Faamaumau pese i le initaneti


I aso nei, toetoe lava o tagata komepiuta komepiuta e taaalo i se taʻaloga se tasi. O nisi taaloga fou e le galue i luga o komepiuta tuai. Ae o loʻo i ai se auala e alu ese mai ai i lenei tulaga, ma e le o le faʻatau mai o se komepiuta fou. O le auala ese mai lenei tulaga o le faʻapipiʻi DirectX.

Faatonu X o se seti o faletusi e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le mamanu o le komipiuta i le maualuga. O le mea moni, o se ituaiga o mea fesoʻotaʻi i le va o le vitio vitio ma le taaloga lava ia, o se ituaiga "faaliliu upu" lea e mafai ai e nei elemene e lua ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi i le sili atu ona talafeagai. O iinei e mafai ona e tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o tagata e toʻalua mai atunuu eseese - tasi Rusia, Farani. Rusia e iloa sina tamaititi Farani, ae e faigata tele ia te ia ona malamalama i lana tagata e felataʻi. O le a fesoasoani ia i latou se tagata faaliliu e iloa lelei gagana e lua. O le fesootaiga i le va o taaloga ma le kata vitio o lenei faaliliu upu o le DirectX.

E manaia lenei mea: NVIDIA PhysX - faʻatasi i le taʻaloga o le lumanaʻi

Faʻaiʻuga fou i faʻafouga taʻitasi

I faʻasalalauga fou taʻitasi o le Direct X, e faʻaopoopo e le au atinaʻe aʻafiaga fou ma faatonuga fou mo le "faaliliuga", pe ae vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga. E le gata i lea, afai e te faʻapipiʻiina se faʻataʻitaʻiga o le DirectX i luga o le tuai o le Windows, o le a faʻamalieina uma taaloga tuai.

E taua le malamalama e le o lomiga uma o le Taiala X o le a galue i luga o ituaiga uma o Windows. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le OS XP SP2 naʻo DirectX 9.0c o le a galue, i le Windows 7 Direct X 11.1 o le a galue, faʻapea foi i le Windows 8. Ae o le Windows 8.1 DirectX 11.2 o le a galue. Ma le mea mulimuli, i luga o le Windows 10 o loʻo i ai le lagolago mo Direct X 12.

O le faʻaaogaina o DirectX e matua faigofie lava. O se polokalame e maua ai le lomiga lata mai o le Direct X mo lau lomiga o le polokalama faʻapipiʻi ma faʻapipiʻiina e sii mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft. E le gata i lea, o le tele o taaloga ei ai le faʻatonuga o le DirectX.

Faamanuiaga

  1. Lelei sili ona lelei taaloga.
  2. Galue i taaloga uma ma faʻauiga uma o Windows.
  3. Faigofie faʻapipiʻi.

Faʻafitauli

  1. E leʻi iloa.

O se seti o faletusi DirectX e aoga tele lava ina ia mafai ai ona faʻamalieina le taʻaloga ma faʻaogaina le mana uma o komipiuta i le maualuga. E taua tele le le manaʻomia o le faʻatulagaina o le tele o vaega faaopoopo, ae na o le siiina mai o le masini mai le ofisa aloaia. E ala i le faʻaaogaina o le Direct X, o ata e sili atu le lelei, o le saoasaoa o le saoasaoa, ma o le a itiiti le avanoa e maua ai ni taʻaloga ma ni faʻafefe i taaloga.

Talia DirectX mo le leai

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Lenei DirectX o loʻo faʻaaoga i le Windows 7 Saili le version o DirectX i le Windows 7 Faʻafefea ona faʻafouina le faletusi DirectX Aveese vaega DirectX

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DirectX o se faʻapitoa faʻapitoa o poloketi polokalame e mautinoa ai le saʻo ma le toe gaosia o mea e lua-dimensional ma tolu-dimensional.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Microsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 12