Matou te faʻasese le komepiuta ile fale


iTunes o se 'aufaasālalau taʻutaʻua o loʻo faʻapipiʻiina i komipiuta uma a Apple device device. O lenei polokalame e le gata o se meafaigaluega lelei mo le puleaina o masini, ae o se auala foi mo le faatulagaina ma le teuina o lau potutusi. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo totoa pe faʻapefea ona aveese ata mai le iTunes.

Filipasi e teuina i le iTunes e mafai ona matamata i le polokalama i le tagata fai-inisiua pe kopiina i gaosi apu. Ae peitaʻi, afai e te manaʻoe faʻamalo le potutusi o le aufaasālalau o ata o loʻo i ai, ona le faigata lea ona faia.

Faʻafefea ona aveese tifaga mai iTunes?

Muamua lava, e lua ituaiga ata tifaga o loʻo faʻaalia i lau potutusi o iTunes: ata tifaga na maua i lau komepiuta ma ata o loʻo teuina i totonu o le ao i lau teugatupe.

Alu i lau lipine i le iTunes. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi "Ata tifaga" ma alu i vaega "O aʻu Tifaga".

I le itu tauagavale, alu i le subtab "Ata tifaga".

O le a faʻaalia lau pusa ata tifaga atoa. O ata tifaga na maua i luga o le komepiuta e faʻaalia e aunoa ma ni faʻailoga faaopoopo - oe na o le vaʻai ma le igoa o le tifaga. Afai e le maua i luga le komepiuta se ata tifaga, o le a faʻaalia i le pito i lalo taumatau se faʻamaufaʻailoga i se ao, kiliki i luga o loʻo amata ona e siiina le tifaga i le komepiuta mo le maimoa i luga.

Ina ia tape uma tifaga na sii mai i le komepiuta mai le komepiuta, kiliki i luga o soʻo se tifaga ona kiliki lea o le kulupu autu Ctrl + Ae faʻamaonia ata tifaga uma. Faʻasua-saʻo i le filifiliga ma filifili le mea i le lisi autu o loʻo i ai. "Aveesea".

Faʻamaʻo le soloia o tifaga mai le komepiuta.

O le a talosagaina oe e filifili pe o fea e gaoioi ai le download: tuʻu i luga o lau komepiuta poʻo le lafoina i le otaota. I lenei tulaga, matou te filifilia le mea "Alu i le Mataʻutia".

Movies e le o faasaoina i luga o lau komepiuta ae tumau pea avanoa mo lau tala o le a mafai nei ona iloa i lau komepiuta. Latou te le nofo avanoa i luga o le komepiuta, ae e mafai ona vaʻaia i soo se taimi (initaneti).

Afai e te manaʻo e faʻamalo ese nei tifaga, ia filifili uma i luga o le kesi Ctrl + Ama kiliki i luga-saʻo i latou ma filifili "Aveesea". Faʻamaonia le talosaga e natia ata tifaga i iTunes.

Mai le taimi nei, o le a leai se avanoa e teu ai lau iTunes library. O lea la, afai e te faʻafetaui faʻamalositino ma se masini Apple, o le a faʻaumatia uma ata tifaga.