Faʻafefea ona faʻapipiʻi kopi e lua o le whatsapp i luga o le telefoni e tasi

O le masini taʻavale a Kingston e sili ona lauiloa ona o le mea moni e le taugata ma faʻalagolago. E le mafai ona fai atu e sili atu le taugofie nai lo le malolo, ae o lo latou tau e mafai lava ona taua maualalo. Ae, talu ai o mea uma lava i lo tatou lalolagi ua faʻaumatia, e le o se mea e ofo ai le mafai e le aufaʻasalalau aveese mai Kingston ona faʻaaogaina.

E faigofie lava lenei mea - oe faʻaofiina se masini komepiuta USB i totonu o le komepiuta, ma e "le manaʻo" e faitau faʻamatalaga mai ai. E mafai ona faʻamoemoe le taavale, ae o mea uma e foliga mai e leai se faʻamatalaga i luga. Pe naʻo le le mafai ona faʻamoemoeina uma faʻamatalaga. I se tulaga lautele, o tulaga e mafai ona ese tele. I soo se tulaga, o le a tatou iloiloina ni auala lelei e toe faʻaleleia ai le avega a le kamupani Kingston.

Faʻaolaina le taʻavale a Kingston

O Kingston ei ai ana lava meafaigaluega e toe faaola mai ai. E i ai foi se ala lautele e toe faʻaleleia ai ala o faasalalauga e mafai ona aveese, lea e talafeagai mo masini a soo se kamupani. O le a tatou iloiloina auiliiliga uma o auala sili ona galue.

Metotia 1: MediaRECOVER

O se tasi lenei o masini e lua mai le Kingston. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻalogo MediaRECOVER mai le upega tafaʻilagi aloaia a Kingston. Lalo o loʻo i ai faʻamau e lua - o le muamua mo le siiina o le polokalama i luga o Windows, o le lona lua mo le siiina i Mac OS. Filifili lau faʻatulagaga ma sau i le fetaui talafeagai.
  2. O le polokalama o le a sii mai i totonu o le fale teu oloa e manaʻomia ona le faʻaaogaina, ae faia lenei mea i se auala e le masani ai. Faʻatoʻa le faila faila ma i le faamalama e tatala, faʻamautinoa le ala e teu ai faila o le polokalama (i le pito i lalo "Sese ese i le faila") I le taimi nei kiliki i le"Sese ese"e faʻaumatia le fale teu.
  3. I totonu o le faʻailoga ua faʻaalia i le laasaga mulimuli, e lua faila o le a faʻaalia - tasi ma le exe faʻaopoopoga, ae o le isi o se faila PDF masani i faatonuga mo le faʻaaogaina. Sue le faila exe ma faʻapipiʻi le polokalama. Faʻaaoga nei i le faʻaaogaina o le alalaupapa polokalame. Faʻaofi se masini komepiuta leaga USB i totonu o lau komepiuta. O le mea e leaga ai, o le polokalama, ua totogi, ae i le taimi muamua e mafai ona e faʻaaogaina le version Demo. O le mea lea, i le faamalama e tatala, faigofie lava kiliki i le "Ok"ia faaauau galuega.
  4. Kiliki i le "Meafaigaluega"i le polokalama o loʻo faagasolo.
  5. I le pusa o loo i lalo "Filifili le masini"Filifili le avelaina o le siaki taavale e tusa ai ma lana tusi, ona lua ai lea o filifiliga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o filifiliga uma - tasi muamua, ma, pe afai e leai se mea e fesoasoani, lona lua. O lea la, o le filifiliga muamua o le faʻapipiʻiina lea o le moliuila afi ma otometi lava ona toe faʻafoʻi. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le "Faʻasologa"ma faʻatali seia oʻo i le iʻuga o le faʻasalalauga.O le filifiliga lona lua o le vaʻaia ma toe faʻafouina le 'aufaʻasalalau faʻamalosi. Click on"Fufulu"ma, toe faʻatali seia oʻo i le faaiuga o le gaioiga.


O le filifiliga lona lua e foliga sili atu "tagata"mo se taʻavale malosi. E na o le toe faʻaleleia o se kiliva afi. I soo se tulaga, afai e le fesoasoani MediaRECOVER, alu i le isi auala.

