Tufa atu le Wi-Fi mai se komepiuta i le Windows 10


I le taimi nei, e mafai ona e suʻeina se ata ma faʻatautaia i luga o toetoe o soʻo se masini, pe fai telefoni, papalama poʻo le komepiuta. O le mea lea, e tele lava offline offline ma tusitala i luga o le initaneti, o se seti o foliga o le a faamalieina ai soʻo se manaʻoga. O nisi o le a tuʻuina atu sina seti o filiga, o isi o le a mafai ai ona suia le ata muamua e le mafai ona aloaia.

Ae o loʻo i ai isi - pei o le Zoner Photo Studio. O mea moni nei e "faʻatasi" e faʻatagaina ai oe e le gata ina faʻasaʻoina ata, ae ia pulea foi. Ae ui i lea, aua nei o tatou muamua atu ma mafaufau i mea uma i le faasologa.

Pule Ata


Aʻo le i faia se ata, e tatau ona maua i luga o le pu. O le faʻaaogaina o le pule-in manager e sili atu ona faigofie. Aisea Muamua lava, o le sailiga e faia tonu lava e le ata, lea e mafai ai ona e suʻeina se numera toalaiti o laupepa. Lona lua, o iinei e mafai ona e suʻeina ata e se tasi o numera tele, mo se faʻataʻitaʻiga, i le aso o le fana. Tolu, e masani ona faʻaaogaina ia laupepa e mafai ona faʻaopoopoina i le "Faʻamama" mo le vave ona maua i latou. Ma le mea mulimuli, o loʻo maua uma ia lava faʻatulagaga ma ata e pei o se tagata suesue masani: kopiina, faʻamalo, felauaiga, ma isi. E le taʻua le matamataina o ata i luga o le faafanua. O le mea moni, e mafai lenei mea pe afai ei ai faʻasalalauga i faʻamatalaga meta o lou ata.

Vaʻai ata


E taua le matauina o le matamata i totonu o le Zoner Photo Studio ua faatulagaina vave ma faigofie. O le ata filifilia na amataina i le taimi lava lea, ma i le itu itu e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga uma e tatau ai: o se histogram, ISO, vevela matala ma sili atu.

Faʻaaogaina o ata


I le taimi lava lea e tatau ona maitauina i totonu o lenei polokalame, o faʻamatalaga o le "gaioiga" ma le "teuteuina" o loʻo faʻasalalau. Tatou amata i le muamua. O le aoga o lenei galuega, o suiga ia ua faia e le o faasaoina i le faila faila. O lona uiga e mafai ona e saogalemu "taaalo" ma faʻatulagaina ata, ma afai e te le fiafia i se mea, toe foʻi i le ata muamua e aunoa ma le aveesea o lona uiga. O galuega, o loʻo i ai ni filiga vave, paleni paʻepaʻe, fetuunaiga o lanu, pupuni, faʻamalosia HDR. E ese lava, ou te fia iloa le mafai ona vave faʻatusatusa le ata na maua i le uluaʻi - na o le kiliki i le tasi le faamau.

Faʻasologaina o ata


O lenei vaega, pe a faʻatusatusa atu i le muamua, ei ai le faʻatinoga sili, ae o suiga uma e afaina ai le uluai faila, lea e faʻaeteete ai. O aʻafiaga i inei o loʻo sili atu, ma o le "anapogi" ma le "masani" faʻamaʻosaʻo na faʻamaʻaʻaina. O le mea moni, o loʻo i ai meafaigaluega e pei o pulumu, solo, filifiliga, foliga, ma isi. O uiga matagofie o loʻo i ai le "mafutaga", lea e mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona fetaui lelei mo le lelei sili atu. O loʻo i ai foʻi se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, lea e mamao ese mai i faʻataʻitaʻiga uma o ata.

Ata vitio


O le mea e ofo ai, e le muta le polokalama i mea uma o loʻo i luga, aua o loʻo i ai pea le avanoa e faia ai se vitio! O le mea moni, o nei vitio le lelei, o loʻo tipiina ata, ae o loʻo i ai. E mafai ona e filifilia se suiga o suiga, faaopoopo musika, filifili le ata vitio.

Faʻapitoa:

• Tele avanoa
• Galuega vave
• Malosiaga e toe foi atu ai i le uluaʻi taimi o gaioiga
• Faʻaavanoaina o le faʻatinoga atoa o foliga
• Faʻasalaga o faʻasologa o faʻatonuga i luga o le saite

Faʻafitauli:

• 30 aso le avanoa e faʻataʻitaʻi ai
• Faʻasaga i le aʻoaʻoina mo se tagata amata

Faaiuga

O le Zoner Photo Studio o se filifiliga lelei tele mo tagata o loʻo iai a latou ata taua i le olaga. E mafai e le polokalame ona faigofie ona suia se faaputuga o isi polokalama faapitoa.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Zoner Photo Studio

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Wondershare Photo Collage Studio Lolomi Ata Photo Print Pilot HP Photo Creations

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Zoner Photo Studio o se polokalama multifunctional mo le matamataina ma le faʻasaʻoina o ata tifaga, o loʻo iai i totonu o lona fausaga le tele o mea tau faʻataʻitaʻiga ma filiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Zoner Software
Tau: $ 45
Toa: 81 MB
Gagana: Rusia
Version: 19.1803.2.60