Faʻavaeina le code code error 192 i le Google Play Store

Ole siaki masani e le faʻamautinoa puipuiga mai ituaiga uma taufaamatau. O le mea lea, tatou te taumafai e suʻe nisi faʻamatalaga e iloa ai faʻamataʻu na misia e le antivirus.

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i se tamaititi aoga CrowdInspect. O lona autu autu o le sailia lea o masini masalomia, ma natia i totonu o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, e aoina mai faʻamatalaga e uiga ia i latou mai auaunaga, e aofia ai le VirusTotal, Web of Trust (WOT), le Team Cymru's Malware Hash Registry.

Faailoga lanu

O le aoga e faʻaaoga lanu eseese e faʻaali ai i le tagata faʻaaoga le tikeri o le taufaʻamataʻu o taʻiala taʻitasi. Green - faʻalagolago, lauulu - leai ni faʻamatalaga saʻo, mumu - lamatia pe pisia. O se auala muamua e faafaigofie ai le iloa.

Faʻamaumauga o taimi moni

O le taimi lava e te lafoaia ai CrowdInspect, o le a vave amata ona siaki uma auala, ma o lio i totonu o koluma e faʻaalia ai faamatalaga na aoina mai le tele o auaunaga o le a susulu i lanu eseese e faʻaalia ai le maualuga o le taufaʻatau. Faʻaalia foi faʻamatalaga o tulafono TCP ma UDP, o le ala atoa i le faila e mafai ona faʻaaogaina. I soo se taimi, e mafai ona e tatalaina meatotino o le gaioiga o loʻo manaʻomia, ma iuga o lona suʻesuʻeina i VirusTotal.

Talafaasolopito o

I le faaopoopo atu i foliga uma, e mafai ona e vaʻaia le lipoti - pe o le a le faiga na siakiina, faatasi ai ma le aso ma le taimi (e oʻo lava i le lua lona lua). Mo lenei mea o loʻo i ai se ki faapitoa i le pito i luga o le mea aoga.

Faʻamālosia le faagasologa

Afai e te manaʻomia vave e tapunia soʻo se polokalama poʻo se faʻaaogaga, ona tuʻuina atu lea e le faʻaaogaina se galuega. Naʻo le kiliki le kiliki i luga o le kosi i luga o le mea e manaʻomia ma filifili i le lisi e aliali mai "Tagi le Faʻamasinoga". E mafai ona e faigofie ma kiliki i luga o le 'upega tafaʻilagi' i le pito i luga.

Malosiaga e tapunia le faagasologa auala i le Initaneti

O le isi vaega aoga o le aoga o loʻo taofia ai se talosaga mai le mauaina o le fesoʻotaiga. Faʻatasi le filifilia o le mea e te manaʻomia, ona faʻaaoga lea o le kosi saʻo, ma filifili le mea "Taʻu Fesoʻotaʻiga TCP". O lona uiga, e mafai e le CrowdInspect ona avea ma vaega o se Faletupe faigofie, lea e puleaina ma le lima.

Mama

  • Aoina uma faamatalaga i le taimi moni;
  • Televave vave;
  • Paʻu mamafa;
  • I le maeʻa ai o soʻo se faagasologa;
  • Faʻaogaina le Initaneti;
  • Faʻamatalaga o le tui tui.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • E leai se auala e aveese saʻo ai le tau mai le talosaga.

I le faaiuga, e tatau ona tatou fai atu o le CrowdInspect e le o se tali sili ona leaga. O le aoga e mafai ona aoina faʻamatalaga uma e uiga i taʻiala taʻitasi, e oʻo lava i mea o loʻo natia. E mafai ona e sailia le ala atoa i le faʻafitauli o le siama, faʻamaeʻa ma faʻaaogaina ma le lima. Atonu o le pau lenei o le toe foʻi. Faʻapitoa le aoina mai o faʻamatalaga ma faʻaaliga, ma o le ae faia uma lava oe lava taga.

Download CrowdInspect mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga Iloa Fesili atu iaAdmin Telefoni

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le CrowdInspect o se aoga aoga mo le sailiga vave ma le iloa o mea taufaamatau atonu e mafai ona puipuia lelei ai osofaiga a le virus ma isi polokalama leaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vlad Constantinescu
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.5.0.0