Expull Tornado Smartphone Firmware

Explay smartphones e salalau lautele i le va o tagata mai Rusia. O se tasi o mea sili ona faamanuiaina o le gaosi oloa o le ata Tornado. O mea o loo taua i lalo e talanoaina ai avanoa mo le puleaina o le polokalama o lenei telefoni, o lona uiga, faafouina ma toe faʻaleleia le OS, toe faʻaleleia masini ina ua mavae le faʻalavelave a le Android, ma suia le faiga aloaia o le masini i masini masani.

O le Tornado o se tau e le taugofie ma le ogatotonu o tulaga taualoa faʻapitoa ma ona lava "mimilo" -o le i ai o ni poloka se tolu SIM-card. O lenei mea e mafai ai e le telefoni ona avea ma se kamupani lelei tele mo le tagata faʻaonapo nei. Ae le gata o vaega o masini e mafai ai ona gaoioi lemu le masini Android, o le vaega telefoni feaveaʻi se vaega taua. O iinei, o le aufaigaluega a Explay Tornado o loʻo i ai se filifiliga o le faʻaogaina o le tino (ofisa / aganuʻu), lea, i le isi itu, o le filifiliga o auala e faʻapipiʻi ai Android.

O le masini a le tagata lava ia e faʻamaonia i lona lava tulaga lamatia ma faʻalavelave. O le matafaioi mo aʻafiaga le lelei i le tulaga o lo latou tupuga e taʻoto atoa lava i le tagata na faʻaaogaina le firmware ma faʻatonuga faʻatatau!

Sauniuniga

Aʻo leʻi faʻamalo le masini, e tatau ona e saunia lelei. E tutusa foi le faaaogaina i le komepiuta lea o le a faʻaaogaina e fai ma meafaigaluega mo le faʻaogaina. E tusa lava pe faʻamaonia le firmware e aunoa ma le faʻaaogaina o se PC, ma o nisi auala e le faʻatagaina e mafai ai, faʻapipiʻi avetaavale ma le faʻasologa o faʻasalalauga muamua. I le tele o tulaga, o lenei faiga o le a mafai ai e oe ona faigofie ona toe faʻafoisia galuega faatino a Explay Tornado i tulaga o tulaga e leʻi mafaufauina.

Avetaavale

O lea la, o le mea muamua e tatau ona faia i luga o le auala e lelei ai le faʻapipiʻiina o Explay Tornado faʻatasi ai ma le masini e manaʻomia, faʻapea foʻi ma le faʻafoʻisia o le vaega telefoni o le masini, o loʻo faʻapipiʻi avetaavale. I se tulaga lautele, o lenei faiga mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia e le ese mai i mea na faia aʻo galulue ma isi masini Android e faʻavae i luga o le faʻamaumauga a le Mediatek. O faatonuga talafeagai e mafai ona maua i le mea o loʻo i lalo i le sootaga o loʻo i lalo, o le a manaʻomia ni vaega. "Faʻapipiʻi Avetaʻavale ADB" ma "Faʻapipiʻi masini VCOM mo masini Mediatek":

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

O faʻamaumauga o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga a Explay Tornado avetaʻavale, lea na faʻaaogaina i taimi o manipulations e manaʻomia e fatu ai lenei tusiga, o loʻo avanoa i:

Tikiai avetaʻavale mo masini atamai smart Explay Tornado

A maeʻa ona faʻatulaga le masini ma avetaavale, o le a le o se nofoaga e siaki ai a latou faatinoga:

  1. O le vaega tele "autu" o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai Android i le Tornado Expo o le avetaʻavale "Faʻaleleia le USB VCOM Port". Ina ia mautinoa ua faʻaaoga le vaega, tape le telefoni, tatala Task Manager Windows ma faʻafesoʻotaʻi le USB USB ua fesoʻotaʻi atu i le pusa PC i le fesoʻotaʻiga o le Explay Tornado. O se taunuuga, mo ni nai sekone i "Dispatcher" masini e tatau ona iloa "Mediatek PreLoader USB VCOM (Android)".

  2. Avetaavale mo le mode "Debugs i YUSB". Liliu le masini, faʻaagaoioi le faʻapipiʻi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

    A maeʻa ona faʻaoga le telefoni i le PC ile "Pule Sili" masini e tatau ona aliali "Android ADB Interface".

