Faʻailoga 0x800F081F ma le 0x800F0950 pe a faʻaeʻeina le NET Framework 3.5 i le Windows 10 - faʻapefea ona toe faaleleia

O nisi taimi pe a faʻapipiʻi le NET Framework 3.5 i le Windows 10, o se mea sese 0x800F081F poo le 0x800F0950 "E le mafai e Windows ona maua faila e manaʻomia le faia o suiga ua talosagaina" ma "Faiva e faʻaaoga suiga," ma o le tulaga e taatele ma e le faigofie i taimi uma ona iloa le mea sese .

O lenei faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina ai ni auala e faʻaleleia ai le 0x800F081F i le faʻapipiʻiina o le vaega o le NET Framework 3.5 i le Windows 10, mai le faigofie i le sili atu ona faigata. O le faʻapipiʻiina o ia lava o loʻo faʻamatalaina i totonu o se tusitusiga eseese. E faapefea ona faʻapipiʻi le .NET Framework 3.5 ma le 4.5 i le Windows 10.

Aʻo leʻi amataina, ia maitauina le mafuaʻaga o le mea sese, aemaise ile 0x800F0950, atonu e le atoatoa, faʻafesoʻotaʻi le Initaneti poʻo le polokaina o fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga a Microsoft (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te tapeina le vaavaaiga o le Windows 10). E iai foʻi nisi taimi e mafua mai i le isi vaega o mea faʻataunuʻu ma le afi (taumafai e faʻaalu sina taimi le tumau ma toe faia le faʻapipiʻi).

Faʻapipiʻiina o le NET Framework 3.5 e faʻatonutonu ai le mea sese

O le mea muamua e tatau ona e taumafai pe ae maua ni mea sese i le taimi o le faʻatulagaga o le NET Framework 3.5 i luga o le Windows 10 i le "Installing Components" o le faʻaaoga lea o le laina faʻatonu mo le faʻatulagaina o tusi.

O le filifiliga muamua e aofia ai le faʻaogaina o mea e teuina ai totonu:

  1. Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o le pule. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e amata tapena le "Poloaiga Laiti" i le sailiga i luga o le faletusi, ona kiliki lea i luga o le sailiga na maua ma filifili "Talosaga o se pule".
  2. Ulufale i le poloaiga
    DISM / Online / Enable-Feature / FeatureName: NetFx3 / All / LimitAccess
    ma lolomi Ulufale.
  3. Afai na lelei mea uma, tapuni le faʻasalaga o le poloaiga ma toe amata le komepiuta ... NET Framework5 o le a faʻapipiʻi.

Afai o lenei metotia na lipotia foi se mea sese, taumafai e faʻaaoga le faʻapipiʻi mai le tufatufaina o le polokalama.

O le ae moomia le ave ma sii le ata ISO mai le Windows 10 (i taimi uma lava i le loloto e tasi na e faʻapipiʻiina, kiliki i luga o le ata e teu ai ma filifili "Fesoʻotaʻi." Vaʻai Faʻapefea ona download le uluai Windows 10 ISO, poʻo, avanoa, faʻafesoʻotaʻi se masini komepiuta USB poʻo se puʻe faʻatasi ma Windows 10 i le komepiuta. A maea lenei mea, ia faia laasaga nei:

  1. Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o le pule.
  2. Ulufale i le poloaiga
    DISM / Online / Enable-Feature / FeatureName: NetFx3 / All / LimitAccess / Source: D:  sources  sxs
    pe a o D: o le mataitusi lea o le ata ua uʻameaina, o le pulou poʻo le taavale feʻaveaʻi ma le Windows 10 (i laʻu faʻataʻitaʻiga le mataitusi J).
  3. Afai na manuia le poloaiga, toe toe faʻaaoga le komepiuta.

I le tulaga maualuga, o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i luga o le a fesoasoani i le foia o le faafitauli ma o le mea sese 0x800F081F poo le 0x800F0950 o le a tumau.

Faʻasaʻoina o mea sese 0x800F081F ma le 0x800F0950 i le faatonu resitala

O lenei metotia e mafai ona aoga pe a faʻapipiʻi le NET Framework 3.5 i luga o le komipiuta, i le mea e faʻaogaina ai le sapalai mo faʻafouga.

  1. Faasolo i luga o le piano le Win + R i luga o le piano, ulufale regedit ma lolomi Enter (Win o le ki ma le logo a le Windows). O le a tatala le faatonu o le resitala.
  2. I le faatonu resitala, alu i le vaega
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Policies  Microsoft  Windows  WindowsUpdate  AU
    Afai e leai se vaega faapena, fatuina.
  3. Suia le tau o le parakalafa e igoa ia UseWUServer i le 0, tapuni le faatonu o le resitala ma toe amata le komepiuta.
  4. Taumafai i le faʻapipiʻiina e ala i le "Liliu ma tape vaega o le Windows."

Afai na fesoasoani le metotia faʻatulagaina, a maeʻa ona faʻapipiʻi le vaega, e tatau ona suia le taua i le mea muamua (pe afai ei ai lona taua 1).

Faamatalaga faaopoopo

O nisi faʻamatalaga faaopoopo e mafai ona aoga i le faʻamatalaga o mea sese pe a faʻaeʻeina le NET Framework 3.5:

  • E i ai le aoga i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft mo le foia o faafitauli i le faʻapipiʻiina o le .Net Framework, e maua i le http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135. E le mafai ona ou faʻamasino lona aoga, e masani lava ona faʻamaonia le mea sese ao le i faaaogaina.
  • Talu ai o le mea sese i le fesili ua i ai le tuusao i luga o le mafai ona faafesootai le Windows Update, afai ua e le atoatoa pe ua poloka, taumafai e toe mafai. I luga foi o le nofoaga aloaia //support.microsoft.com/ru-ru/help/10164/fix-windows-update-errors meafaigaluega avanoa mo le laveaʻiina aunoa o le nofoaga faafou.

O le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft se offline offline .NET Framework 3.5, ae mo lomiga muamua o le OS. I le Windows 10, e faigofie lava ona tuʻuina le vaega, ma afai e leai se Initaneti, e lipotia se mea sese 0x800F0950. Faʻafeiloaʻi itulau: //www.microsoft.com/en-RU/download/confirmation.aspx?id=25150