Polokalame mo le fatuina o tusi ata

Afai e faia e se tagata se mea fai musika le lelei, o le a vave lava ona iloa lelei le musika poto masani. Ina ia mafai ona saunia le kitara mo le taaloga, e sili ona lelei le faʻaaogaina o masini faʻapitoa poʻo, ona o le leai o se tasi, ma le polokalama. O se sui agavaa o le faigofie Easy Guitar Tuner.

Faʻalogo guitar

O le tusi talosaga e maua ai le tomai e faʻatautaia ai taʻavale faʻamalosi ma faʻatekonolosi. E ui i le mea moni o nei ituaiga mea faifaaili e faʻaaogaina le seti o faʻamaumauga, o loʻo vaevaeina iinei mo se tulaga sili atu mo le faʻaogagofie. O le faʻalogoina o ia lava e faia e le taliga, e ala i le taina o leo e fetaui lelei ma laina saʻo. I le taimi lava e tasi, e tatau ona suia le malosi o laina ina ia mafai ai e leo o lo o lafoaia e latou vavalalata i faʻamaumauga o le fua faʻasologa.

Mama

  • Le aoga;
  • Lelei lelei leo pueina;
  • Faʻasalalauga tufatufaina atu.

Faʻafitauli

  • Le mafai ona faʻapipiʻi na o le taliga;
  • Le leai o se faaliliuga i le gagana Rusia.

Easy Guitar Tuner o se vailaʻau lelei tele mo le faʻalogoina o lau guita. E ui i le manaʻo e faʻalogo i le taliga ma le leai o se fegalegaleaiga ma le masini faaleotele leo, o le faagasologa lava ia e faigofie lava. E ausia lenei mea ona o le maualuga o leo o leo ua pueina.

Faʻasaʻo le Easy Guitar Tuner mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PitchPerfect Guitar Tuner AP Guitar Tuner Guitar camerton Guitar Tuning Software

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Easy Guitar Tuner o se talosaga laitiiti e leai se totogi e mafai ai ona e faʻalogoina se kitara eletise ma le musika i se tulaga masani, e taulaʻi i le leo na pueina e fetaui ma faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 95, 98, ME, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: GCH Guitar Academy
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0