10 tautua tautupe iloga i Microsoft Excel

Matou te faʻailoaina pea le mea moni e faʻapea, o mea uma lava e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta i se auala e tasi, e manaʻomia ai avetaavale mo le faʻamautuina. E le lava le tele, ae o loʻo mataʻituina foi le vaavaaia o ia mea faigaluega. O nisi atonu ei ai se fesili talafeagai: aisea e faʻapipiʻi ai le polokalama mo siaki e galue ai? E moni lenei, ae i se vaega. Sei o tatou malamalama i mea uma i le faasologa e ala i faataitaiga a Acer monitors. E mo i latou o le a tatou vaavaai mo polokalama faakomepiuta i le lesona o lenei aso.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale mo siaki Acer ma pe aisea e fai ai

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o le masini komepiuta e mafai ai e le siaki ona faʻaaoga iugafono e le o ni faʻaiuga ma ala. O le mea lea, o avetaavale e faʻaaogaina tele mo masini mataʻetaʻe. E le gata i lea, e fesoasoani le masini komepiuta i le laupepa e faʻaalia ai faʻamatalaga saʻo lanu ma maua ai avanoa i faʻaopoopoga faʻaopoopo, pe a fai (faʻapipiʻi aunoa, faʻasologa o masini sosolo, ma isi mea). I lalo lalo matou te ofoina atu ia te oe ni auala faigofie e fesoasoani ia te oe e maua ai, download, ma faʻapipiʻi ai le polokalama a le Monitoring Acer.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi a le gaosi oloa

I le masani ai, o le mea muamua matou te ole atu ai mo le fesoasoani o le punaoa aloaia a le gaosi meafaigaluega. Mo lenei auala, e tatau ona e faia laasaga nei.

  1. Muamua e tatau ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o le mataʻituina lea o le a matou sailia ma faʻapipiʻi le polokalama. Afai ua uma ona i ai lenei faʻamatalaga, e mafai ona e faaseʻe muamua mea. E masani lava, o le igoa faʻalelei ma le numera telefoni o loʻo faʻaalia i luga o le pusa ma le pito i tua o le masini lava ia.
  2. Afai e le mafai ona e mauaina le faʻamatalaga i lenei auala, e mafai ona e kiliki i le kulini "Manumalo" ma "R" i luga o le piano i le taimi lava e tasi, ma i le faamalama e tatala, ia tusia le tulafono lea.
  3. dxdiag

  4. Alu i le vaega "Mata" ma i luga o lenei itulau maua le laina e faʻaalia ai le ata mataʻituina.
  5. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga polokalama faapitoa e pei o AIDA64 poʻo Everest mo nei faʻamoemoega. O faʻamatalaga i le auala e faʻaaoga lelei ai ia polokalame o loʻo faʻamatala auʻiliʻili ia tatou lesona faapitoa.
  6. Lesona: Faaaogaina o le polokalama AIDA64
    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga Everest

  7. A maeʻa ona e maua le numera o le numera poʻo le ata o le mataʻituina, alu i le itulau o le komepiuta mo masini Acer.
  8. I luga o lenei itulau e tatau ona tatou ulufale i le numera o le numera poʻo le numera o le telefoni i le fanua suʻesuʻe. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Saili"lea e tu i le taumatau.
  9. Faamolemole ia matau o lalo o le fanua suʻesuʻe o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga ua faaulutalaina "Faʻaaoga la matou aoga mo le fuafuaina o le numera o le telefoni (mo Windows OS)". O le a naʻo le faʻataʻitaʻiina o le faʻataʻitaʻiga ma le numera o le numera o le motherboard, ae le o le mataʻituina.

