Faʻapipiʻi i luga o le Initaneti i le liliu mai JPG


Faʻafou itulau itulau aunoa o se vaega lea e mafai ai e oe ona toe faʻafouina aunoa le taʻavale suʻesuʻe lata mai pe a maeʻa le taimi atofaina. O lenei tulaga atonu e manaʻomia e tagata faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e siaki suiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, aʻo faʻatinoina atoa lenei faiga. O le asō o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻaleleia le faʻasao o le itulau i le Google Chrome browser.

O le mea e leaga ai, o le faʻaaogaina o Google Chrome tool tools e faʻaoga ai le toe faʻaleleia o itulau i Chrome o le a le galue, o lea o le a tatou alu ai i se auala ese, e faʻaaoga i le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga faapitoa o le a tuʻuina atu ai le masini i se galuega faapena.

Faʻafefea ona seti itulau fou i le Google Chrome?

Muamua lava, tatou te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se faʻaopoopoga faapitoa. Faʻafouina Faʻamatalaga Faʻamatalagalea o le a mafai ai ei matou ona faʻatautaia le faʻafouina o le auto. E vave ona e mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga i le itulau download o le faʻaopoopoga, ma maua oe lava e ala i le faleoloa Chrome. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le poloka o le lisi o mea e fai ai le masini i le tulimanu taumatau ona alu ai lea i le lisi autu "Meafaigaluega faaopoopo" - "Faʻaopoopoga".

O se lisi o faʻaopoopoga ua faʻapipiʻiina i lau 'upega tafaʻilagi o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le a manaʻomia ai oe e alu ifo i le pito i lalo ma kiliki le ki "Faʻaopoopoga atili".

I le faʻaaogaina o le 'au suʻesuʻe i le pito i luga taumatau, saili mo le Faʻamatalaga Faʻafou Faʻamaʻo Easy. O le sailiiliga o le a faʻaalia muamua i le lisi, o lea e tatau ona e faʻaopopoina i lau sailiga i le kilikiina o le faamau i le taumatau o le faʻaopoopoga. "Faʻamau".

A faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i lau 'upega tafaʻilagi, o le a faʻaali lona ata i le tulimanu pito i luga. Tatou liliu nei i le tulaga o le faʻatulagaina o faʻaopoopoga.

Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau uepi e te manaʻomia e otometi ona faʻafouina i taimi uma, ona kiliki lea i luga o le inisiua faaopoopo e alu i le Seti Faʻasaʻo Faʻasao Faʻamatalaga. O le mataupu faavae o le setiina o se faʻaopoopoga e faigofie i le amio leaga: e tatau ona e faʻamaoti le taimi i sekone pe'ā uma ona toe faʻafouina le itulau, ona amata lea o le faʻaopoopoga i le kilikiina o le ki "Amata".

O isi polokalama polokalama uma e maua pe a uma ona faʻatau se faʻasalaga. Ina ia iloa po o fea foliga o loʻo aofia i le totogiina o le faʻaopoopoga, faʻateleina le filifiliga "Filifiliga Maualuga".

O le mea moni, pe a fai o le a faʻaopopo le faʻaopoopoga o le galuega, o le faʻaopoopoga i luga o le afi o le a liua lau lanu meamata, ma o le a faʻaalia i le pito i luga seia oʻo i le toe faafouina o le itulau.

Ina ia faʻamalosi le faʻaopoopoga, naʻo oe e tatau ona toe valaʻau i lana lisi ma kiliki le ki. "Taofi" - faʻafou faʻafouina o le itulau o loʻo iai nei o le a taofia.

I se auala faigofie ma tuusao, na mafai ai ona matou mauaina le itulau a le aunoa i le Google Chrome web browser. O lenei masini komepiuta e tele naua faʻaopoopoga aoga, ma le Faʻamatalaga Faʻamaʻogofie, lea e mafai ai e oe ona faʻatulaga le itulau faʻafouina o le auto, e mamao mai le tapulaa.

Faʻasaʻo le faʻaleleia o le faʻaleleia o le aunoa mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia