Auala e fesiitai ai se laulau mai le Microsoft Excel i le Upu

E masani ona feagai tagata faʻapipiʻi ma le manaʻoga e suʻe se avetaʻavale patino. I le tulaga o le HP 635, e mafai ona faia lenei faiga i ni auala eseese.

Faʻapipiʻi avetaavale mo HP 635

E mafai ona e maua ni auala aoga mo le faʻapipiʻiina o le masini faʻapitoa. O mea autu e talanoaina auiliili i lalo.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi a le gaosi oloa

Muamua lava, mafaufau i le filifiliga na tuʻuina atu e le kamupanī komepiuta. E aofia ai le faʻatatau i le punaoa aloaia mo le sailia o le polokalama faʻapitoa. Mo lenei:

  1. Tatala le uepisaite HP.
  2. Suʻe se vaega i le pito i luga o le itulau autu. "Lagolago". Tuu le mala i luga ma luga o le lisi e amata, filifili "Polokalame ma avetaavale".
  3. I luga o le itulau fou o loʻo i ai se avanoa e ulufale ai i se sailiga sailiili lea e tatau ona taina le igoa o meafaigaluega -
    HP 635- ma taomi le faamau "Saili".
  4. O se itulau e iai faʻamatalaga e uiga i le masini ma avetaavale o loʻo avanoa i ai o le a tatalaina. Aʻo leʻi amataina le suʻeina, atonu e manaʻomia lou fuafuaina o le OS, pe a fai e leʻi tupu fua lenei mea.
  5. Ina ia maua le avetaʻavale e manaʻomia, kiliki i luga le faʻamaufaʻailoga sili atu ile itu ma kiliki "Download". O le sii mai o le faila e amata o le a amata ma, e tusa ai ma le polokalama, faʻatonu.

Metotia 2: Faʻamaumauga aloaia

Afai e te fuafua e faʻafouina le tele o avetaʻavale i le taimi e tasi, ona tuʻuina saʻo lea o ia taʻitasi, e mafai ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa. O le upega tafaʻilagi HP o loʻo i ai se polokalame mo lenei:

  1. Ina ia faʻapipiʻi le masini komepiuta, tatala lana itulau ma kiliki "Download le Fesoasoani Lagolago HP".
  2. A maeʻa le download, tatala le faila download ma kiliki "Lisi" i totonu o le faamalama faʻapipiʻi.
  3. Faitau le maliega tuʻuina atu, tuʻu se ato latalata i le aitema "Ou te taliaina" ma toe kiliki "Lisi".
  4. O le a amataina le faʻatulagaga, a maeʻa lea e tatau ona e kiliki "Katia".
  5. Taumafai le polokalama faʻapipiʻi ma i le matala muamua faʻamalamalama mea e tatau ai, ona kiliki lea "Lisi"
    .
  6. Ona kiliki lea "Siaki mo faʻamatalaga".
  7. O le taimi lava e maeʻa ai le sikola, o le polokalama o le a tuʻuina mai ai se lisi o polokalama faʻafitauli. Siaki siaki pusa i tafatafa o aitema lisi, kiliki i le ki. "Tikia ma faʻaeʻe" ma faatalitali mo le faʻapipiʻiina e faʻauma.

Metotia 3: Polokalame Faapitoa

I le faaopoopo atu i le polokalama faʻapipiʻi aloaia i le palakalafa muamua, o loʻo i ai polokalame faʻa-tolu lea e mafai ona faʻapipiʻi le polokalama faʻanoanoa. Latou te le o taulai atu i le komepiuta a se tagata gaosi oloa, ma o le mea lea e matua tutusa lelei ai i soo se masini. Ole numera o galuega tauave e le gata i le avetaavale, ma e mafai ona aofia ai isi mea taua. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga ia i latou, e mafai ona e faʻaaoga se tusiga faapitoa mai la matou upega tafaʻilagi:

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa e faʻapipiʻi ai avetaavale

I totonu o nei polokalama o DriverMax. E i ai se faʻatautaia faigofie e mafai ona malamalama i ai e oo lava i tagata e leʻi saunia. O le numera o avanoa avanoa, faʻaopoopoga i le faʻapipiʻiina o avetaavale, e aofia ai le fausiaina o mea e toe faʻaleleia ai, lea e sili ona manaʻomia pe a tulaʻi faafitauli pe a uma ona tuʻuina atu se masini fou.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 4: ID ID

O le komepiuta ei ai le tele o vaega e manaʻomia ai avetaʻavale e galulue saʻo. Ae ui i lea, e le o taimi uma latou te maua ai le punaoa aloaia. I tulaga faapena, faʻaaoga le faʻamatalaga autu. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i ai mai "Pule Sili"lea e te manaʻomia e maua ai le igoa o le faafitauli ma tatala ai "Meatotino". I le vaega "Auiliiliga" faʻamatalaga avanoa. Kopi i latou ma ulufale i luga o le itulau o se tasi o auaunaga ua fuafuaina e galulue ma ID.

Faitau atili: Le auala e suʻe ai avetaavale faʻaaoga ID

Metotia 5: Pule Faʻatonu

Afai e le mafai ona e faʻaogaina se tasi o metotia na muamua atu, poʻo le leai o se faʻasalaga talafeagai, e tatau ona e gauai atu i galuega faʻaletino. O lenei metotia e le lelei tele pei o isi, ae atonu e faʻaaogaina. Le faʻaaogaina, tamoe "Pule Sili", siaki le lisi o mea faʻafesoʻotaʻi ma saili le tasi lea e te manaʻo e faʻaeʻeina le fou fou o avetaavale. Kiliki i le faamaumatau o le kuki ma i le lisi o taga e aliali mai le kiliki "Faʻatonu le Avetaavale".

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale e faʻaaoga meafaigaluega

Avetaavale e mafai ona faʻapipiʻi i le taimi e tasi i ni auala aoga, o le autu na tuʻuina atu i lenei tusiga. O loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o le tagata e fuafua po o fea oi latou e sili ona faigofie ma mafai ona malamalama i ai.