mea mo se pepa SIM;
  • O se komepiuta. Faʻaaogaina e siaki le numera o le telefoni ma pati;
  • Leoleo e siaki le keli leo.

Tuatusi ma le Numera Telefoni

Masalo o se tasi o vaega e sili ona taua pe a siakiina se faʻaaogaina o le iphone. O le numera telefoni poʻo le IMEI e masani lava ona faʻaalia i luga o le atigipusa poʻo le pito i tua o le telefoni lava ia. E mafai foi ona maimoaina i totonu o le faatulagaga. I lenei faʻamatalaga, o le a iloa e le tagata faʻataʻitaʻi le mamanu o le masini ma ona faʻamatalaga. Faitau atili pe faʻapefea ona faʻamaonia le moni o le iPhone e le IMEI, e mafai ona maua i le tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le iPhone i numera telefoni

O le faʻamuamua o le telefoni e mafai foi ona fuafuaina e ala i iTunes. A e faʻafesoʻotaʻi se iPhone, e tatau ona iloa e le polokalama o se masini Apple. I le taimi lava e tasi, o le igoa faʻataʻitaʻi ma uiga o le a faʻaalia i luga o le lau. E mafai ona e faitau e uiga i auala e galulue ai ma iTunes i totonu o a tatou mea eseese.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le iTunes

Siakiina o le siakiina o SIM card

I nisi o atunuu, ua faʻamaloina iPhones. O lona uiga e na o latou lava e galulue ma kata SIM o se tagata faʻapitoa feaveaʻi i se atunuu. O le mea lea, pe a faʻatau, ia mautinoa e faʻaofi le kata SIM i se moli faapitoa, faʻaaoga se kilipa pepa e aveese ai, ma vaai pe maua e le telefoni le fesoʻotaiga. E mafai lava ona e faia se suʻega faʻatalosaga mo le mautinoa atoatoa.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tuʻuina se kata SIM i le iPhone

Manatua i luga o ituaiga eseese o ata eseese o kata SIM o loʻo lagolagoina. I le iPhone 5 ma le maualuga - nano-SIM, i le iPhone 4 ma le 4S - micro-SIM. I faʻataʻitaʻiga matutua, ua faʻapipiʻiina se kalama SIM masani.

E taua le iloa o se telefoni feaveaʻi e mafai ona tatalaina e ala i le faʻaogaina o metotia faʻapitoa. O le Gevey-SIM lenei pu. O loʻo faʻapipiʻi i totonu o le kata card card, ma o le mea lea o le ae matauina loa lava pe a siakiina. E mafai ona e faʻaaogaina lenei iPhone, o le kata o SIM o le a galulue ai a matou kamupani feaveaʻi. Ae ui i lea, a taumafai e faafou le iOS, o le a le mafaia e le tagata faaaoga ona faia lenei mea e aunoa ma le toe faafouina o le pu. O le mea lea, e tatau ona e teena le faafouina o le polokalama, pe mafaufau i iPhones e leʻi tatalaina mo le faʻatau.

Suesuega o le tino

E manaʻomia le asiasia e le gata ina iloilo le faʻaalia o le masini, ae ia siakiina foi le soifua maloloina o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga. O mea e tatau ona e gauai i:

  • O le i ai o tupe meataalo, vavao, maoaʻi, ma isi. Aveese le ata tifaga, e masani lava e leai ni faʻaaliga i ai;
  • Vaavaai i pito i le pito i lalo o le mataupu, i tafatafa o le fesoʻotaʻiga o moliga. E tatau ona latou foliga faʻafesoʻotaʻi ma avea i foliga o se faʻasologa. I se isi tulaga, o le telefoni ua uma ona vaeluaina pe toe faaleleia;
  • O le vavalalata o kulini. Siaki uma ia ki mo le tali sao, vaai pe a paʻu, pe faigofie ona patipati. Pātene "Aiga" e tatau ona galue i le taimi muamua ma e leai se mea faʻapipiʻi;
  • Taʻamau paʻu. Suʻe pe faʻapefea ona iloa e le fuʻa sikolima le vave o le tali. Po o, ia mautinoa o le foliga ID ID ile ata fou o le iPhone o loʻo galue;
  • Telefoni Siaki pe i ai ni faaletonu i luga o le telefoni autu, pefu i lalo o le tioata. Ave ni ata se lua ma ia mautinoa e le lanumoana pe lanu samasama.

Siaki siaki ma mataʻitusi

Fuafua le setete o le leo e ala i le uu ma le uuina o lou tamatamailima i luga o se tasi o talosaga. O le tagata faʻaaoga o le a ulufale i le faiga o le faʻagasologa pe a amata ona gatete ia ata. Taumafai e faʻaliliu le ata i vaega uma o le mata. Afai e alu saoloto i luga o le lau, e leai ni mea e oso ai pe oso, ona lelei lea o le leo.