Mea faigaluega i meafaigaluega

I le toetoe lava o tulaga uma, ma le faalavelave tele i le polokalama a Explay Tornado, o le a e manaʻomia se mea lauiloa masani e fausia mo le faʻaogaina o le masini ma le masini komepiuta o se MTK, le SP Flash Tool. O se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le lomiga aupito lata mai o le meafaigaluega, lea e fegalegaleai lelei ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o loʻo i totonu o le tusiga toe iloilo i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Aʻo leʻi faʻaauau faatonuga i lalo, e fautuaina oe ia faamasani oe lava i le tulaga aoao o taualumaga na faia e ala i le Flash Tool, i le suesueina o le mataupu:

Lesona: Faʻamamaina o masini Android e faʻavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Ruta tatau

O le tele o avanoa i le masini o loʻo fesiligia e mafai ona maua i ni auala eseese. I le faʻaopoopoga, o aʻa-aia tatau e faʻapipiʻiina i le tele o faʻamaumauga masani mo le masini. Afai ei ai sau sini ma manaʻomia le aʻafia o Explay Tornado, lea o loʻo taʻavale i lalo o le Android, e mafai ona e faʻaaoga se tasi o talosaga: KingROOT, Kingo Root poʻo le Root Genius.

O le filifiliga o mea e le o se mea taua, ma o faatonuga mo le galue ma se mea faigaluega faapitoa e mafai ona maua i lesona i luga o sootaga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Maua aʻa faʻatasi ma KingROOT mo le PC
Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root
Faʻafefea ona maua aʻa-aia tatau i le Android e ala i le polokalame Root Genius

Lagolago

O le mea moni, o le fatuina o se kopi kopi o faʻamatalaga e faʻaaogaina o se laasaga talafeagai ao leʻi toe faʻafouina le masini faʻaogaina i luga o soʻo se masini Android. O se ituaiga lautele o auala faʻasolosolo aʻo leʻi faʻamalamalamaina e talafeagai i le Tornado Expo, ma o nisi oi latou o loʻo faʻamatalaina i se tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi:

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

I le avea ai ma fautuaga, ua tuʻuina atu e fatuina se faʻaaogaina o mafaufauga o mafaufauga o Explay Tornado ma na o le taimi lava e amata ai i se tulaga ogaoga i lana polokalame. Mo lea toe inisiuaina, o le a e manaʻomia le SP FlashTool o loʻo faʻamatalaina i luga, o le faʻasalalauina o le faila o le firmware aloaia (e mafai ona e suʻeina e ala i le fesoʻotaʻiga i le faʻamatalaga o le faʻatulagaina o le Android Numera 1 i lalo i le tusiga), faʻapea foʻi ma le faʻatonuga:

Faitau atili: Fausia se kopi atoa o le firmware o le MTK masini e faʻaaoga ai SP FlashTool

I se tulaga ese, e tatau ona matauina le taua o le mauaina muamua o le vaega o le tausiga "NVRAM" aʻo leʻi faʻasalalau i le polokalama o le telefoni feaveaʻi. O lenei vaega o le manatua e teuina ai faʻamatalaga e uiga i IMEI ma isi faʻamaumauga, a aunoa ma lea e le mafai ona faʻamautinoa le televave o fesoʻotaiga. Talu ai o le faʻataʻitaʻiga e iloiloina e tusa ai ma kata a SIM e le o se tulaga masani (e tolu pepa malo), o le lapisi "NVRAM" Aʻo leʻi emoina e tatau ona e laveaʻi!

I le maea ai ona faia se faʻamaumauga atoa o le faʻaoga e faʻaaoga ai le metotia Flash o loʻo ofoina atu i luga "NVRAM" o le a faʻaolaina i luga o le PC disk, ae afai o nisi mafuaaga e le i faia se faʻamaumauga o le polokalama atoa, e mafai ona e faʻaogaina le metotia nei - faʻaaogaina se tusiga "NVRAM_backup_restore_MT6582".

Faʻafou NVRAM faʻavae ma toe faʻaleleia mea aoga i le Explay Tornado

O le metotia e manaʻomia ai muamua le mauaina o avanoa Superuser i le masini!

