Iloilo pe o le kata vitio e lagolagoina le DirectX 11


O le masaniga o le faʻatinoina o taʻaloga ma polokalame faʻaaoga i 3D ataata e faʻaalia ai le maua o le lomiga lata mai o faletusi DirectX ua faʻaogaina i totonu o le polokalama. I le taimi lava lea e tasi, e le mafai ona faʻaaogaina atoa galuega a le vaega e aunoa ma le lagolago a le 'eletise o nei lomiga. I le tusiga o aso nei, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le auala e iloa ai pe o lagolagoina e le kata faʻataʻitaʻi le DirectX 11 po o le fou.

DX11 fesoasoani vitio

O auala nei e tutusa ma fesoasoani e mafai ai ona fuafua le toe fetuunaiga o faletusi lagolagoina e se kata vitio. O le eseesega, o le mataupu muamua lea tatou te maua ai faʻamatalaga amata i le tulaga o le filifilia o le GPU, ma i le lona lua - ua faʻapipiʻi le faila i le komepiuta.

Metotia 1: Initaneti

O se tasi o auala e mafai ma masani ona folasia o le sailia lea o faʻamatalaga i luga o upega tafaʻilagi o fale tekonolosi komepiuta poʻo i le Yandex Market. E le o le auala saʻo lea, e pei ona masani ona fenumiai e faleoloa oloa uiga o le oloa, lea e taitaiseseina ai i tatou. O faʻamatalaga uma o faʻamatalaga o loʻo i luga o itulau aloaia o tagata gaosi vili ata.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona iloa uiga o le kata vitio

  1. Kata mai NVIDIA.
    • O le mauaina o faʻamatalaga e uiga i faʻamaufaʻailoga o ata faʻataʻitaʻi mai le "lanu meamata" e faigofie lava pe a mafai: na o le ulufale i le igoa o le kata i le iniseti suʻesuʻe ma tatala le itulau i le upega tafaʻilagi a le NVIDIA. O faʻamatalaga e uiga i le 'upega tafaʻilagi ma le telefoni feaveaʻi o loʻo sailia i le auala lava lea

    • O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Faʻamatalaga" ma maua le parakalafa "Microsoft DirectX".

  2. AMD kata vitio.

    O le "mumu" le tulaga e sili atu ona faigata.

    • Ina ia suʻe i le Yandex, e te manaʻomia le faʻaopoopoga o se faʻapuupuuga i le fesili "AMD" ma alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa.

    • Ona e manaʻomia lea e taʻalo le itulau i lalo ma alu i le faasologa tutusa o kata i le laulau. O iinei i le laina "Lagolago mo fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi", ma o le faʻamatalaga talafeagai lea.

  3. AMD card video telefoni.
    Faʻamaumauga i luga o mea faʻaogafoni feaveaʻi Radeon, e faʻaaoga ai masini suʻesuʻe, e maua ai se mea faigata. Lalo o se sootaga i se itulau ma se lisi o oloa.

    AMD Mobile Video Card Faamatalaga Faʻamatalaga Itulau

    • I lenei laulau, e manaʻomia lou suʻeina o se laina ma le igoa o le kata vitio ma mulimuli i le sootaga e suesue ai i le numera.

    • I le isi itulau, i le poloka "Lagolago API", tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le lagolago a le DirectX.

  4. Faʻatulagaina ata faʻataʻitaʻi AMD.
    O le laulau tutusa e maua mo le faʻaogaina o ata "mumu". O ituaiga uma o APU hybride o loʻo tuʻuina atu iinei, o lea e sili ai ona faʻaaoga se faamama ma filifili lau ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "Komepiuta" (komepiuta) poʻo "Papamaa" (komepiuta komepiuta).

    AMD Hybrid Processor List

  5. Intel Integrated Cores.

    I luga o le 'upega tafaʻilagi a le Intel e mafai ona e maua ai se faʻamatalaga e uiga i oloa, e oʻo lava ile sili ona leva O le itulau lenei o loʻo i ai se lisi atoa o faʻataʻitaʻiga lanu moana lanu moana:

    Intel Embedded Ataata Mataʻituina Itulau

    Mo faʻamatalaga, ia naʻo le tatalaina o le lisi i le igoa o le gaosiga o le gaosiga.

    O faʻamaumauga API e faʻasolo i tua, o lona uiga, afai o loʻo i ai le lagolago mo le DX12, o le a lelei mea uma o afifi tuai.

Metotia 2: masini komepiuta

Ina ia iloa po o le a le lomiga o le API o le vitio vitio ua faʻapipiʻiina i le komepiuta, o le polokalama free GPU-Z e sili ona lelei. I le faamalama amata, i le fanua ma le igoa "Tautinoga DirectX", faʻamaonia le maualuga o le mafai o faletusi lagolagoina e le GPU.

Aotelega, e mafai ona tatou fai atu mea nei: e sili atu ona maua uma faʻamatalaga e uiga i oloa mai faʻamatalaga aloaia, aua o loʻo aofia ai faʻamaumauga e sili ona talitonuina i luga o faʻataʻitaʻiga ma uiga o kata vitio. O le mea moni, e mafai ona e faafaigofieina lau galuega ma talitonu i le faleoloa, ae i lenei tulaga e ono iai ni mea e le fiafia ai i le tulaga le mafai ona lafoaia lau taaloga e fiafia i ai ona o le leai o se lagolago mo API DirectX talafeagai.