Le tele o analogs o Dreamweaver

Dreamweaver - fuafuaina mo nofoaga faʻasaʻo. E taʻua o faatonu WYSIWYG o ē, i le faagasologa o suiga elemene, faʻaalia le iuga i le taimi moni. E faigofie lava lenei mea pe a oʻo mai i le faigofie o le faʻaaogaina, ae maise lava i luga o le auvice site creators. I le taimi lava e tasi, o ia faatonu e le faia se tulaga sili ona maualuga e le talafeagai ma tulaga faatonuina. Ae o lenei mea e le o taimi uma e faia ai se matafaioi tele, e le gata i lea, o ia faatonu e faʻafouina taimi uma.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili o le Dreamweaver o lona tau maualuga, o le tele o tagata faʻaaoga e faʻamalosi e liliu atu i ona tagata. Sei o tatou mafaufau pe o lenei polokalame e tutusa lona tutusa.

Download Dreamweaver

Analogs o Dreamweaver

Kompozer

Masalo o le sili ona taʻutaʻua talu ai Dreamweaver o le KompoZer polokalama. E le pei o lona tauvaga autu, e saoloto ma tosina mai ai le tele o tagata e faaaogaina. O lenei faatonu e faʻaaoga foi i le WYSIWYG. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia uma i le ata ma le faasologa o le polokalame. O le gaosiga faia e mafai ona faʻavave ona faʻatau atu i le faʻaaogaina o le FTP client.

E aofia ai foi ma se mea faigaluega mo le faʻataʻitaʻia o laulau faʻamaʻavale. E i ai nisi faʻasologa o itulau. I se tulaga aoao, o galuega tauave e le sili atu le taua i le Dreamweaver.

Download KompoZer

Microsoft Faʻaaliga Faʻamatalaga

Faʻafeiloaʻi i le WYSIWYG tutusa. I luga o le Initaneti o loʻo i ai se manatu e leai se saʻolotoga o le polokalama, e leai, e leai. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, ma o lona tau e tusa ma le 300-500 tala. Faia galuega tutusa e pei o polokalame talu ai. I le fale mulimuli, na faʻaopoopoina nisi gagana faʻalapotopotoga, lea na mafai ai ona faʻalautele le faʻalogo i le aofia.

I se tulaga lautele, e le o se polokalama leaga, ae o le tau e maualuga tele, e tusa lava pe sili atu le maualuga nai lo le taʻitaʻi o lenei vaega - Dreamweaver.

Faʻafeiloaʻi suiga a le Microsoft

Amaya

O lenei tusitala HTML e leai se totogi. I le faaopoopo atu i faʻaaliga uma o loʻo taʻua i luga, ua fausia e Amaya se initaneti e matamata i itulau faʻataʻitaʻia. Ae o au, o se galuega e sili ona talafeagai. O le polokalama e galue ma le mausali, e aunoa ma ni fusi. E pei lava o mea uma, e mafai ai e oe ona tuʻuina faila e ala i le FTP.

O le toe faʻaaogaina o le leai o se lagolago a Java. Talu ai nei, o le tele o saite o loʻo i ai nei tusitusiga, atonu o le mafuaʻaga e le lisiina ai lenei faatonu i luga o taʻiala.

Tasi Amaya

Mai le analogs software a Dreamweaver, e le mafai e se tasi ona fai mai e sili atu le tasi nai lo le isi. E tuʻufaʻatasia soʻo se tasi o galuega tauave e talafeagai mo le faʻatinoga o nisi o galuega. O iinei e filifili ai e tagata taʻitoʻatasi po o fea polokalama e filifili.