  1. Aveese le faʻamaumauga mai le fesoʻotaʻiga i luga i totonu o se isi tusi ma faʻafesoʻotaʻi le Tornado Expo faʻatasi ai ma le gaioiga "Faʻataʻotoga i le YUSB" ma le aʻafiaga aʻa-aia tatau i le komepiuta.
  2. Sue le faila faila "NVRAM_backup.bat".
  3. O loʻo matou faʻatali mo le tusiga e fai lana galuega ma faʻasaoina faʻamatalaga i totonu o le tusi. "NVRAM_backup_restore_MT6582".
  4. O le faila o le igoa o le faila o loʻo maua "nvram.img". Mo le teuina, e manaʻomia le kopiina i se nofoaga saogalemu.
  5. Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi le faʻatinoina o kata SIM i le lumanaʻi, faʻaaoga se faila faila "NVRAM_restore.bat".

Faamaumauga

O le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le OS OS i Explay Tornado pe a uma ona maeʻa maeʻa sauniuni, o se auala faigofie ma e fai sina taimi puupuu. Na o oe e tatau ona e mulimuli i faatonuga ma suʻesuʻe saʻo le uluai setete o le telefoni, faʻapea foi ma le filifilia o le auala e faʻatonutonu ai manipulations e tusa ai ma le mea e manaʻo ai.

Metotia 1: Faʻamaumauga faʻapitoa mai le PC, "faʻapipiʻi"

O le SP Flash Tool ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta a le tagata faitau ao faagasolo taualumaga sauniuni o loʻo faʻamatalaina i luga ua mafai ai ona faʻatusalia toetoe lava soʻo se togafiti faʻatasi ma le polokalama o le Tornado system. O nei mea e aofia ai le toe faʻaleleia, toe faʻafouina poʻo le toe taʻavaleina o le pepa, faʻapea foʻi ma le toe faʻafoʻiina o le Android. Ae o lenei mea e naʻo le fonotaga aloaia a le OS na tuʻuina mai e le kamupanī mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia.

A o faagasolo le soifuaga o le masini, e na o le tolu lomiga o le polokalama faakomepiuta aloaia na faamatuu atu - v1.0, v1.01, v1.02. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaaoga ai le pusa fou faʻamalama. 1.02lea e mafai ona sii mai mai le fesoʻotaʻiga:

Faʻamau le firmware aloaia mo Explay Tornado

Faʻamaumauga faʻamaonia / faʻafouina

I le mea e tupu ai le telefoni i le Android ma e masani lava ona galue i masani, ma o se taunuuga o le firmware, e manao le tagata e toe faʻaleleia le ofisa aloaia pe toe faʻafouina i le lomiga fou, e fautuaina e toe faʻaaoga faatonuga nei mo le faʻapipiʻiina o le OS na tuʻuina atu e le gaosiga.

  1. Ave ese le afifi na mauaina ma le sootaga i luga ma ata o le ofisa aloaia i totonu o se isi pusa.
  2. Faʻasaʻo le Lulapalala ma faʻamaonia le auala o le polokalama i le faʻasalalau faila "MT6582_Android_scatter.txt"o loʻo i totonu o le tusi faʻatasi ma vaega o polokalama komepiuta. Pātene "filifili" i le taumatau o le fanua "Faʻasalaga Faʻasalalau" - faila faila i le matala tatala "Saili" - faʻamaoniga e ala i le faʻaulu "Tatala".
  3. E aunoa ma le suia o le tulaga faaletonu faaletonu "Sau na o le" i luga o so o se isi pologa tulei "Download". O le pule i le mata o le Flash Tool window o le a le aoga sei vagana ai le kene. "Taofi".
  4. Ua maeʻa le tapeina o le cable cable Explay e fesoʻotaʻi atu i le uaea USB o le komepiuta. O le faagasologa o le fesiitaiga o faamatalaga i le telefoni e amataina lava ma e tumau mo le tusa ma le 3 minute.

    E leai se tulaga e tatau ona faalavelave le taualumaga!