Metotia 2: Faʻaaogaina Kingston Format

O le isi polokalame taua lenei a Kingston. E fetaui lelei mo masini komepiuta uma o lenei faailoga, e amata i le series DTX 30 ma e faaiʻu i le USB Datatraveler HyperX devices. O lenei mea faʻapitoa foi e fausia ai se taavale afi e aunoa ma se avanoa e faʻasaoina ai se faʻamatalaga. Mo le faʻaaogaina o le Kingston Format Utility, fai mea nei:

  1. Lisi le polokalama i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Kingston. I luga o lenei itulau e na o le tasi lava le sootaga e te manaʻomia e kiliki ai.
  2. Taʻu le faila download. O lenei polokalame e le faʻapipiʻiina i le auala tutusa e pei o MediaRECOVER - faʻamalamalama le ala ma kiliki i le "Sese ese"I lenei tulaga, e leai se mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se mea, na o le faʻaogaina o lenei polokalame i le faʻaaogaina o se ala piʻamea. I le pito i luga i le pito i luga ("Pipi") faʻamaonia lau ala o faasalalauga e tusa ai ma lana tusi. O le faila o le faila o le a faʻaalia le otometi, ae afai e saʻo le mea, ia e ulufale i le"Faiga faila"Ina ua uma lena, kiliki le ki"Faʻasologa"ma faʻatali mo le iʻuga o le faʻasalalauga ma le toe faʻaleleia.

Metotia 3: Faʻataʻitaʻiga Laʻasaga Maualalo Levels

I le iloiloina e le tagata e faʻaaogaina iloiloga, o lenei polokalame e aʻafia ai ma le faʻaaogaina o le masini taʻavale a Kingston. Laititi le Faʻaaogaina o le Faʻatulagaina o le Aufaigaluega i se tulaga maualalo, o lea ua manuia ai le pisinisi. Ma e le gata i lea e le gata i le aveeseina mai o faasalalauga mai Kingston. Ae, toe faʻaopoopo, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le afi ma toe faʻaleleia lona faʻatinoina, ae le o le faʻamaumauga mai ai. Mo le faʻaaogaina o lenei polokalama, e tatau ona e faia sina mea, aemaise lava:

  1. Lisi le polokalama ma taʻavale.
  2. I le lisi o faʻasalalauga avanoa, filifili le tasi e te manaʻomia ma kiliki. Faʻafetai i lenei mea, o le a faʻalauiloaina. A uma lena kiliki i le "Faʻaauau". O loʻo tu i le tulimanu pito i lalo o le faamalama o le polokalama.
  3. E le gata i lea, o le a faʻamaonia le siakiina o faʻamaumauga. I le faʻasalalauga i luga, o faʻamatalaga o le a faʻaalia o faʻamaumauga uma mai le aufaasālalau o le a faʻamutaina tumau. Kiliki "Faʻatulaga lenei masini"e faatino ai le faatulagaina.
  4. Faatali seia oʻo i le iuga o le faagasologa ma taumafai e faʻaaoga le masini faʻapipiʻi USB flash.

Metotia 4: Mea Puʻe Toe Faʻaleleia

O se isi polokalame faigofie lava e fuafua e toe faʻafouina le masini taʻavale a Kingmax, ae talafeagai mo Kingston (e ui lava mo le toatele o le a foliga mai e le o faamoemoeina). O lea, e faʻaaoga le Super Stick Recovery Tool, fai mea nei:

  1. Lisi le polokalama, faʻaofi le kiliva flash flash ma tafe le faila faila.
  2. Afai e lelei mea uma ma e mafai ona galue le polokalame i lau kiona feʻaveaʻi, o faʻamatalaga e uiga i ai o le a faʻaalia i le faamalama autu. Kiliki "Faʻafou"e amata ai le faʻasalalauga. A maeʻa lena, ia faʻatali sei maeʻa le faagasologa, ma toe taumafai e galue faʻatasi ma le kiliva afi.

Metotia 5: Saili mo isi mea faʻaleleia faʻaleleia

E le o faʻataʻitaʻiga uma o masini faʻaleleia a Kingston e fetaui ma na polokalame o loʻo lisiina i metotia 1-4. O le mea moni, e tele naua polokalame tutusa. E le gata i lea, o loʻo i ai se tasi faʻamaumauga ma faʻamatalaga e uiga i polokalame ua faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia. O loʻo tu i luga o le iFlash auaunaga o le masini komepiuta. O le faʻaogaina o le faʻaaogaina o lenei faleoloa e faapenei:

