Fausiaina o se sikolasipi i luga o se smartphone a Samsung

O le sikolasipi e mafai ai e oe ona ave se ata ma faʻasaoina o se ata atoa o mea o loʻo tupu i luga o le telefoni. Mo tagata o Samsung masini o tausaga eseese o le faʻasalaga, ei ai filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei galuega.

Fausia se faʻamalama i luga o le smartphone a Samsung

O le isi, tatou te mafaufau i ni auala e faia ai se ata mata i Samsung smartphones.

Metotia 1: Faʻafanua Pro

E mafai ona e ave se faʻamalama e faʻaaoga ai polokalama eseese mai le faʻasalalauga i le Play Market. Mafaufau i laasaga-i------------------------------------------------

Download Pro Pro

  1. O le ae ulufale i totonu o le talosaga, aʻo leʻi amataina lau lisi.
  2. Ina ia amata, alu i le tab "Fanaina" ma faʻamaonia ai tulaga faʻamaonia o le a faigofie mo oe pe'ā e galue faʻatasi ma screenshots.
  3. A maea le faʻatulagaina o le talosaga, kiliki "Amata le fana". O le faʻamalama o loʻo i lalo o le a faʻaalia le lapataiga e uiga i le avanoa i le ata i luga o le mata, filifili "Amata".
  4. O se tamai tafaʻilagi o le a faʻaalia i luga o le telefoni faʻatasi ma lua kulupu i totonu. A e kiliki i le kene i le foliga o petalsra petals o le a puʻeina le mata. Faʻamau i luga le ki ao faʻamalo le icon "Stop" i le talosaga.
  5. E tusa ai ma le faʻasaoina o le sikipipiva o le a lipotia ai faʻamatalaga talafeagai i le laulau faʻaaliga.
  6. O ata uma e faʻaolaina e mafai ona maua i le telefoni i le faila "Faʻafanua".

Faʻapipiʻi Pro o loʻo avanoa e avea ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, galue lelei ma e faigofie, faʻafesoʻotaʻi tagata.

Metotia 2: Faaaogaina o kulupu autu telefoni

O mea o loʻo mulimuli mai o le a lisiina ai faʻasalalauga faʻapitoa o ki i Samsung smartphones.

  • "Aiga" + "Tua"
  • O ē e maua le telefoni Samsung i le Android 2+, e fai ai se mata, e tatau ona e taofi mo ni nai sekone "Aiga" ma paʻi i le pātene "Toe foi".

    Afai e faʻamalo le ata o le ata, o le a faʻaalia se faʻamalo i totonu o le laulau faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai le manuia o le taʻaloga. Ina ia tatalaina se faʻamalama, kiliki i luga o lenei ata.

  • "Fale" + "Loka / Malosi"
  • Mo Samsung Galaxy, faʻasalalau ina ua mavae le 2015, o loʻo i ai se tuufaatasiga tasi "Aiga"+"Loka / Malosiaga".

    Kiliki faʻatasi ma a maeʻa se lua sekone o le ae faalogoina le leo o le ufiufi camera. I le taimi nei, o le a gaosia se sikolasipi ma mai le pito i luga, i le tulaga o le tulaga, o le a e vaai i se ata sikitipi.

    Afai e leʻi galue lenei paipa o kī, ona i ai lea o se isi filifiliga.

  • "Loka / Malosiaga" + "Luga Lalo"
  • O se auala lautele mo le tele o polokalama Android e mafai ona fetaui lelei mo faataitaiga e aunoa ma kulupe "Aiga". Taofi lenei faaputuga o faamau mo se lua sekone ma i le taimi nei o le a i ai se kiliki o le pueina o ata.

    E mafai ona e alu i le sikolasipi i le auala tutusa e pei ona faʻamatalaina i metotia o loʻo i luga.

I luga o lenei tuufaatasiga o kī i masini mai Samsung ua oʻo i le iʻuga.

Metotia 3: Gasegase Paʻu

O lenei avanoa mo le pueina o ata o loʻo avanoa ile Samsung Note ma S series smartphones. Ina ia mafai ai lenei mea, alu i le lisi "Faʻatonu" i le lisi "Ata Avanoa". O eseʻesega o le Android OS atonu ei ai igoa eseese, o lea afai e le oi ai lenei laina, ona e tatau lea ona e mauaina "Felauaiga" poʻo "Puleaina o Gesture".

Lisi i laina "Faʻamalamalama le lima" Faʻalu le faasee agai i le taumatau.

I le taimi nei, ina ia mafai ona ave se ata o le laupepa, swipe ma le pito o le pama mai le tasi ata o le faʻaaliga i le isi - o le ata o le a vave teuina i le mafaufau o lau telefoni.

I nei filifiliga mo le pueina o faʻamatalaga talafeagai i luga o le lau. Pau lava le mea e tatau ona e fai o le filifilia lea o le mea sili ona talafeagai mo le Samsung smartphone o loʻo maua.