  5. I le maea ai o le fesiitaiga o vaega telefoni feaveaʻi i le telefoni, o le a faʻaalia se faamalama "Tatalo OK". Ave ese le uaea mai le masini ma amata le telefoni atamai e ala i le kilikiina o le ki "Meaai".
  6. O le faʻamuamua ina ua maeʻa palakalafa muamua o faatonuga o le a tumau le umi nai lo le masani (o le masini o le a "tautau" mo sina taimi i luga o le faʻa), o se tulaga masani lea.
  7. A maeʻa le amataina o le toe faʻafouina / faʻafouina o vaega o komipiuta, o le a matou vaʻavaʻai i le amataga o le mataʻitusi o le Android version faʻatasi ai ma le tomai e filifili ai se gagana, ona sosoo ai lea ma isi auala masani.
  8. A maeʻa le uluai seti, ua saunia le atamai mo le faʻaaogaina!

Faʻaolaina

Ona o faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, - o mea sese na tutupu i le taimi o le toe faʻaleleia o le OS, mea matino tetele ma faʻaletonu o le komepiuta, ma isi. e iai se tulaga e ono tupu pe a le tumau le Tornado i le faiga masani, tali atu i le ki o le ki, e le o iloa e le komepiuta, ma isi.

Afai tatou te vaʻavaʻaia mea faʻaletonu o le masini, o le firmware e faʻamalo mai i le kilivale flash USB o le a mafai ona fesoasoani i se tulaga faʻapitoa i se metotia mautinoa, e le masani ai.

O le taotoga muamua lea e tatau ona e taumafai e fai pe afai ua liliu atu le Explay Tornado i se "piliki" o le "standard" firmware via Flashtool. E na o le mataupu pe afai e le maua mai e lenei faʻataʻitaʻiga iuga, faʻaauau le faʻatinoina o faatonuga nei!

  1. Tikia ma tatala le firmware aloaia. Faʻasaʻo SP Flashtool, faʻaopoopo le faila.
  2. Filifili se ala mai le lisi pa'ū. "Faʻaleleia faʻamalosi" e faʻafeiloaʻi ai faʻamaumauga i le mafaufau ma muaʻi faatulagaina o vaega taʻitasi.
  3. Push button "Download".
  4. Aveese le maa mai le telefoni ma faʻafesoʻotaʻi i le PC i se tasi o auala nei:

    • Ave le taavale a le Explay Tornado e aunoa ma le pati, taomi ma uu le faamau "Mana", faʻafesoʻotaʻi le USB USB ua fesoʻotaʻi i le PC. I le taimi lava e iloa ai e le komepiuta le masini (fai se leo e faʻafesoʻotaʻi se masini fou), faʻasaʻo "Mana" ma faʻaeʻe loa le pusa i le nofoaga;
    • Pe Matou te taʻalo ma taofi uma ki i luga o se telefoni e aunoa ma se pati, faʻatasi ai ma le fesoasoani, i le masani masani, e pulea le volume, ma ao taofiofi i lalo, matou te faʻafesoʻotaʻi le USB cable.
  5. A maeʻa ona faʻaogaina se tasi o metotia o loʻo i luga, e tatau ona amata le faagasologa o le faʻamamāina, ona faʻasolo lea o le mafaufauga o le masini. O lenei mea o le a vave ona taʻavale i lanu lanu i le alualu i luma Flashstool, ona faʻatumu ai lea o le samasama mulimuli.
  6. Le isi e tatau ona faʻatali mo le faʻaalia o se faamalama faʻamaonia le manuia o le taotoga - "Tatalo OK". E mafai ona motusia le masini mai le PC.
  7. Matou te setiina i le mea o loʻo i ai poʻo le "faʻafefe" le puʻupuʻu ma faʻalauiloa le telefoni i le uuina o le ki "Meaai".
  8. E pei ona i ai i le tulaga o le "faatulagaga" mo le toe faʻaleleia o le OS, o le uluai lafoaʻiga o le masini e mafai ona umi se taimi. E tumau pea na o le faatali mo le laufefe fiafia ma fuafua ai itu autu o Android.

Metotia 2: Faigamalo e le aloaia

O le lomiga aupito lata mai o Android, lea o loʻo galue ai le Tornado Opera e mafua mai i le faʻapipiʻiina o le faatulagaga aloaia 1.02, o 4.4.2. O le tele o tagata e umia le faʻataʻitaʻiga e fesiligia o lo oi ai se manaʻoga ia maua se polokalama fou fou a le telefoni i luga o latou telefoni nai lo le KitKat ua le maua, poʻo le faʻaaogaina o nisi o faaletonu o le OS, tuʻuina atu se maualuga maualuga o le saoasaoa o le masini, maua se fesoʻotaʻiga faʻaonapo nei o le masini polokalama, ma isi. O le fofo o ia mataupu e mafai ona avea ma le faapipiiina o fausiaina masani.