  10. E mafai foi ona e tutoatasi le sailiga o se masini komepiuta, faamaoti le vaega o masini, faasologa ma faataitaiga i vaega talafeagai.
  11. Ina ia aua nei fenumiai i vaega ma faasologa, tatou te fautuaina e faaaoga le laina sailiili.
  12. I soo se tulaga, a maeʻa se sailiga manuia, o le a aveina oe i le itulau o le masini komepiuta mo se mamanu faapitoa. I luga o le itulau e tasi o le a e vaʻai i vaega talafeagai. Muamua, filifili le polokalama faʻapipiʻiina i totonu o le lisi o le matāua.
  13. Lenei tatala le lala ma le igoa "Avetaavale" ma vaʻai i le masini talafeagai i ai. O le lomiga o le polokalama, o le aso o lona faʻasalaga ma le tele o faila o loʻo faʻaalia. Ina ia lafoina faila, ia na o le kiliki i le faamau. Tatalo.
  14. O le a amata ona sii mai e le falefaʻamaumauga le polokalama faʻapitoa. I le faaiuga o le downloadga e te manaʻomia e suʻe uma ona anotusi i totonu o le tasi pusa. Tatalaina o lenei pusa, o le a e vaʻaia e leai se faila e faʻauluina ma le faʻaopoopoga "* .Ex". O ia avetaavale e tatau ona faʻapipiʻi ese.
  15. Tatala i luga "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, ia na o le kilikiina o le faamau i le taimi e tasi. "Manumalo + R" i luga o le komepiuta, ma i le faʻaaliga vaaia o matou ulufale atu i le poloaigadevmgmt.msc. A uma lena matou te fetaomi atu "Ulufale mai" pe o se faamau "Lelei" i le lava faamalama.
  16. I totonu "Pule Sili" saili mo se vaega "Vaavaaia" ma tatala. O le a na o le tasi le mea. O lau masini lenei.
  17. Faʻasani-saʻo i luga o lenei laina ma filifili le laina muamua i le lisi autu, lea e taʻua "Avetaʻavale Faʻafou".
  18. O se taunuuga, o le ae vaaia se faamalama ma se filifiliga o le ituaiga masini komepiuta i luga o le komepiuta. I lenei tulaga, tatou te fiafia i le filifiliga "Faʻamaumauga faʻavae". Kiliki i le laina ma le igoa talafeagai.
  19. O le isi laasaga o le faʻamaʻoti mai lea o le nofoaga o faila manaʻomia. Tusi se auala i luga ia i latou i se laina se tasi, pe kiliki le ki "Iloiloga" ma faʻamaonia le faʻapipiʻi faatasi ma faʻamatalaga na maua mai le fale teu i le faila o le faila o le Windows. Aʻo faʻamaonia le ala, faʻapipiʻi le ki "Lisi".
  20. O le iʻuga, o le a amata le sailiga o le polokalama i le nofoaga na e faʻamaonia. Afai ua e siiina mai le masini faʻapitoa, o le a otometi lava ona faʻapipiʻi avetaavale ma o le a amanaʻia le masini "Pule Sili".
  21. O le download ma le faapipiiina o le polokalama i lenei auala o le a maeʻa.

Metotia 2: Faʻatinoga mo faʻaleleia polokalama faʻapipiʻi

E tusa ai ma faʻaaogaina o lenei ituaiga, matou te taʻua soo. Ua matou tuʻuina atu se isi lesona tele i le toe iloiloga o polokalama sili ona lelei ma sili ona lauiloa, lea matou te fautua atu ia e faamasani ia oe lava.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O fea polokalame e te filifilia e mo oe. Ae matou te fautuaina e faʻaaogaina i latou o loʻo faʻafouina pea ma toe faʻatumu o latou 'auʻaunaga o mea faʻapipiʻi ma polokalama faʻapipiʻi. O le sili ona lauiloa o sui o ia mea aoga o le DriverPack Solution. E matua faigofie lava ona faʻaaoga, e oʻo lava i se tagata faʻapipiʻi PC e mafai ona taulimaina. Ae afai e faigata ia oe ona faʻaaoga le polokalama, o le a fesoasoani la matou lesona ia te oe.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Faamolemole ia matau o siaki e i ai i na masini e le o faamaninoina i taimi uma e ia ituaiga o aoga. E tupu lenei mea ona e seasea ona oʻo mai i masini e faʻapipiʻiina ai le komepiuta e faʻaaoga ai le "Wizard Faʻatonu" masani. Le tele o avetaavale e tatau ona faʻapipiʻiina i le lima. E i ai se avanoa e le fesoasoani lenei metotia ia te oe.

Metotia 3: Online Search Search Service

Mo le faʻaogaina o lenei metotia, o le ae manaomia le muamua fuafuaina le aoga o lau ID faʻanofo. O taualumaga o le a faapenei.

  1. Matou te tauaveina ni manatu 12 ma le 13 mai le uluai auala. O se taunuuga, o le a tatou tatalaina "Pule Sili" ma le tab "Vaavaaia".
  2. Kiliki i le masini ma le kuki saʻo ma filifili le mea i totonu o le matala matala "Meatotino". I le avea ai o se tulafono, o lenei mea o le mea mulimuli i le lisi.
  3. I le faamalama e aliali, alu i le lisi "Faamatalaga"lea o loo i luga. I le isi itu i le lisi o loʻo faʻavaeina i luga o lenei faʻamau, filifili le mea totino "ID ID". O se taunuuga, i le vaega o loʻo i lalo o le a e vaʻai i le taua o le faʻamatalaga mo meafaigaluega. Kopi lenei tau.
  4. I le taimi nei, o le iloaina o lenei lava ID, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tasi o auaunaga i le initaneti e faapitoa i le sailia o le komepiuta e ala ile ID. O le lisi o nei punaoa ma faʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le sailia o polokalama faʻapipiʻi ia i latou o loʻo faʻamatalaina i la tatou lesona faapitoa.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

O le autu lenei ma auala uma e fesoasoani e aʻafia ai le tele o lau mata. E mafai ona e fiafia i lanu ma laasaga sili i au taaloga e fiafia i ai, polokalama ma vitio. Afai ei ai ni au fesili na e le maua ai tali - lagona le saoloto e tusi i faʻamatalaga. Matou te taumafai e fesoasoani ia te oe.