HDD Health 4.2.0

O loʻo i ai polokalame e fesoasoani e mataʻituina le tulaga o le polokalama ma maua ai faʻamatalaga e uiga i ai. CAM o se tasi o na mea. Ua mamanuina e mataituina le OS ma e tele isi vaega, e aofia ai le faʻaalia o le FPS i taaloga. Seʻio tatou tilotilo i ona gafatia i nisi auiliiliga.

Laupapa

O le faamalama autu lea e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le vevela o le gaioiga ma le kata vitio, o le uta i luga o le masini, le uta i luga o le masini.

E lua isi fenuapa. O iina e mafai ai ona e mauaina nisi faʻamatalaga e uiga i lau 'eleʻele: vevela, taimi ma fuainumera o avega.

Fono Aoao

O faʻamatalaga uma e uiga i vaega o le komepiuta e mafai ona maua i lenei faamalama. O faʻamaumauga e vavaeina i ni vaega eseese, pe a uma ona aoina uma faʻamaumauga. E tasi le mea e tasi ma le faaliliuga Rusia. O le faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo faʻapea "Free," e ui e tatau ona "saoloto."

Fps paʻu

O iinei e mafai ona e faatulagaina le mataʻituina i le taaloga. E mafai ona e faʻaalia faʻamatalaga i luga o le PPU (masini komepiuta), GPU (kata vitio), manatua, ma le numera o le FPS (siata mo le lua). Faʻamasamanoa pe faʻamalo le mea e manaʻomia ai le taʻavale ina ia faʻaalia i luga o le mata pe le oi ai. E mafai foi ona e faʻaaogaina le vevela vevela sifi, faʻamau ma lona tele.

A uma ona faʻatulagaina, e mafai ona e amataina le taaloga ma amata ona tamoe. E manaʻomia le pa'ū i tulaga eseese e faʻaoga ai le faiga o galuega i lalo o tulaga eseese, ona fuafua lea o le fuainumera o laina i le sekone, talu ai i tulaga eseese e mafai e le FPS ona suia le tau ile lua pe tolu taimi.

Faasilasilaga

O le isi vaega o le CAM o le faʻaalia o faʻamatalaga. Afai o le avega i lau processor poʻo le kata vitio e taua tele, o le lapataiga e oso aʻe. O faʻamatalaga e galue i le vevela. O se filifiliga lelei e faia ai le inisiua mai le vevela, talu ai e leʻo galue le komipiuta komepiuta. O faʻamatalaga uma o faʻamatalaga e mafai ona faʻatulagaina i le faamalama talafeagai.

Mama

  • O le polokalama e matuai saoloto lava;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Tausiga atoa o le siakiina ma faʻamatalaga o tulaga.

Faʻafitauli

Pe a tofotofoina faaletonu o le CAM e le o iloa.

O le CAM o se polokalame sili ona lelei e fesoasoani e te mataʻituina ai le setete o le polokalama ma maua ai faʻamatalaga manino e uiga i lona faʻatinoga. Na o ia lava o le a mafai ona sui nisi o oloa faapena i le taimi lava e tasi, talu ai o mea uma e manaʻomia mo le mataʻituina o PC o loʻo i ai iinei.

Tikiaina le CAM mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faiga Faʻavae Faʻasalalauga Mama mama WinUtillities Memory Optimizer Playclaw

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le CAM o se polokalame aoga mo le siakiina o le polokalama ma le faʻaalia o faʻamaumauga faʻamaumauga. O le vaaiga o le FPS e fesoasoani ia te oe e saili ai le faatinoga o lau PC i taaloga ma faʻaalia le averesi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: NZXT
Tau: Faʻatau
Toa: 35 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.3.50