E ui i le tele o le tele o faiga e le aloaia e faʻaaogaina i le Explay Tornado ma e maua i luga o le Initaneti, e tatau ona maitauina e faigata tele ona maua se fofo lelei ma le le atoatoa. O le toe taui o le toatele o le le lava lea o le faʻatinoga o le kata lona tolu. Afai o sea "leiloa" e taliaina e le tagata faʻaaoga, e mafai ona e mafaufau e uiga i le fesuiaiga i aganuʻu.

O le faʻatonuga lenei e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi toetoe o soʻo se OS faʻalelei i le faʻataʻitaʻiga i le fesili. O le faʻatinoga lava ia o loʻo faia i ni laasaga se lua.

Laasaga 1: Toe Faʻaleleia Faʻamaumauga

O le auala o le faʻapipiʻiina o faiga lē faʻatagaina i le tele o masini Android e aofia ai le faʻaaogaina o se suiga faʻafouina o le siosiomaga - toe faʻaleleia aganuʻu. O le aufaigaluega a Explay Tornado o loʻo i ai se filifiliga iinei - o le lua o laʻau e sili ona lauiloa o loʻo faʻaogaina i le masini - ClockworkMod Recovery (CWM) ma TeamWin Recovery (TWRP), o latou ata e mafai ona maua mai le sootaga i lalo. I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le TWRP o loʻo faʻaaogaina e avea o se tali sili atu ona aoga ma lauiloa, ae o le tagata e fiafia i le CWM e mafai foi ona faʻaaogaina.

Tikiake CWM ma le TWRP toe faʻaleleia aganuʻu mo le Explay Tornado

  1. Matou te faʻatino muamua vaega muamua e lua o faʻatonuga faʻapipiʻi mo le OS aloaia e faʻaaoga ai le metotia masani (Metotia 1 o loʻo i luga i le tusiga), o lona uiga, taʻavale SP Flashtool, faʻaopoopo se faila faʻasesega mai le faila o ata faʻapipiʻi i le talosaga.
  2. Aveese faailoga mai siaki-siaki uma e lata i le faaigoaina o vaega o le manatuaina o le masini, tuu se faailoga i se isi itu "Toe faʻaleleia".
  3. Faalua faalua i luga o le ala o le ata o le siosiomaga toe faaleleia i totonu o le fanua "Nofoaga". I le isi itu, i le Matalama Matala e tatala ai, faʻamalamalama le auala na faʻasaoina ai le ata na sii mai ai le faʻaleleia masani, kiliki "Tatala".
  4. Toto "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le Explay Tornado i le setete i le PC.
  5. O le faʻafeiloaʻiina o le ata o le siosiomaga faʻaleleia o le a amata otometi ma o le a faʻaalia le faamalama "Tatalo OK".
  6. Ave ese le uaea mai le masini ma tamoe i le toe faʻaleleia. Mo le faʻaleleia atili o le siosiomaga o le toe faʻaleleia, faʻaaoga le kulupu autu "Volume +" ma "Meaai"Fesoasoani i luga o le faʻaaogaina o le telefoni seia oʻo i luga o le lau.

Mo le faʻamafanafanaga i le faagasologa o le toe faʻaleleia, filifili le atinaʻe gagana Rusia. E le gata i lea, a maeʻa le faʻavae muamua, e tatau ona e faʻagaoioia le ki "Faataga le Suiga" i luga o le laupepa autu TWRP.