  1. Muamua e tatau ona e iloa le faʻamatalaga o faʻamatalaga o faʻasalalauga faʻaliliuʻese, aemaise lava le VID ma le PID. A aunoa ma le faia o faʻamatalaga, ia tatou fai atu e mafai ona e mauaina lenei faʻamatalaga e faʻaaoga ai meafaigaluega Windows. Aua o le meafaigaluega lenei "Pulea komepiuta"Ina ia amata, tatala le lisi autu"Amata"(lisi"Windows"i isi lomiga) ma kiliki le mea"Komepiuta"kiliki i luga o le kusi I le lisi paʻu, filifili"Pulega".
  2. I le lisi i le itu tauagavale, filifili "Pule o meafaigaluega"Tatala le vaega"USB controllers"ma i luga o le ala o faasalalauga e manaomia, kiliki i luga-saʻo. I le lisi o loo aliali, filifili"O meatotino".
  3. I le faamalama o meatotino ua tatala, alu i le "Auiliiliga", filifili le aitema"Meafaigaluega ID"E le gata i lea, i totonu o le fanua"Uiga"O le ae mauaina le VID ma le PID o lau ave taavale eletise. I le ata oi lalo, o le VID o le 071B, ma o le PID o le 3203.
  4. O lea, alu saʻo i le iFlash ma faʻaeʻe nei faʻamau i matata talafeagai. Kiliki "Suʻe"e maua ai faʻamatalaga e uiga i ai. I le lisi i lalo o faʻamatalaga uma e fesoʻotaʻi ma lau masini o le a aliali, ma i le koluma"Faʻaaoga"o le fesoʻotaʻiga i le polokalame poʻo lona igoa o le a faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la matou mataupu na mafai ona maua faigofie.
  5. O le igoa o le polokalama e tatau ona tusia i totonu o le pusa sailiili o le nofoaga e teu ai meli flash.ru. I la matou mataupu, na matou mafai ona maua le Phison Format & Toe faʻafoisia ma isi mea faʻaaoga. E masani lava o le faʻaaogaina o polokalame e maua e faigofie lava. Kiliki le igoa o le polokalama ma sau i ai, ona faʻaaoga lea.
  6. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le polokalama na matou maua ai e tatau lava ona e kiliki i le "Faʻasologa"e amata ai le faatulagaina ma, e tusa ai ma lea, toe faʻaleleia le avega moli.


O lenei metotia e fetaui lelei mo komepiuta uma.

Metotia 6: Faʻasalalau Windows Tools

Afai e le fesoasoani uma metotia o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaaogaina i taimi uma le faʻatulagaga masani o Windows.

  1. Ina ia faʻaaogaina, alu i le "O laʻu komepiuta" ("Lenei komepiuta"pe naʻo le"Komepiuta"- faʻalagolago i le lomiga o le OS) ma maua ai lau avega eletise i lea mea. Faʻasiligia ai ma filifili le mea i le lisi pa'ūO meatotino".
  2. I le faamalama e amata, alu i le "Auaunaga"ma kiliki i le"Fai se siaki ... ".
  3. A maeʻa lena, i le isi faʻamalama, tuʻu uma siaki e lua ma kiliki i le "Tatala"Ona amata ai lea o le faagasologa o le suʻeina ma le faasaʻoina o aʻoaʻoga sese. Tilo seʻi oʻo i le iʻuga.


E mafai foi ona e faʻaaoga le meafaigaluega faʻapitoa Windows mo le faʻatulagaga o masini faʻaleleia. Taumafai faʻavae faʻapitoa o le faʻatulagaga o gaioiga - faʻasologa muamua, ona siaki lea ma faasaʻo mea sese, ona sosoo ai lea ma le isi itu. E mafai ona i ai se mea o le a fesoasoani pea ma o le a toe amataina le taʻavale. Ina ia faʻapipiʻi le aufaʻasalalau aveeseina, toe fai-saʻo i luga o le 'olo filifilia ile "Komepiuta"I totonu o le lisi o le matūua, kiliki"Faatulaga ... "O le isi, i le isi laasaga, ia kiliki le ki"E amata".

E taua le taʻuina atu o metotia uma o loʻo faʻamatalaina i luga, e ese mai le siakiina o le disk i le meafaigaluega faʻapitoa Windows, o lona uiga o le le atoatoa ma le le mafai ona faʻaaogaina faʻamatalaga mai le aufaasālalau. O le mea lea, ao leʻi faia nei metotia uma, faʻaaoga se tasi o mea e faʻaaogāina ai faʻamaumauga mai faʻamaumauga o loʻo faʻaleagaina.

O se tasi o nei polokalame o Disk Drill. Faʻafefea ona faʻaaoga lenei aoga, faitau i la matou 'upega tafaʻilagi. E sili atu ona aoga i lenei mataupu, le polokalame - Recuva.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le polokalame Recuva

O le isi filifiliga o le faʻaaogaina o le D-Soft Flash Doctor. I le faagasologa o lona faaaogaina, faitau le tusiga e uiga i le toe faʻaleleia o se Transcend flash drive (metotia 5).