Faʻasalaga sese i le VKontakte code 3


Faʻamatalaga faʻaleleia o polokalama faʻaagaga e tuʻuina atu ai meafaigaluega mo le saogalemu i aso taʻitasi, polokalama faʻanatura, faʻasaʻo mea sese na faia e le atinaʻe i lomiga muamua o faila. E pei ona e iloa, ua taofia e Microsoft le lagolago aloaia, o le mea lea, o le faʻasalaga o faʻamatalaga o Windows XP mai le 04/04/2014. Talu mai lena taimi, o tagata uma e faʻaaogaina lenei OS ua tuʻu ia latou lava masini. Le leai o se lagolago o lona uiga o lau komepiuta, e aunoa ma le mauaina o pusa malupuipuia, ua faigofie ona maua i mea leaga.

Windows XP Update

E le o le toʻatele o tagata e iloa nisi o ofisa o le malo, faletupe, ma isi, o loʻo faʻaaoga pea se lomiga faapitoa o Windows XP - Windows Embedded. Na faailoa mai e le au atinaʻe le lagolago mo lenei OS seia oʻo i le 2019 ma faʻamatalaga mo lea avanoa. Masalo ua e mateina e mafai ona e faʻaaoga afifi ua mamanuina mo lenei polokalama i Windows XP. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se suiga laitiiti o le resitala.

Lapataiga: e ala i le faʻatinoina o taga o loʻo faʻamatalaina i le vaega o le "Suʻeina o le Ofisa Resitala," o loʻo e solia le maliega o laisene Microsoft. Afai e faʻafouina le Windows i lenei auala i luga o se komepiuta faʻatautaia e le faʻapotopotoga, o le isi suʻesuʻega e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli. Mo masini fale e leai se taufaamatau.

Faʻaleleia Resitara

  1. Aʻo leʻi faʻatūina le resitala, e tatau ona e faʻatuina muamua se mea e toe faʻafoʻi ai se mea ina ia mafai ona e toe foʻi i tua. Faʻafefea ona faʻaaoga vaega o le toe faʻaleleia, faitau le tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi

    Faitau atili: Auala e toe faʻafoʻi ai Windows XP

  2. Ma le isi, fai se faila fou, lea matou te kiliki i luga o le komepiuta PKMalu i le meataitasi "Fausia" ma filifili "Faʻamaumauga o Tusitusiga".

  3. Susue le pepa ma ulufale i totonu le code lenei:

    Resitara Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM WPA PosReady]
    "Faʻatulagaina" = upu faʻatagana: 00000001

  4. Alu i le lisi "File" ma filifili "Faasaoina".

    Matou te filifilia le nofoaga e teu ai, i la matou tulaga o le teketi, sui le mea maualuga i le pito i lalo o le faamalama i "Faʻamaumauga uma" ma tuuina atu le igoa o le pepa aloaia. O le igoa e mafai ona i ai, ae o le faʻaopoopoga e tatau ona ".reg"mo se faʻataʻitaʻiga "mod.reg"ma matou oomi atu "Faasaoina".

    E i ai se faila fou e iai le igoa tutusa ma le faʻamaumauga o le resitala o le a faʻaalia i luga o le komepiuta.

  5. Matou te lalagaina lenei faila i se kiliki faalua ma faʻamaonia matou te mananao moni e sui ia laina.

  6. Toe toe fai le komipiuta.

O le taunuuga oa matou gaioiga, o le a faʻaalia la matou polokalama faʻapitoa e le Century Center ao faʻapipiʻiina Windows, ma o le a matou mauaina faʻamatalaga talafeagai i luga o la matou komepiuta. E masani lava, e le o iai se taufaʻatau - o faiga e foliga tutusa, faatasi ai ma nai eseesega laiti e le o se mea autu.

Siaki tusi

  1. Ina ia faʻafouina ma le faʻalelei Windows XP, e tatau ona e tatalaina "Lisi Pulea" ma filifili se vaega "Nofoaga Tutotonu Puipuiga".

  2. Le isi, mulimuli i le sootaga "Siaki mo faʻamatalaga lata mai mai le Windows Update" i poloka "Punaoa".

  3. O le a faʻalauiloa Internet Explorer ma o le a tatala le Windows Update page. O iinei e mafai ona e filifilia se siaki vave, o lona uiga, ia naʻo le sili atu ona talafeagai o faʻamaumauga, poʻo le downloadina o le afifi atoa i le kilikiina o le ki "Custom". Filifili se filifiliga vave.

  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le faiga o sailiga o pusa.

  5. Ua maeʻa le sailiga, ma ua matou vaʻaia muamua se lisi o faʻamatalaga taua. E pei ona faʻamoemoeina, ua fuafuaina mo le Windows Integrated Standard 2009 (WES09). E pei ona taʻua i luga, o nei afifi e talafeagai mo XP. Faʻamau i latou i le kiliki i luga o le ki. "Faʻatulagaina Faʻafouga".

  6. O le isi e amata e sii mai ma faʻapipiʻi afifi. O loo matou faatalitali ...

  7. A maea le faagasologa, o le a matou vaʻai i se faamalama ma le savali e le o afifi uma. O lenei tulaga masani - o nisi faʻamatalaga e mafai ona faʻapipiʻiina i le taimi o le taʻavale. Push button Toe Toe Maua Nei.

Ua maeʻa le faʻaleleia o le tusi lesona, ua puipuia nei le komepiuta i le mamao e mafai ai.

Faʻafouina aunoa

Ina ia aua le alu i le Windows Update site i taimi uma, e tatau ona e faʻaalia le faʻafouina o le masini otometi.

  1. Toe alu i "Nofoaga Tutotonu Puipuiga" ma kiliki le sootaga "Faʻafouina Faʻafou" i le pito i lalo o le faamalama.

  2. Ona mafai lea ona tatou filifilia o se gaioiga autasi, o lona uiga, o le a toina ma faapipiiina ia afifi i se taimi patino, pe fetuutuunai ia faatulagaga e te manao i ai. Aua nei galo e kiliki "Faaaoga".

Faaiuga

O le faʻafouina pea o le faʻaogaina o le polokalama e mafai ai ona tatou aloese mai le tele o faafitauli tau puipuiga. Vaavaai i le Windows Update i le tele o taimi, ae ia tuʻu le OS e faʻaopoopoina faʻaleleia.