Laasaga 2: Faʻatulaga se OS le faʻatagaina

A maeʻa le faʻalauteleina o le toe faʻaalia i Explay Tornado, o le faʻatulagaga o firmwares faʻapitoa e faia e aunoa ma ni faafitauli - e mafai ona e suia ni fofo eseese mo le isi i le sailiga o le mea aupito sili i lou lava malamalamaaga i polokalama polokalama. O le galulue faatasi ma le TWRP o se faiga faigofie ma e mafai ona faʻatinoina i se tulaga faʻaogaina, ae peitaʻi, afai o se uluaʻi masani lea ma le siosiomaga, e fautuaina e suʻesuʻe le mea o loʻo i lalo i le fesoʻotaʻiga i lalo, ona fai lea e mulimuli i faatonuga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android e ala i le TWRP

E pei o le aganuʻu mo le Expo Tornado, e pei ona taʻua i luga, e tele naua mea e ofoina atu mai le romodels mo le faʻataʻitaʻiga. E ala i le lauiloa, faʻapea foi ma le faʻatinoga ma le mautu pe a galue i luga o le telefoni o loʻo fesiligia, o se tasi o nofoaga muamua o loʻo nofoia e le atigi MIUI.

Vaʻai foi: Filifilia le firmware MIUI

Faʻauta MIUI 8, faʻapipiʻi i la matou masini e se taʻalo lauiloa. miui.su. E mafai ona e siiina le pusa na faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo mai le ofisa aloaia o le MIUI Rusia pe ala mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻafouina le firmware MIUI mo le telefoni a Explay Tornado

  1. Matou te tuʻuina le faila-faila i le firmware i le aʻa o le kalama komiti na faʻapipiʻiina i le Explay Tornado.

  2. Toe amata i le TWRP ma faia se faʻamaumauga o vaega uma o le telefoni.

    E tatau ona teu le kopi kopi i luga o se masini e teu ai mea e teu ai, talu mai laasaga mulimuli ane o le a faʻaumatia faʻamatalaga i le lotoifale! O lea, tatou te mulimuli i le ala:

    • "Kopi o tuatusi" - "Filifiliga o mafaufauga" - "Micro SDCard" - "Lelei".

    • Ma le isi, tatou te makaina uma vaega o loʻo teuina, faʻamalosi "Swipe ia amata" ma faatali mo le faamaeaina o le taualumaga. A maeʻa le savali "Faʻatoʻa maeʻa" tulei "Aiga".

  3. Matou te faʻamamāina vaega uma e manatuaina sei vagana ai Micro SDCard mai faʻamatalaga o loʻo aofia ai:
    • Filifili "Faamama" - "Faʻatamaina e le au poto" - faailoga vaega uma sei vagana ai le kata o le mafaufau;
    • Matou te fesuiaʻi "Swipe mo le faamamaina" ma faʻatali seia maeʻa le faʻasalalauga. Toe foʻi i le lisi autu TWRP.

  4. Alu i le vaega "Faaputuga", i le lisi o vaega mo le faʻatulaga, seti le pusa siaki "faiga" ma tulei le faamau "Aiga".

  5. Sa i ai moni lava le laasaga mulimuli - o le faʻatulagaga tuusaʻo o le OS:

    • Filifili "Faʻatulagaga"Matou te mauaina le pusa zip-kopi na uma ona kopiina i luga o le kata, fai i le faila faila.
    • Faʻasagaga "Swipe mo le firmware" ma faʻatali mo vaega fou o komipiuta e teuina i le manatuaina o le Explay Tornado.

  6. A maeʻa ona faʻaalia le faʻaaliga "Manuia" i le pito i luga o le mata o le toe faaleleia, kiliki "Toe faʻafouina i le faiga" ma faʻatali mo le ata faʻafeiloaʻi e utaina le OS masani, ona lisi ai lea o gagana faʻaoga avanoa. O le a umi se taimi e faʻatali ai - e mafai e le logo faʻasolosolo ona "faʻamalo" mo le tusa ma le 10-15 minute.

  7. I le mautu o tulaga autu, e mafai ona e alu i le suʻesuʻega o galuega faatino a le Android-shell,

    e tele avanoa fou!

Способ 3: Установка Android без ПК

O le toʻatele o tagata e faʻaaoga le Android smartphones e fiafia e faʻamalamalamaina a latou masini e aunoa ma le faʻaaogaina o le komepiuta e fai ma meafaigaluega mo le faʻaogaina. I le tulaga o le Expo Tornado, o lenei metotia e talafeagai, ae mafai ona fautuaina i tagata faʻapitoa oe ua i ai nisi o poto masani ma e toʻa ia latou taga.

