Faʻafesuiaiga o faila i le ICO ata faʻatulagaina i luga o le initaneti

Soʻo se tasi o loʻo auai i le toe tusia o le tusitusiga, e tusa lava pe na mafaufau i le mafai ona i ai o soʻo se meafaigaluega e faʻaaoga ma faʻagasolo lelei lenei faiga. O le synonym o se macro mo MS Word, o loʻo i ai le tele o galuega aoga e faafaigofie ai le faiga o le tusiaina o tusiga.

Faʻasalaga Muamua

A amataina e le tagata faʻaaoga le Synonym, e ofoina mai le faʻatinoga muamua o le tusiga i le vaega galue o le polokalama Word. E aofia ai le aveeseina o avanoa faaopoopo ma hyperlinks uma, tapenaina o auala, ma le faʻavasegaina o parakalafa faigofie.

Afai e manaʻomia, e mafai ona lafoaʻia nei tusiga tusitusi. I lenei tulaga, o le lisi autu o le macro o le a vave ona tatalaina.

Synonym base

O le aoga sili o le macro o le mafai lea ona sui upu lua i ni fetalaiga talafeagai. O loʻo i totonu o se faʻamaumauga faapitoa, faʻaopoopoina e tagata faʻapitoa. Afai e le mafai e le Synonym ona filifili se isi filifiliga i se taimi e otometi ai, e mafai ona e alu e suʻe i se tasi o masini suʻesuʻe sili ona lauiloa.

Mo le tele o masini o galuega i luga o le tusitusiga, ua faʻalauiloa mai e le tagata faʻapipiʻi i lana oloa ia galuega faigofie e pei o le filifilia o mea uma, ia e mafai ona e pikiina ai se synonym mai le faavae, faapea foi ma le suiga i le isi upu e sosoo ai.

O lenei tulaga e le o faia mo le suia o le tusi. E naʻo le fesoasoani i le masini le sailiga mo fetalaiga tutusa i le upu, lea e te manaʻomia e te filifilia ai oe lava. Afai e le amanaʻia lenei mea ma otometi le suia o upu, ona faʻaaogaina lea o le galuega, e tuʻu lemu, o se mea e le mafaamatalaina.

Uiga masani masani

Faatasi ai ma le Synonym, e leai se mea e tatau ona siaki ai le pasene o mea tutupu o nisi o upu i le tusitusiga i luga o nofoaga faapitoa. E mafai ona faia saʻo lenei mea mai lana lisi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a nisi algorithms o loʻo faʻamatalaina i le macro, na ia faʻaalia i le tagata lava ia le numera o faʻamaumauga e fautuaina e faʻaumatia.

Faʻamatalaina

I le mea e le tatau ai ona faʻaauau pea ona alu ese atu mai galuega faʻatonuina i galuega a le Upu ma tua, o nisi o vaega lona lua o loʻo faʻatinoina i le macro o loʻo fesiligia. O le mea lea, e mafai ona suia le lanu o le tusiga, faʻamaonia le faatulagaga, salalau pe faʻapipiʻi parakalafa i laina ma isi.

Lesona: Faʻamatalaina o le Faʻamau i totonu o le pepa a le Microsoft Word

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻamatalaga i le gagana Rusia;
  • Leai se faʻapipiʻi manaʻomia;

Faʻafitauli

  • Toeitiiti lava lafoai le synonym base;

Afai o oe o se tusitala e aofia i le tusiaina o lau galuega i le MS Word, ma tulimataʻi le avanoa e faʻateleina ai le masini o matagaluega uma, ona avea lea o le Synonymum Macro ma se filifiliga lelei mo lenei mea. E ui lava i le numera itiiti o galuega, i soo se tulaga, e tatau ona i lou tofo, aemaise lava tusi tusitala.

Faʻasalaga faʻauigaga e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Fatuina macro e faafaigofie ai le galue ma Microsoft Word Aveesea o le faʻatulagaina i totonu o le pepa o le text a Microsoft Word Fausia le upega tafailagi Polokalame mo tusiga tusitusia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le synonym o se macro mo le faʻaaogaina o le kopi, lea e mafai ai ona e faia ni faʻaogaina patino i luga o le tusitusiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ReWrite4I
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 090