O le a le tiute o le CCC.EXE


Glow i Photoshop o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le malamalama e ala i soo se mea. O le faʻataʻitaʻiga o lenei uiga e moni lava e leai se susulu, Photoshop o loʻo faʻasesēina i tatou i le fesoasoani o mea vaaia ma faʻafefiloi mamanu

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻaalia ai le malamalama i le faʻataʻitaʻiga o le tusitusiga.

O le mea lea, fatu se pepa ma se lanu uliuli ma tusi a matou tusitusiga:

Ona fatuina lea o se avanoa fou avanoa, pine FMT ma kiliki i luga o le ataata o le fasipepa o tusitusiga, faia o se filifiliga.

Alu i le lisi "Faʻatonuina - Faʻataʻitia - Faʻateleina". Faʻaali le tau o le 3-5 pika ma kiliki Ok.



O le filifiliga filifilia e tumu i le lanu, e sili atu le malamalama nai lo le tusitusiga.

Faasolo le autū autu SHIFT + F5, i le faamalama e tatala, filifili le lanu ma kiliki i soo se mea Ok. Tausia le filifiliga ma ki FMTL + D.

Le isi, alu i le lisi "Filter - Blur - Gaussian Blur". Blur le laugatasi i le auala e tasi e pei ona faʻaalia i le sikolasipi.

Faʻaliliu le fasi uila i lalo o le tusitusiga.

Faʻaauau le kiliki faalua i luga o le fasipepa o tusitusiga ma i totonu o le faamalama o le faatulagaga o le auala e alu i ai "Faʻapipiʻiina". E mafai ona iloa tulaga faʻalelei i le faʻamalamalamaga i lalo.

E maeʻa ai le foafoaga o le susulu i Photoshop. Na o se tasi o le tele o togafiti. I lenei tulaga, e mafai ona e taʻalo faʻatasi ma le faʻalapotopotoga poʻo le maualuga.