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga o le metotia, matou te faʻapipiʻiina se atigi fausaga faʻaleleia i le Explay Tornado AOKP MMFaʻavae i le Android 6.0. I se tulaga aoao, o le fuafuaga ua fuafuaina e mafai ona faamatalaina e vave, sologa lelei ma mautu, ua faaauupegaina i auaunaga Google ma ua talafeagai mo le faaaogaina i aso taitasi. Le lelei: lua (nai lo le tolu) o SIM-card functioning, VPN non-working and a 2G / 3G switch.

  1. Sau mai le fesoʻotaʻiga i lalo o le faila zip i le AOKP ma le ata o le TWRP.

    Faʻamau faʻamalosi masani masani e faavae ile Android 6.0 ma se image TWRP mo Explay Tornado

    Matou te tuʻuina atu i latou i aʻa o le masini microSD.

  2. Matou te maua i le Tornado Expo, aʻa-aia tatau e aunoa ma le faʻaaogaina o se komepiuta. Mo lenei:
    • Alu i le site kingroot.net ma download le meafaigaluega e maua ai avanoa o le superuser - button "Download APK mo le Android";

    • Faʻasala le faila apk na maua. A faʻaalia se faamalama faʻamatalaga "Faʻamauina le faʻapipiʻiina"tulei "Faʻatonu" ma seti le pusa siaki "Punaoa le iloa";
    • Faʻamau KingRoot, faʻamaonia talosaga uma;

    • A maeʻa le faʻapipiʻi, faʻalauiloa le meafaigaluega, tusi i luga le faʻamatalaga o galuega seia oʻo ina aliali le mata ma le ki "Taumafai"tuleia;

    • O le faatalitali mo le faaiuga o le siakiina o le telefoni, kiliki le faamau "Taumafai aʻa". E le gata i lea tatou te faʻatali aʻo faʻatinoina e le TupuRut le faʻaogaina tatau mo le mauaina o avanoa faʻapitoa;

    • Ua maua le auala, ae fautuaina e toe amata le Explay Tornado ae leʻi toe faia se gaioiga.
  3. Faʻamuta le TWRP. Ina ia faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga i le toe faʻaleleia o aganuʻu e aunoa ma le faʻaaogaina o se PC, o le a faʻaaogaina se polokalama Android Fiafia:

    • Maua le Flashback e ala i le faʻafesoʻotaʻi le Google Play Store:

      Faʻasaʻo le Flashify mai le Google Play Store

    • Matou te lafoaia le meafaigaluega, faʻamaonia le iloa o mea lamatia, tuʻuina atu le mea e aʻafia ai aia tatau;
    • Kiliki i le mea "Ata toe faafoi" i le vaega "Flash". Ona sosoo ai lea ma le tap "Filifili se faila"ona "Tagata sailiili faila";

    • Tatala le tusi "sdcard" ma faʻamaoti le ata o le fulu "TWRP_3.0_Tornado.img".

      Agavale e kiliki "YUP!" I totonu o le faʻamalama o le talosaga, o le a amata ona faʻatulagaina le siosiomaga faʻafouina o le toe faʻaleleia i le masini. A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia se faʻamaoniga i le mea e te manaʻo e tapuni ai "FAUFUA I LE TAIMI".

  4. O le faia o laasaga o loʻo i luga o le a toe amataina le Taua a le Tornado i le faʻaleleia o le TWRP toe faʻaleleia. I le isi itu, matou te faia tonu le laasaga o faatonuga mo le faʻapipiʻi saʻoina o le MIUI i le pito i luga i le tusiga, e amata mai i le mataʻitusi 2. Sei o tatou fai faapuupuu, o laasaga e pei ona taua i lalo:
    • Lagolago;
    • Faʻamamaina vaega;
    • Faʻapipiʻiina o se pusa zip faatasi ai ma aga masani.

  5. A maeʻa le faʻapipiʻi, matou te toe faʻafou i le OS masani,

    matou setiina tulaga

    matou talisapaia faamanuiaga o AOKP MM!

A maeʻa le suʻesuʻeina o mea o loʻo i luga, e mafai ona e mautinoa o le faʻaolaina o le Smartphone Tornado telefoni feaveaʻi e le faigata tele pe a foliga mai o se amataga. O le mea sili ona taua o le mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga, faʻaaoga meafaigaluega mautu, ma, masalo, o le mea autu o le siiina lea o faila mai punaoa faʻalagolago. Failautusi manuia!