Faʻasaʻoina o le mea sese "Faʻavavevave le faʻaogaina o meafaigaluega pe a le lagolagoina e le avetaʻavale"

Toeitiiti lava o tagata taʻutaʻua uma se telefoni po o le laulau faʻatautaia ma le OS OS e tele naua le tele o oe lava, faʻamatalaga faʻamaonia i luga. I le faaopoopo atu i talosaga faʻasalalauga tuusaʻo (avefeau vave, fesoʻotaʻiga faʻasalalau), ata ma vitiō e masani ona teuina i totonu o le Laau e taua tele. E matua taua lava le leai o se tagata e ulufale atu i le taua o anotusi taua, ma o le auala pito sili ona faigofie o le mautinoa lea o le puipuiga lelei e ala i le taofia o le tagata maimoa - faatulaga se faʻamaloiloina o le palakalafa. O le auala e faia ai lenei mea, o le a tatou taʻuina i le aso.

Faʻamatalaga Puipuiga o le Faletusi mo le Android

I luga o masini telefoni feaveai ma Android, e tusa lava pe o le a le mea e gaosia ai, O le gaioiga o se talosaga muamua. Atonu e ese i fafo ma galue, ae ia puipuia i se upu faʻamaonia e le afaina tele. E mafai ona tatou foia la tatou faafitauli oi ai nei i ni auala se lua - faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi poʻo isi, ma e le o maua i luga o masini uma. Matou te faagasolo i se auiliiliga auiliili o filifiliga o loʻo maua.

Metotia 1: Talosaga Tolu

E tele ni polokalama i le Google Play Market lea e maua ai le tomai e seti ai se faʻaupuga mo isi tusi talosaga. I le avea o se faʻataʻitaʻiga faʻalelei, o le a tatou faʻaaogaina le sili ona lauiloa i latou - free AppLock.

Faitau atili: Talosaga mo le taofia o talosaga ile Android

O le toatele o sui o lenei vaega o loʻo galue i luga o se mataupu tutusa. E mafai ona e faamasani ma i latou i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i luga.

Download AppLock mai le Google Play Market

  1. Faʻasagaga mai lau masini feaveaʻi i luga o le fesoʻotaʻiga i luga, faʻapipiʻi le talosaga, ona tatala ai lea.
  2. I le taimi lava e amata ai le faʻaleleia o AppLock, o le a talosagaina oe e ulufale ma faʻamaonia se ki o mamanu, lea o le a faʻaaogaina e lua e puipuia ai lenei faʻamatalaga faapitoa ma mo isi uma e te filifili e setiina se faʻaupuga mo.
  3. Ona e manaʻomia lea ona e faʻamaonia le tuatusi imeli (faʻaalia mo le faʻateleina o le saogalemu) ma kiliki le ki "Faasaoina" mo le faʻamaoniga.
  4. I le autu o le AppLock window, tusi i luga o le lisi o mea na tuuina atu i totonu i le poloka "Aoao"ona maua lea o le talosaga i totonu "Laina" poʻo le mea e te faʻaaogaina (i la tatou faataitaiga, o Google Photos lenei). Tapu le ata i luga o le taumatau o le loka matala.
  5. Fesoasoani Grant AppLock e maua ai faʻamatalaga i le kiliki muamua "Faataga" i le faamalama pop-up, ona maua ai lea i le vaega o le faatulagaga (o le a matala le otometi) ma le siitia o le ki i le tulaga galue i le tulaga galue "Avanoa i talafaasolopito faʻaaoga".

    Mai le taimi nei "Laina" o le a taofia

    ma a e taumafai e tamoe, e tatau ona e ulufale i se mamanu.

  6. Puipui polokalama Android ma se upega tafaivale, ia faʻamaonia "Laina" poʻo se isi lava mea, faatasi ai ma le fesoasoani o talosaga a isi-o le galuega e matua faigofie lava. Ae o lenei auala e tasi lava le toe faafoi - o le loka e na o le galue lava seia oʻo ina faʻapipiʻi le tusi lava ia i luga o le masini feaveaʻi ma e mou ese atu pe a uma ona aveese.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamau

I luga o smartphones lauiloa China e gaosia e pei o Meizu ma Xiaomi, o loʻo i ai se mea e faʻaaogaina ai le puipuia o meafaigaluega e maua ai le tomai e seti ai se upu faʻaulu ia i latou. Seʻi o tatou faʻaali atu ia latou faʻataʻitaʻiga pe faapefea ona faia lenei mea ma le "Laina".

