Liliu le leo i le BIOS


O MMORPG Laiti 2 e mafai ona feagai ma se mea sese e pei o le "Aso Fausia: E Le Mafai Ona Maua le Engine.dll": o lenei faalavelave e tupu pe a amata le tagata taalo. E leai se mea e fai i le faila Engine.dll, o lea e le manaʻomia ai ona suia pe faʻafouina lenei faletusi.

O le mafuaaga autu e tupu ai lenei mea sese o feteenaiga i le va o ata faʻataʻitaʻi ma le gafatia o le kata vitio, faʻapea foʻi ma faʻafitauli tuusaʻo ma le tagata faʻataʻaloga o le taaloga. O le faafitauli e masani lava mo ituaiga uma o Windows, e amata i le XP.

Metotia mo le foiaina o le Engine.dll Problem

O le mea moni, e tele auala e faasaʻo ai lenei mea sese: faʻaaogaina le faila faila Option.ini, toe faʻaleleia le tagata o le Lineage 2 poʻo le faiga faʻaogaina lava ia.

Metotia 1: Aveese le faila Filifiliga.ini

O le mafuaaga autu na mafua ai le toilalo i le amataga o le tagata o tausia le laina 2, o sese i le faauigaga o le "uʻamea" o le komepiuta e ala i le faiga ma le le amanaiaina o le taaloga. O le auala pito sili ona faigofie e foia ai le faafitauli o le tape ese lea o le faila faila o loʻo i ai nei ina ia faia ai e le taaloga se mea fou, saʻo. Ua faia i lenei auala.

  1. Suʻe "Papamaa" popo "Laina 2" ma fai saʻo i luga.

    I le lisi autu, filifili File Location.
  2. Faatasi i totonu o le pusa ma faila faila, vaai mo le tusi "LineageII"i totonu o lena pusa "asterios" - O tagata e faʻaogaina lenei lomiga o le laina 2 lea e masani ona mafatia i le mea sese a Engine.dll. Afai o loʻo e faʻaaogaina lomiga o le tagata faʻataʻi mo isi galuega faʻatino e faʻatatau i le Laina 2, ona suʻe lea o se folipili i lou igoa. Saili le faila i ai "Option.ini".

    Filifili i se kuki kiliki ma tape i se auala talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le kiliki i le Shift + del).
  3. Taumafai e tamoe i le taaloga. O le tagata o tausia o le a toe faʻaaogaina le faila i tulaga, lea e tatau ona saʻo lenei taimi.

Metotia 2: Sui mea o loʻo iai i le Option.ini

I nisi tulaga, o le tapeina o se pepa ma filifiliga e le aoga. I lenei tulaga, o le suia o filifiliga i le taimi nei i le faila faatulagaina e mafai ona fesoasoani i le aufaigaluega galue. Faia mea nei.

  1. Alu i le Option.ini - pe faapefea ona fai lenei mea o loʻo faʻamatalaina i le Metotia 1.
  2. Talu ai o INI o ni tusitusiga manino manino, e mafai ona e tatalaina i latou e faʻaaogaina ai tulaga faʻataʻatia mo Windows. Tagalaʻau, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, Notepad ++ poʻo ona analog. O le auala pito sili ona faigofie o le tatala lea o le pepa e ala i le faʻaluaina-lua: e ala i le faaletonu, o le INI e fesoʻotaʻi faʻatasi ma Tagalaʻau.
  3. Filifili mea uma o faila i se tuufaatasiga. Ctrl + Ama tape faatasi ma ki Del poʻo Faʻatonu. Ona faapipii lea o mea nei i totonu o le pepa aloaia:

    [VITIO]
    gameplayviewportx = 800
    gameplayviewporty = 600
    lanu = 32
    startupfullscreen = sese

    E tatau ona avea ma mea o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalamalamaga i lalo.

  4. Faasaoina suiga, ona tapuni lea o le pepa. Taumafai e tamoe i le taaloga - e ono foliga mai o le a faʻamautu le mea sese.

Metotia 3: Toe faʻaleleia le tagata o le Lineage 2 client

Afai o le manipulations ma Option.ini ua le aoga, o lona uiga o le faafitauli atonu o loʻo taoto i faila o le kalani. I lenei tulaga, e tatau ona e aveese uma ma toe faʻaopoopo.

Faitau atili: Aveese o taʻaloga ma polokalama

E mafai foi ona e faʻaaogaina talosaga (e fai ma faʻataʻitaʻiga, Revo Uninstaller, Ashampoo Uninstaller poʻo le Total Uninstall) poʻo le tapeina o faila o le kalani ma fufulu le resitala.

Faitau atili: Faʻafefea ona vave fufulu le nusipepa mai mea sese

A maeʻa ona aveeseina, faʻapipiʻi le taʻaloga, sili atu i se isi mea mamafa faaletino poʻo le faʻamalosi. I le avea ai o se tulafono, o le faʻafitauli pe a maeʻa lenei faʻatonuga o le a mou atu.

Afai e matauina pea le mea sese, e ono mafai e le taaloga ona le iloa le mana o le komipiuta o lau PC pe, i se isi itu, o uiga o le komepiuta e le fetaui mo le faʻaogaina o le laina 2.