Liliu uma le malamalama i luga o le telefoni ma matamata i le faʻaaliga mo le i ai o pika mate. O le a manino lava latou iloa. Manatua o le sui o le lau i luga o le iPhone - o se taugata tele. Saili pe na suia le laupepa mai lenei telefoni, pe afai e te lolomiina. E mafai ona e faʻalogo i se uiga masani poʻo se mea e fai? Masalo, na suia, ae le o le moni.

Faʻaaogaina o le Wi-Fi ma le geolocation

E taua tele le siaki pe faapefea ona galue le Wi-Fi, ma pe aoga uma lava. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi i soʻo se fesoʻotaʻiga avanoa pe tufatufaina le Initaneti mai lau masini.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tufatufa atu le Wi-Fi mai le iPhone / Android / laptop

Faaleleia uiga "Auaunaga o le Geolocation" i totonu o le faatulagaga. Ona alu loa lea i le tulaga masani. "Kata" ma vaai pe o le a fuafua e lau iPhone lou nofoaga. Ina ia iloa pe faapefea ona faʻagaoioia lenei uiga, e mafai ona e aʻoaʻo mai le isi a tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea e mafai ai geolocation ile iPhone

Vaʻai foi: Iloiloina o tagata faimalaga le tuusao mo le iPhone

Tofotofoga Suʻega

E mafai ona e fuafuaina le lelei o fesootaiga e ala i le faia o se telefoni. Ina ia faia lenei mea, faʻaofi le kata SIM ma taumafai e kili le numera. Pe a talanoa, ia mautinoa o le suʻega e lelei, pe faʻapefea ona galue le telefoni poʻo le numera o numera. E mafai ona e siaki pe o le a le tulaga o le faʻailo ulu. Faʻamamago i latou ao talanoa ma fuafua le lelei o le leo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaalia le moli pe ae valaʻau i le iPhone

Mo telefoni feaveai telefoni e manaʻomia se microphone faigaluega. Ina ia tofotofoina, alu i le faʻatulagaga masani. "Fesootaiga" i luga o le iphone ma faia se faʻataʻitaʻiga tusitusia, ona faʻalogo ai lea i ai.

Faʻafesoʻotaʻi le vai

O nisi taimi e faʻatau atu ai e tagata faʻatau oloa a latou tagata faʻatau oloa i iphones na i totonu o le vai. Mo le fuafuaina o sea masini, e mafai ona e vaʻavaʻai ma le totoa i le slot mo se kalama SIM. Afai o lenei eria ua vali mumu, o le atamai na malelemo ma e leai se faʻamautinoaga o le a tumau mo se taimi umi pe leai foi ni faʻalavelave na mafua mai i lenei faʻalavelave.

Tulaga o le Battery

Iloilo pe o le a le tele o le paʻu o loʻo ofuina i le iPhone, e mafai ona e faʻaaogaina se polokalama faapitoa i lau PC. O le mafuaaga lena e aoga ai le ave o lau komepiuta ma oe aʻo leʻi feiloai ma le tagata faatau. Ua mamanuina le siaki ina ia iloa ai le auala na suia ai le gaioiga faʻaalia ma le taimi nei o le batini. Matou te fautua atu e te vaʻai i taiala nei i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ina ia e masani ai i le a le polokalama e manaʻomia mo lenei mea ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le pati i luga o le iPhone

Ole fesoʻotaʻiga o le iPhone i le komepiuta mo le moliaga o le a faʻaalia ai pe o loʻo fesoʻotai le fesoʻotaʻiga e fesoʻotai ma pe o le masini o loʻo faʻatonuina uma lava.

Tataina le ID ID

Le pito mulimuli o manatu taua e mafaufau i ai pe a faʻatau mai se iPhone i lima. E masani lava, e le mafaufau tagata e uiga i le mea e mafai e le tagata muamua ona fai pe afai o lona Apple ID e fesoʻotaʻi i lau iPhone ma e mafai foi ona mafai le galuega. "Saili le iPhone". Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona ia poloka mamao pe solo ese uma faʻamatalaga. O le mea lea, ina ia aloese mai sea tulaga, matou te fautua atu ia e faitauina la matou tusiga i luga o auala e tatala ai le Apple ID e faʻavavau.

Faitau atili: Faʻapefea ona tatalaina le ID ID a Apple

Aua le malie e tuu le Apple ID o lē e ona. E tatau ona e seti lau oe lava tala e faʻaaoga atoa lau telefoni.

I le tusiga na matou ufiufi ai manatu autu e tatau ona e gauai i ai pe a faʻatau mai le iPhone. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e siaki lelei le faʻaalia o le masini, faʻapea foʻi masini faʻapipiʻi mo le suʻega (komepiuta, masini leo).