Xiaomi (MIUI)
I luga o le telefoni Xiaomi, e iai ni nai talosaga muamua, ma o nisi o ia mea o le a le manaʻomia e se tagata masani. Ae o tulaga masani o le puipuiga, saunia le mafai ona setiina se upu faila, e aofia ai i luga "Laina" - o le mea lea e manaʻomia e foia ai a tatou faafitauli i aso nei.

  1. O le tatalaina "Faʻatonu"tusi i totonu o le lisi o vaega avanoa e poloka "Talosaga" ma faapipii i luga o le mea Talosaga Talosaga.
  2. Kiliki le ki lalo. "Seti le Upu"ona sosoo ai lea "Metotia o puipuiga" ma filifili mea "Upu".
  3. Ulufale atu se faʻamatalaga faʻamaonia i totonu o le fanua e aofia ai le itiiti ifo ma le fa fausaga, ona tap "Lisi". Toe fai le mea e ulufale ai ma toe alu "Lisi".


    Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻamatalaga mai lenei vaega o le polokalama i lau Mi-account - o le a aoga pe afai e galo ia oe le upu moni ma e manaʻo e toe faʻafou. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga se masini sikulima e avea o se auala puipui, lea na o ia lava e suia ai le faʻamatalaga code.

  4. Faatasi i le vaega Talosaga Talosaga, tusi i lalo le lisi o mea oi ai, ma maua le tulaga masani "Laina"lea e manaʻomia e puipuia ai. Faʻamuli le ki i le taumatau o lona igoa i le tulaga galue.
  5. O lenei "Laina" o le a puipuia i le upega tafailalau na e sau i le laasaga lona tolu o lenei faʻatonuga. E tatau ona e faʻamaonia taimi uma e te taumafai ai e amata le talosaga.

Meizu (Flyme)
E tutusa foʻi le tulaga i luga o masini feaveaʻi Meizu. Le setiina o se upu faila "Laina" E tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Tatala le lisi "Faʻatonu" ma tusi i totonu o le lisi o filifiliga na tuʻuina atu toetoe lava i lalo. Sue se mea "Faʻailoga ma le Puipuiga" ma alu i ai.
  2. I poloka "Faalilolilo" tapuni mea Talosaga Talosaga ma faʻagaoioi le fesuiaiga o loʻo i luga o le lisi lautele i le tulaga galue.
  3. Fausia se faʻaupuga (4-6 mataitusi) o le a faʻaaogaina e puipuia ai tusi talosaga.
  4. Faʻasalalau i le lisi o talosaga uma na tuʻuina atu, saili i ai "Laina" ma siaki le pusa i le itu taumatau.
  5. Mai le taimi nei, o le talosaga o le a puipuia i se uputusi, lea e manaʻomia ona e faʻamaonia taimi uma e te taumafai ai e tatala.


    I luga o masini mai isi gaosi oloa ma pulou e ese mai i le "mama" Android (mo se faʻataʻitaʻiga, ASUS ma a latou ZEN UI, Huawei ma EMUI), o meafaigaluega puipui e pei o na o loʻo talanoaina i luga e mafai foi ona faʻapipiʻi. O le algorithm mo le faʻaogaina o foliga e foliga tutusa - o mea uma lava e faia i le vaega faʻatulagaina talafeagai.

  6. Vaʻai foi: Faʻapefea ona seti se faʻaupuga mo se talosaga i le Android

    O lenei auala e puipuia ai "Faletusi" E i ai se avanoa e le mafai ona faʻamagaloina nai lo le mea na tatou mafaufauina i le auala muamua - na o le tagata na faʻapipiʻiina e mafai ona faʻamalo le palakalafa, ma le tusi faʻatusa, e ese mai i le isi vaega, e le mafai ona faʻateʻaina mai le masini feaveaʻi.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea e faigata ona puipui faʻamaonia. "Laina" i le Android. Ma e tusa lava pe i luga o lau telefoni po o lau papalama e leai ni auala faʻapitoa mo le puipuia o talosaga, o fofo lona tolu e tutusa lelei, ma o nisi taimi e sili atu.